Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
30639
View
159
Reply

Kolagen Pilihan Korang? Mengapa?

[Copy link]

Author: ohsemmm       Show all posts   Read mode

Post time 29-1-2016 03:05 PM | Show all posts
nak cuba la
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2016 05:28 PM | Show all posts
nak cuba tapi takut side effect la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2016 11:02 AM | Show all posts
Tak pernah cuba pape colagen, lagipun jenis tak pakai pape produk. natural je. tapi tingin jugak nak cuba. colagen apa yang paling bagus ye?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2016 11:03 AM | Show all posts
azliela replied at 2-2-2016 05:28 PM
nak cuba tapi takut side effect la pulak

Aah, takut ada side effect. camner eh?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 03:56 PM | Show all posts
Kolagen yang murah...kaki ayam..buat sup sedapppp!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 11:54 AM | Show all posts
tapi jangan lupa detox dulu ya semua...nanti bila dah detox senang segala mak nenek vit bekerjasama dengan badan kita..heeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 08:46 AM | Show all posts
I vote for aurawhite tapi tak pernah consume pon.

Cuma dari pemerhatian dan kawan2 punya exp, dorang mmg consume aura dan menjadi, tapi kalo takat consume satu botol takdelh jd pon. At least dalam 3 kot. And other thing pada saya yang vitC from Dianz vitamin and lastly satin skinz premium. itu pon kawan saya pernah try n menjadi.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 02:05 PM | Show all posts
Shaklee collagen...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2016 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm byk2 di atas pernah consume ephyra je..dh habis sekotak tp mcm xde pape perubahan ponnn..nk try Beauty Secret lak pasnih
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2016 02:54 PM | Show all posts
kcolly!!! jadi... tapi manis bangat... iols sempat 3 botol... sejak iols kurangkan gula dalam pemakanan... nk makan bende manis payah...so iols stop... tp kcolly ni menjadi sbb masa iols ngah consume mende tu ada few akak tegur iols... muka iols nmpk putih bersih... deme tnya iols makan apa... lain muka iols...
iols pon perasan juga lepas makan tu kulit nmpk bersih... nk g opis xmekap confident je... pakai bedak bby je...
tp yg pasti bende tu kene makan slalu.. jgn stop... now iols dh stop ni nmpk la beza...
tgh berkira2 nk consume balik.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2016 11:23 PM | Show all posts
tak yah ler nak berkolegen kolegen sangat.....harus sedar diri........cuba tengok iklan brg kecantikan ni ada ker duta mereka ni dari org2 yg tak lawa jadi lawa....semua pembohongan belaka....
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2016 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aciik replied at 18-3-2016 11:23 PM
tak yah ler nak berkolegen kolegen sangat.....harus sedar diri........cuba tengok iklan brg kecantik ...

ada. Jihan raja lawak dulu tak lawa skg dah lawa lepas ambik secret skin white kawaii
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2016 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
sipot replied at 18-3-2016 02:54 PM
kcolly!!! jadi... tapi manis bangat... iols sempat 3 botol... sejak iols kurangkan gula dalam pemaka ...

U amik collagen ni ada amik cafein tak?? If amik gak tak berkesan kan sb pantang larang
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 12:36 PM | Show all posts
sim_patah replied at 7-5-2016 07:45 AM
U amik collagen ni ada amik cafein tak?? If amik gak tak berkesan kan sb pantang larang

ouh xsure pula pantang larang tu... tp i ada amik juga.. cuma xbyk..i minum kopi pon pagi.. n kalau ngantok kat opis..
huhhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2016 03:31 PM | Show all posts
ada saper2 ambk ATEEYA COLLAGEN  dari RD Beauty x...

atau pun dari produk 21st century  - elastin collagen

minta pandangan

**dan nk tny kat sni je (jgn marah-slh rumah ni) 21st century - Herbal Hair Plus..keran sy sedang mengalami keguguran rambut yg teruk ni..sesiapa yg ada pengalaman pernah ambk ni..minta ng pandangan yer
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 10:49 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2016 09:37 AM | Show all posts
I baru je start consuming Ephyra. Tak sabar nak tengok effect dia after 1 box
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2016 11:40 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 06:57 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 6-1-2017 07:45 AM
khailya replied at 9-7-2014 11:56 AM
takde bujet nak beli benda2 tu..
ade sesape tau cara semulajadi yg boleh digunakan ??

diet - vitamin C .
kolagen tu hany aprotein  tisu penghubung

yups

so vitamin C tu penting untuk metablisme penghasilan collagen but i dah lupa biokimia dia.

i bukan percaya produk semua ni .

i believe in having a good diet , healthy lifesyle ( hmmmm...yeah right )  and kalau ada masalah kulit jumpa doktor pakar kulit bukan beautician. dan nak buat facial pi yg established ones ..bukan tepi jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Soy collegen.. Bg Aku oklah.. Kulit makin cerah,dh xkering mcm dulu.. Lagipun murah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 08:28 PM | Show all posts
Edited by nicole32 at 6-1-2017 08:30 PM

beli  kinohimitsu brand collagen kat 11 street, ada murah. kulit licin & tegang lepas minum. http://www.11street.my/productdetail/kinohimitsu-beauty-drink-collagen-12-s-free-4-s-1033410
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
nicole32 replied at 6-1-2017 08:28 PM
beli  kinohimitsu brand collagen kat 11 street, ada murah. kulit licin & tegang lepas minum. http:// ...

Yess same with me.

I dh try minum kolagen diamond 5300mg tu. Kulit jadi lembab, tegang, dan eczema kat badan i ni yg kulit jadi kering tu pun dh jadi semakin lembap. Hopefully lpas ni i boleh beli lagi kalau ada budget lebih.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2017 11:18 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 10:34 PM | Show all posts
Pernah try kcolly tapi i nih bukan jenis istiqamah sangat. Sekali mak i try makan kcolly, sempat lah sebulan dia kata sakit lutut dia dah kurang. So sampai sekarang i beli kcolly untuk mak i.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2017 09:10 PM | Show all posts
saya vote no. 7, BB Plus Collagen.. walaupun minum selang sehari, nmpk laa kesan2 positifnya. bangun tidur, muka rasa fresh, hidung tak berminyak & tumit kaki makin lembut, kurang merekah. rasa pun sedap.. mcm ribena
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060063s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list