Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11139
View
323
Reply

luahan perasaan(gembira, sedih, marah, meluat)

[Copy link]

Author: noor2       Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2014 04:09 PM | Show all posts
arinie rasa jiwa nie kosong sgt..tak tau la nape..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2014 07:46 PM | Show all posts
kupeks ni asyik mintak bonus ja...mencik...kesian org kija swasta yang gaji kecik...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2014 07:50 AM | Show all posts
skrin hp sekarang mcm ada problem...dah tanya samsung...depa kata masalah skrin...kalau nak tukar kena rm500-600......takkan nak kena beli hp baru....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2014 12:42 AM | Show all posts
esok dah ahad...

arghhh isnin dah keje..

malas..malas..malas..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2014 12:46 AM | Show all posts
aku tensen betul kenapa korang semua tak guna nama dan pic sendiri.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2014 10:55 AM | Show all posts
noor2 posted on 30-8-2014 12:35 PM
sedih dengan pelbagai peristiwa menimpa negara kita...

kehilangan MH370 dan pembunuhan (ditembak) ...

me tooooooooooooo..............
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2014 12:02 PM | Show all posts
kenapa dalam dunia ni wujud manusia yg sangat inconsiderate? pikir diri sendiri jah. org lain melingkup langsung tak kisah iskk sadiss
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2014 01:46 PM | Show all posts
masih bermujahadah untuk memaafkan

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2014 07:14 PM | Show all posts
mabuk rupanya duk mesej i bukan2..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2014 11:20 PM | Show all posts
Happy dalam pasrah
Dah sonok berkumpul ramai2,mcm2 pulak soalannyer
dalam idup ni,bergelak ketawa ramai2,bila dok sowang je Last edited by nourahfey on 5-10-2014 11:41 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2014 09:40 PM | Show all posts
susah hatinya kalau kena pi outstation...janganla kena ke sabah...kalau kena pun janganla sampai dua tiga hari..


rindula dengan bebudak ni kalau berjauhan..rindu..risau...semua ada..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2015 12:00 PM | Show all posts
noor2 replied at 5-10-2014 07:14 PM
mabuk rupanya duk mesej i bukan2..

cer foward sket msg 'bukan2' tu caner?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2015 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 18-12-2015 12:00 PM
cer foward sket msg 'bukan2' tu caner?

Sibuk ja....
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2015 03:43 PM | Show all posts

bukan sebok, prihatin jek.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2015 08:23 PM | Show all posts
MARAH!!!!

janji tidak penah nak ditepati


Igt aku ni apa?

Dah laa x say sorry ke apa ke?

Aku lapar tau tak???!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2015 02:48 PM | Show all posts
sian kat anak buah
Mak L doakan baby A sihat2 aje tau...

Comments

amin..ya rabbal alamin...  Post time 22-12-2015 03:43 PM
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 10:15 AM | Show all posts
Tabung Haji...Tabung Haji...Tabung Haji....why you like this 'aah...why..why..why....
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2016 02:31 PM | Show all posts
so generous of u la.. pulangkan balik berbillion sebab tak pakai duit tu.. very lame excuse, cer cari alasan 'bijak' sikit boleh tak? makin lama makin stupid lak rasanya dia org ni.. sebab faktor usia & tak makan suplement vit B sejak dari kecil kah?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 07:47 AM | Show all posts
stress. suka hidup aman damai tanpa berfikiran negatif dan buruk sangka. sekarang berhadapan dengan a group of people yg depan cakap lain, belakang cakap lain. tak pernah jumpa sebelum ni, sekarang betul2 face keadaan itu. letih menghadap benda ni rupanya. tak letihkah hampa semua, berkelakuan mcm tu. heran aku.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 09:42 PM | Show all posts
Tetiba rasa sedih plak memalam nie... emosi terganggu btul. X boleh nak fokus. Ntah ler. X mengharap tp mengharap... camner tu??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080222s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list