Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
37484
View
1135
Reply

✿BENANG BERANDAU VOL 2✿

[Copy link]

Author: Vellfire       Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2017 02:41 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 30-3-2017 09:14 AM
@dani-rox
@dodolgemok
@cmf_shalom

selalu jak terjumpa org swk di kl, kekadang kamek kontrol jak klaka mun sama jalan2 dgn mak dan adik2... bukan sombong hoccaayy, bila cdak urg tauk kita asal siney alu embak kita berporet, sampey lelah berdiri... makin gik mak kamek ya nang mesra alam
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 08:37 PM | Show all posts
dani-rox replied at 31-3-2017 02:41 AM
selalu jak terjumpa org swk di kl, kekadang kamek kontrol jak klaka mun sama jalan2 dgn mak dan ad ...
hahahaha nang sik boleh betemu lah mak kita duak mun pia
ajal kita dua leput nunggu di tepi pun cdak duak sik sedar
mak mek pun jenis terlebih mesra alam
haha mun pegi market stand by jak la berpuluh-puluh tangan mek terpaksa salam
pasya selotep senyuman kat mulut mek 24jam nunggu d tepi


Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 01:53 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 31-3-2017 08:37 PM
hahahaha nang sik boleh betemu lah mak kita duak mun pia
ajal kita dua leput nunggu di tepi  ...

nang kepak kaki nunggu dak duak abis bercerita kali... duduk berdiri duduk berdiri... kakya stretching2 belakang
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2017 02:14 AM | Show all posts
dani-rox replied at 5-4-2017 01:53 AM
nang kepak kaki nunggu dak duak abis bercerita kali... duduk berdiri duduk berdiri... kakya stretc ...
hahaha mun urang ya nya kenal sikpa juak deng ..
kira ok juak la ..
tuk .. dah abis bebena nya klaka ngan urang ya.. mek nanyak .. sapa ya?
ada ka patut nya madah .. sik tauk .. urang negur klaka jak
ades ..
kamek mati-mati pikir kawan lamak nya kah apa
bukan sekali duak deng .. selalu .. ya kinek tuk .. layan jak la .. malas mok nanyak nya kenal kah sik

Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2017 11:11 AM | Show all posts
Edited by Terubuk at 1-6-2017 11:16 AM



Selamat Ari Gawai nuju semua kaban belayan.

Arap terus mujur dalam pengawa ti dikereja.

Selamat Ngintu Hari Gawai.
Gayu Guru Gerai Nyamai

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2017 11:34 AM | Show all posts


selamat berpuasa semua geng2 swak



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2017 08:06 AM | Show all posts
selamat berpuasa semua semoga raya tok meriah dan sarawak aman2 ajak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 10:42 AM | Show all posts
Selamat Hari Raya buat semua .....
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2017 12:58 PM | Show all posts


~~~~Selamat Hari Raya Uols~~~~

~~Maaf Zahir Batin~~


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2017 02:24 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 23-6-2017 12:58 PM
~~~~Selamat Hari Raya Uols~~~~
~~Maaf Zahir Batin~~

selamat hari raya spankee...

benang ni senyap sunyi before raya dan after raya... memasing masih berjalan raya agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2017 02:36 PM | Show all posts
Vellfire replied at 17-7-2017 02:24 PM
selamat hari raya spankee...

benang ni senyap sunyi before raya dan after raya... memasing masi ...

vell pun macam busy je..jarang nampak dah skang ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-7-2017 12:21 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 17-7-2017 02:36 PM
vell pun macam busy je..jarang nampak dah skang ni..

vell dah tukar tempat keja lain... banyak masa kat luar
dlm bulan september nanti mungkin dah teratur skit kot
harap2lah...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin spankee.. kirim salam kat
kawan2 semua k
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 08:20 AM | Show all posts
selamat hari raya semua....dah nak abis raya oiii...
maaf zahir batin semua bala swk kita...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044934s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list