Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11281
View
325
Reply

luahan perasaan(gembira, sedih, marah, meluat)

[Copy link]

Author: noor2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-8-2014 12:33 PM | Show all posts |Read mode
Edited by noor2 at 23-12-2018 07:50 AM

salam semua...

kalau bod pelbagai..apa pun thread kita boleh buatkan..jadi sesiapa nak luahkan perasaan silala...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2014 12:35 PM | Show all posts
sedih dengan pelbagai peristiwa menimpa negara kita...

kehilangan MH370 dan pembunuhan (ditembak) terhadap MH 17 amat menyentap hati seluruh rakyat malaysia...

sambutan kemerdekaan tahun ni mesti tak berapa nak happy kan

innalillah buat semua...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 06:14 PM | Show all posts
bengang dgn screamyx bangang
setiap hari dlm pukul 2ptg lebih2 mesti internet x dapat, sebelum ni pagi2..jielaka bugima...









Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2014 06:18 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2014 09:22 PM | Show all posts
ChildrenOfBodom posted on 30-8-2014 06:14 PM
bengang dgn screamyx bangang
setiap hari dlm pukul 2ptg lebih2 mesti internet x dapat, sebelum ni p ...

...bugima yang tak tahan tuh

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2014 09:30 AM | Show all posts
malasnya nak pi mana2...
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2014 12:21 PM | Show all posts
lagu sempena hari merdeka

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2014 12:22 PM | Show all posts
noor2 posted on 30-8-2014 09:22 PM
...bugima yang tak tahan tuh

harini mesti xleh gak sat lagi tenet...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2014 03:21 PM | Show all posts
ChildrenOfBodom posted on 31-8-2014 12:22 PM
harini mesti xleh gak sat lagi tenet...

sat ni dah tak boleh la ni...sian COB...


kita tgh geram ni...nak letak lagu kiss me through the phone ni tak boleh2..
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2014 04:27 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2014 10:04 PM | Show all posts
ChildrenOfBodom posted on 31-8-2014 04:27 PM

tq COB...nah MUNGER
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2014 09:06 AM | Show all posts
mintak derma boleh tetapkan amount ....sekurang2nya rm100 seorang..diwajibkan semua murid...aduila
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2014 01:08 PM | Show all posts
iols meluat dengan budak2 sekarang diaorg suka cakap yang bukan2  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2014 05:12 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 1-9-2014 01:08 PM
iols meluat dengan budak2 sekarang diaorg suka cakap yang bukan2

kecik2 dah pandai cakap bukan2 kan cik intan...kita pun geram...eiii

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2014 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengang betul aku laki orang tak sedar diri dah la gemok bini plak tgh ngandonh ank ke-2 tp miang ari2 panggil aku syg. Ee babik tol! Aku tengking sekali td merah muka. Tu la cari pasal lg ngan aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2014 09:36 PM | Show all posts
moga ibu2 tunggal dan isteri2 yang teraniaya dan ada anak2 yang ditanggung dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia...

sedih baca kisah ibu2 tunggal dan isteri yang teraniaya di porum ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2014 12:22 PM | Show all posts


tak cukup duit, rasa underpaid dgn kerja kontrak ugh


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2014 01:44 PM | Show all posts
sedih bila baca kes penganiayaan terhadap kanak2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2014 12:44 PM | Show all posts
aduiiii tetiba rasa stressssssssssss.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2014 09:12 AM | Show all posts
kemana  dan dimana MH370...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.020906s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list