Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
120481
View
2490
Reply

[KBS] The Return of Superman / Superman is Back (3rd Nursery)

 Close [Copy link]

Author: YoonArang       Show all posts   Read mode

Post time 7-9-2017 05:45 PM | Show all posts
lonso replied at 7-9-2017 12:46 PM
pak dia nakal jenis calm kot.. aku tgk semua tros pnye episode. triplet mmg kecoh dgn dorg. tp seu ...

ooo..padan la fans triplet suka dgn sungjae..

sungjae memang ada bakat jadi pelakon.. bila jumpa binatang bercakap sorg2.. buat lakonan sendiri...

dah la berani tegur org merata.. lagi org happy lagi dia excited..

masa apak lohe bawa sungjae p kedai, terpaksa berhenti merata sebab sungjae terover excited...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 05:55 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 6-9-2017 11:15 PM
aha.. even org korea dewasa pun ramai x leh ckp english.. ni kan pulak budak umo 3 tahun.. memang  ...

bab dinasour ni aku rasa cm kbykan budak laki dlm TROS bley hafal nama dinasour
smpai aku cm igtkan diorg kt kotrea ni mmg kena kenal dinasour ke?hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 05:55 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 7-9-2017 05:45 PM
ooo..padan la fans triplet suka dgn sungjae..

sungjae memang ada bakat jadi pelakon.. bila jum ...

tapikan dgn kepandaian seungjae mcm x sanggup tgk dia jadi pelakon.. bio dia jadi doktor ke.. doktor pelakon.. hehehe. lagi satu curious seungjae ni berani.. flying fox ngan apak dia.. sdgkan lee twin yang actif pon nangis masa flying fox. cuma seunja takot air.. sanggup digelar penakot.. haha.. relistik betul bdk ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 05:57 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 7-9-2017 05:42 PM
memang pelik kot.. aku pun tak faham dunia hiburan korea ni.. mnet pun YG boikot.. sebab apa tak t ...

pelik ek YG ni..huhuhu
aku kenal appa sungjae dr Infinity Challenge
kira sbelum die masuk TROS
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 06:01 PM | Show all posts
syue86 replied at 7-9-2017 05:57 PM
pelik ek YG ni..huhuhu
aku kenal appa sungjae dr Infinity Challenge
kira sbelum die masuk TRO ...

tu la.. aku pun tak faham...

award show under mnet sorg artis YG pun tak da...

YG pun sebenarnya jenis tak berapa kasi artis dia masuk variety.. cuma dlm tahun ni mcm open utk variety..

mungkin sbb bigbang akan masuk army so dia keluarkan semua artis dia utk dikenali ramai..

sapa tgk IC memang kenal jiyong.. aku sampai sekarang tgk berpuluh kali.. mesti menangis masa part konsert..

gila taching... walaupun hakikatnya aku tak kenal dorg pun asalnya...


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 10:29 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 7-9-2017 06:01 PM
tu la.. aku pun tak faham...

award show under mnet sorg artis YG pun tak da...

hahahaha sebab ni semlm aku g layan lg IC konsert tu, mostly aku skip part Jiyong. Dan still nanges tgk scene konsert diorg tu pdhal dh bape kali tah tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 02:01 PM | Show all posts
Hensemnya Jiyong loL!! Itu komen aku dulu

Aku memula nak skip ke Seungjae je, tp 5 siblings tu comey je support ayah diorg haha Sian kemain semangat, pastu mmg Aloha ek trademark dia? Sbb apa? Sbb wife dia ke? Aku xtau sejarah famili ni, yg tau psl Jiwon dulu kawen dgn adik bini dia kenal kat Hawaii je.
Pastu kembar bergaduh hahaha kena dok jauh baru rindu bagai. Besela tu, aku ni dah besar pun dgn adik beradik camtu gak.
Lohee comeyyyy, kesian ayah dia hahaha sedih anak nak kawen. Eugene tu mmg lawa, tp Lohee ikut muka pak dia, besar satgi comeyla kot. Kelakar tgk perbualan budak2 dahla sume comey je pelat bercakap.
Kelakar SooA (aku xsure nama akak yg tu) tetiba cite seram, mana dia dgr ni? Reaksi Sian comey gileeee!! (>///<) pastu dah blackout dok repeat mana kaki aku?? tak takut lak budak tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2017 02:01 PM | Show all posts
Kagum aku cara Jiyong didik anak ni. Tapi dia ni agak skema, dah stat cite psl duit tu tetiba masuk hal complicated utk budak kecik. Tu kalau biar lelama tu Seungjae tak potong mau dia cite bab ekonomi bagai wakaka! Seungjae manjang nak tunjuk botol arak Jiyong haha pastu budak nila, distracted dgn cekelat n ice cream. Mmg sweet tooth. Oh pakcik delivery tu kt kedai situ rupanya, patut dia dah familiar bagai. P menjual kat flea market, nasib Seungjae dah asing mana yg dia nak simpan, kira bagusla dia kenal mana yg dia suka, so xmeragam bila yg lain tu kena jual. Pastu asal ada noona n hyung (yg tua sket) dia mmg suka, nmpk cara dia tegur tu pun lain.
Jiyong beria nak menyamar, at least tukarla baju haha anak ko tu dahla pandai. Pakcik VJ patut takyah menyamar pun takpe wakaka. Bagusla Jiyong ni didik anak dia donate plak lepas tu.
Part tupai baru tgk sikit, tak abes lagi tgk haha. Sape staf empunya tupai tu? Neves tak nk biar Seungjae bela lol!
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 08:42 PM | Show all posts
Star_el replied at 12-9-2017 02:01 PM
Kagum aku cara Jiyong didik anak ni. Tapi dia ni agak skema, dah stat cite psl duit tu tetiba masuk  ...

sejak jadi ceo ni dia skema.. zaman remajah tak de skemanya. pasal donate n jual barang mmg budak2 tros lain ada wat jugakan. tpai paling seronok tgk seungjalah.. rindu seungjae masa awal2 kemunculan comey sgt.. skrg dah nampak makin ensem. nampak ikt rupa omma. tapi tgk pada seungjae mmg rasany omma and apa mmg natural beauty. seungjae kecik2 lagi hidung dah nampak mancung. ada geng tros yang len. tak berapa nak naik hidup tapi mak pak idung terletak sgt. omma seungjae mmg lawa. kalo dekat msia dah jadi ikon. beauty with brain..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:38 AM | Show all posts
lonso replied at 13-9-2017 08:42 PM
sejak jadi ceo ni dia skema.. zaman remajah tak de skemanya. pasal donate n jual barang mmg budak2 ...

hahaha nak kata sape tew~
Tapi tulah, mmg Jiyong and Yangim tu org yg lawa, pastu cam elit gitu XD
Pastu diorg didik anak tu jenis buat research kot, mak dia pun kan jenis doktor penyelidik gak kan.
Leh kata perfect family gakla, tapi kesian sbb masing2 busy T___T
takpela, quality over quantity
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2017 01:45 PM | Show all posts
Bebudak tu sume jumpa woi! Episod ni sket je tunjuk.Apa akan jadi tah nnt hahaha yeay rindu aku kt bebudak tu. Too bad Dong Gook xde, nak tgk dia layan Seungjae XD
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2017 10:28 PM | Show all posts
PAGE 100 DAH.....MINTA BUAT RUMAH BARU YAA
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 02:07 PM | Show all posts
sape nk buat rumah baru ni? nk spazz about the latest ep XD
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2017 11:50 AM | Show all posts
Star_el replied at 9-10-2017 02:07 PM
sape nk buat rumah baru ni? nk spazz about the latest ep XD

u buka je la baru
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2017 11:55 AM | Show all posts

ala malas nak letak details link bagai tu hahahaha, copy jela ek
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2017 11:57 AM | Show all posts
Star_el replied at 16-10-2017 11:55 AM
ala malas nak letak details link bagai tu hahahaha, copy jela ek

haah..hias simple2 je
show ni pn dh start sendu kt porem ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045221s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list