Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21874
View
17
Reply

Warna Mercedes CLA-Class pilihan anda ?

[Copy link]

Author: ambok       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-4-2014 04:33 PM | Show all posts |Read mode
Jupiter Red :





Cirrus White :






Northern Light Violet :





Polar Silver :






Mountain Grey :





Cosmos black :






hai forumer CnM semua,
kita tengah nak order kereta ini,model merc yang baru dilancarkan di Malaysia, tapi kaler pulak tak pasti yang mana lebih cantik, so nak mintak pandangan forumer kat sini, yang mana lebih menarik..?

tq

Last edited by ambok on 15-4-2014 04:34 PM

Single Polls, Total 18 Users voted
33.33% (6)
16.67% (3)
5.56% (1)
0.00% (0)
11.11% (2)
33.33% (6)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2014 04:37 PM | Show all posts
Pilih merah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2014 04:47 PM | Show all posts
assaffah posted on 15-4-2014 04:37 PM
Pilih merah

mengancam jugak merah ek...

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2014 04:55 PM | Show all posts
pilih2 ni bleh dapat ke...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2014 05:19 PM | Show all posts
Merah nampak ke'sport'annya.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2014 06:11 PM | Show all posts
zulka posted on 15-4-2014 04:55 PM
pilih2 ni bleh dapat ke...

Pilih ajelah
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2014 08:32 AM | Show all posts
mari..mari...mari....
pilih..pilih..pilih...
beli satu dapat satu....
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2014 08:32 AM | Show all posts
ambok..ada spec dia tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2014 11:14 PM | Show all posts
OrangKita posted on 16-4-2014 08:32 AM
ambok..ada spec dia tak?

untuk CLA 200 :

harga RM236k

pakai rim 18

The powertrains on both cars are familiar units C the CLA 200 is equipped with the same Camtronic-equipped M 270 DE 16 AL 1.6 litre mill as found on the A 200, with 154 hp at 5,000 rpm and 250 Nm at 1,250 to 4,000 rpm for output numbers.
The lump is mated to a seven-speed 7G-DCT transmission, and performance figures for the 1,430 kg vehicle include a 0-100 km/h time of 8.5 seconds and a 230 km/h top speed. Standard kit includes Attention Assist drowsiness detection, Active Parking Assist and radar-based Collision Prevention Assist with adaptive Brake Assist, which is now active from seven km/h on (previously, it was above 30 km/h). Also on, a Direct Steer electromechanical power steering system.

untuk CLA 45 AMG :





harga belum diumumkan lagi,dijangka RM380k sehingga RM400k

pakai rim 19

The CLA 45 features the same hand-built 2.0 litre turbocharged four-pot as seen in the A 45 AMG, with 360 hp and 450 Nm for output numbers. Like the hatch, theres also an AMG Speedshift DCT 7-speed sports transmission and AMG 4MATIC all-wheel drive.




bagi aku, yg CLA 200 pun dah ok..harga pun reasonable,jauh sgt beza dgn harga CLA 45 AMG tu,lagipun CLA 45 AMG laju sangat...jalan kat malaysia ni tak sesuai,lubang sana lubang sini,pumping sana pumping sini



Last edited by ambok on 16-4-2014 11:31 PM

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2014 07:52 AM | Show all posts
ambok posted on 16-4-2014 11:14 PM
untuk CLA 200 :

harga RM236k

nak fight dgn 316 f30 la tu...
tq ambok

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2014 12:27 PM | Show all posts
Rm236,000.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2014 09:34 PM | Show all posts
OrangKita posted on 17-4-2014 07:52 AM
nak fight dgn 316 f30 la tu...
tq ambok

audi pun nampak gelabah dengan model terbaru merc ni,

sebelum ni A4 nak dapat diskaun sikit pun susah, sekarang tiba-tiba dah offer pakej RM16k+4 tahun warranty , takut la tu
tapi A4 dah ramai org pakai,tak menarik dah, CLA Class ni,kalau pakai setahun dua nih,memang menarik,nampak macam 'adik' kepada model CLS yg berharga sekitar RM700k


AD: Sprint away in a brand new Audi A4 with an enhanced package worth RM16,000 and 4 years warranty at the Audi BSC Roadshow this week!






Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2014 07:53 PM | Show all posts
vote putih
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2014 03:49 PM | Show all posts
Cirrus White
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 11:56 AM | Show all posts
zulka posted on 15-4-2014 04:55 PM
pilih2 ni bleh dapat ke...

tuan tanah nak beli la tu, dpt tumpang gembira pun jadi la...
saya pilih hitam.
Last edited by payne on 23-4-2014 11:57 AM

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 05:23 PM | Show all posts
payne posted on 23-4-2014 11:56 AM
tuan tanah nak beli la tu, dpt tumpang gembira pun jadi la...
saya pilih hitam.

ye la kot..
emm sama la pilihan kita..
hitam itu menawan, tapi kalau calar...sebatu dah nampak...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2014 09:57 PM | Show all posts
Silver Arrows...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2014 03:56 AM | Show all posts
kaler grey macam brocure tu cun...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.134352s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list