Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
32434
View
220
Reply

Korang Main COC Tak? Sudah Townhall Berapa?

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2015 12:18 PM | Show all posts
th 7......
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 02:46 PM | Show all posts

wahhh buatlah...
nanti invite vell jugak yer
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 02:46 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 02:57 PM | Show all posts
Vellfire replied at 19-5-2015 02:46 PM
wahhh buatlah...
nanti invite vell jugak yer

vell buat la. saya newbew baru belajar main
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:02 PM | Show all posts
abdulariff replied at 19-5-2015 02:57 PM
vell buat la. saya newbew baru belajar main

ceh tipu... hari tu kata TH10
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:04 PM | Show all posts
Vellfire replied at 19-5-2015 03:02 PM
ceh tipu... hari tu kata TH10

tu kawan punya base . saya baru th 5
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:07 PM | Show all posts
abdulariff replied at 19-5-2015 03:04 PM
tu kawan punya base . saya baru th 5

hah??? skati jer ko yer pi tepek kpg orang
nanti bagitau admin suruh tarik balik kedit tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:10 PM | Show all posts
Vellfire replied at 19-5-2015 03:07 PM
hah??? skati jer ko yer pi tepek kpg orang
nanti bagitau admin suruh tarik balik kedit tu :lol ...

alaaaa,        vell jeles ke? vell buat la clan untuuk kamii
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:14 PM | Show all posts
abdulariff replied at 19-5-2015 03:10 PM
alaaaa,        vell jeles ke? vell buat la clan untuuk kamii

eleh takdernya org nak jeles
hmm nanti vell fikirkan or tunggu kawan yg buat kan k

ni gambo jumaat lepas... tak sempat nak tepek utk tatapan babe dan kwn2 kaki coc


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:17 PM | Show all posts
Vellfire replied at 19-5-2015 03:14 PM
eleh takdernya org nak jeles
hmm nanti vell fikirkan or tunggu kawan yg buat kan k

alaa vell buat la. buat sekarang vell. alang2 dah on tu, buat la. nak merasa war  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 08:12 PM | Show all posts
hihihi

malu

th je 7

pagar lebel 2

kahkahkakah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:25 AM | Show all posts
abdulariff replied at 19-5-2015 03:17 PM
alaa vell buat la. buat sekarang vell. alang2 dah on tu, buat la. nak merasa war

kalau vell dah buat mcm mana nak invite korang?
vell pun tak merasa war lagi
admin mana? jomlah join sekali
lebih dari 10 baru leh war kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:27 AM | Show all posts
Vellfire replied at 20-5-2015 08:25 AM
kalau vell dah buat mcm mana nak invite korang?
vell pun tak merasa war lagi
admin mana? joml ...

vell buat pastu letak la nama clan kat sini. nanti kami cari dan join la
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:29 AM | Show all posts

ala tepek lah...
kita hari tu pun dari level kecik jugak
skit2 upgrade jadilah mcm sekarang yg tak semengah
eksen jer lebih

war tak merasa lagi samalah mcm @abdulariff dan @prettyuglybabe
@freakashpop kpg apa khabar? lama tak update sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:30 AM | Show all posts
Vellfire replied at 20-5-2015 08:29 AM
ala tepek lah...
kita hari tu pun dari level kecik jugak
skit2 upgrade jadilah mcm sekarang yg t ...

buat clan vell. buat la.. senang sikit nak tau perkembangan.. huuuu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:30 AM | Show all posts
abdulariff replied at 20-5-2015 08:27 AM
vell buat pastu letak la nama clan kat sini. nanti kami cari dan join la

ok nak tanya dulu
selalu free layan coc time bila?
kadang2 kat rumah takder masa nak layan benda alah ni
vell byk time siang2 ni jer
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:32 AM | Show all posts
Vellfire replied at 20-5-2015 08:30 AM
ok nak tanya dulu
selalu free layan coc time bila?
kadang2 kat rumah takder masa nak layan benda ...

tak menentu, bila free baru masuk. tapi xde la sampai 2 3 hari x masuk, biasanya masuk sebab nak kutip2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:35 AM | Show all posts
abdulariff replied at 20-5-2015 08:32 AM
tak menentu, bila free baru masuk. tapi xde la sampai 2 3 hari x masuk, biasanya masuk sebab nak k ...

boleh tak kalau vell buat.. lepas tu vell keluar masuk?
vell ada join clan lain jugak...
dorang kecik2 lagi... vell byk bantu dorang
hehe boleh ke mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:39 AM | Show all posts
Vellfire replied at 20-5-2015 08:35 AM
boleh tak kalau vell buat.. lepas tu vell keluar masuk?
vell ada join clan lain jugak...
dora ...

kejam la macam tu.. huhu, clan yang vell bakal buat ni pon kecil2, kami juga perlu dibantu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:47 AM | Show all posts
abdulariff replied at 20-5-2015 08:39 AM
kejam la macam tu.. huhu, clan yang vell bakal buat ni pon kecil2, kami juga perlu dibantu..

alaaa sebab tu vell ckp vell boleh kuar masuk
time free vell masuklah clan Cari

so nak bagi nama clan apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:49 AM | Show all posts
Vellfire replied at 20-5-2015 08:47 AM
alaaa sebab tu vell ckp vell boleh kuar masuk
time free vell masuklah clan Cari

alaaa macam mana nak war kalau macam tu

vell fikir2kan la nama tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:51 AM | Show all posts
abdulariff replied at 20-5-2015 08:49 AM
alaaa macam mana nak war kalau macam tu

vell fikir2kan la nama tersebut

eh mana boleh harap vell sorang

nanti dah ada nama yang keboom korang bagitau jer k
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:55 AM | Show all posts
abdulariff replied at 20-5-2015 08:49 AM
alaaa macam mana nak war kalau macam tu

vell fikir2kan la nama tersebut


CaraMemulai Perang Clan War
Untuk memulai perang, buka layar clan war, kemudian tekan Start War untukmencari lawan dalam berperang. Pemain bisa memilih ukuran clan war (misalnya 10vs 10, 15 vs 15, 20 vs 20, dan sebagainya sampai 50 vs 50). Setelah lawanditemukan, tak lama kemudian perang pun dimulai. (huhu kita baru jer brp org??)

CaraMengikuti Clan Wars
Kalian harus sudah tergabung ke dalam clan clan ketika leader atau co-leadermenekan Start War. Jika kalian baru bergabung setelahnya, kalian cuma jadipenonton dan tidak bisa ikut serta dalam clan war.

Ketika sedang mengikuti clan war, kalian bisa meninggalkan perang itulalu bergabung ke klan lain. Kalian juga bisa kembali ke klan untuk melanjutkanperang. Akan tetapi, kalian hanya bisa mengikuti satu clan war dalam satu waktu.Untuk mengikuti clan war lain, kalian harus menunggu clan war yang sedangkalian ikuti selesai.

Bersiap memulai clan war? Pikir baik-baik ya, karena jika kalian sudahmenemukan lawan, clan war tidak bisa dibatalkan. Meski cuma sekadar game, adapersiapan-persiapan yang perlu dilakukan untuk bisa memenangkan clan war. Kalaumenang kalian bisa mendapatkan maksimal tiga bintang. Tapi kalau kalah, selaintidak mendapatkan bintang, karena juga tidak mendapatkan bonus loot.

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 10:56 AM | Show all posts
Vellfire replied at 20-5-2015 08:29 AM
ala tepek lah...
kita hari tu pun dari level kecik jugak
skit2 upgrade jadilah mcm sekarang yg t ...

tak pun create lagi satu akaun just for geng cari..
tapi kena log in log out la
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 12:16 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-5-2015 10:56 AM
tak pun create lagi satu akaun just for geng cari..
tapi kena log in log out la

babe create la satu clan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052674s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list