Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
3843
View
22
Reply

Nenek 99 tahun hamil ...

[Copy link]

Author: mattzzx       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-7-2015 01:09 PM | Show all posts |Read mode
Portsmouth: Seorang wanita menerima surat daripada sebuah hospital, memaklumkan dia hamil.

Bagaimanapun, Doris Ayling yakin hospital berkenaan melakukan kesilapan memandangkan dia sudah berusia hampir 100 tahun.

Doris berkata, dia terkejut membaca surat berkenaan yang isi kandungannya antara lain meminta dia membawa sampel air kencing untuk menjalani pemeriksaan lanjut mengenai kehamilannya.

Lebih mengejutkan, tarikh lahir yang tercatat dalam surat berkenaan tepat dengan tarikh lahirnya.

Tiga anaknya, semuanya sudah bersara juga terperanjat apabila ditunjukkan surat berkenaan.

Seperti Doris, mereka juga tidak yakin akan memperoleh adik baru.

Apabila dimaklumkan mengenai surat berkenaan, pihak pengurusan Hospital Portsmouth memohon maaf kepada Doris dan keluarganya dan berkata, ia berpunca daripada kesilapan pengurusan.

Doris yang menetap di Bognor Regis memberitahu wartawan: Saya yakin 100 peratus saya tidak hamil. Saya mempunyai tiga anak dan 20 cucu dan sudah tidak hamil sejak 70 tahun lalu.

Anaknya Brian berkata: Kesilapan itu amat melucukan. - Agensi


DORIS menunjukkan surat yang diterima daripada hospital.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 03:05 PM | Show all posts
Tengok gambar nenek, terpancar cahaya kegembiraan dan kenikmatan dari mukanya membayangkan dirinya akan menjadi seorang ibu tidak lama lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 04:05 PM | Show all posts
muka nenek tu sgtlah terujaaaaa... tgk pada riak muka dia hepi je kalau btl peknen.. masuk guinness world, sape tau?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2015 05:29 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 26-7-2015 03:05 PM
Tengok gambar nenek, terpancar cahaya kegembiraan dan kenikmatan dari mukanya membayangkan dirinya a ...

nenek akan jadi ibu......
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 09:15 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 09:59 PM | Show all posts
teringat cerpen Faisal Tehrani..Seorang nenek di Kota Mekah..

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 10:44 PM | Show all posts
camnelah dia nak meneran time beranak nanti buat ceaser pon x boleh sebab dah kertu...haha...choiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 12:56 AM | Show all posts
99 tahun masih nampak sihat...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang barat kalo dah tua kotai pun masih
aktif romen2 dengan boyfriend tepi jalan
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 09:35 AM | Show all posts
tajuk misleading...
hampess sungguh iols ingat nenek tu betoi la ngandung..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2015 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain posing nenek ni ye.. anak2 dah banyak pencen.. ate... main jela kojeeenyeee yee
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 11:46 AM | Show all posts
baru nak kagum dengan nenek yang masih mampu. tajuk gempak sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 03:13 PM | Show all posts
amboiiii... 99 tahun masih kurang kedut di muka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2015 04:31 PM | Show all posts
makton replied at 28-7-2015 03:13 PM
amboiiii... 99 tahun masih kurang kedut di muka

awet muda lah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2015 04:45 PM | Show all posts

360 uols.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 26-7-2015 10:44 PM
camnelah dia nak meneran time beranak nanti  buat ceaser pon x boleh sebab dah kertu...haha...c ...

Dia  meneran pun otot faraj tak mampu kemut dan push.. over meneran blh kena buasir...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 01:12 PM | Show all posts
Kalo iollss jadi anak nenek pon mengekek iollss suka. mmg kesilapan yg melucukan. ada 70 tahun x pregnant tiba2 detect pregnant
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2017 01:28 PM | Show all posts

360 apa tu?

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:32 AM | Show all posts
atuk mane atuk?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 07:45 AM | Show all posts

camera 360.. hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2017 11:00 AM | Show all posts

ooo yeke kameraa...??

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2017 09:27 AM | Show all posts
kalau betul la, aktif jugak operasi kilang dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 10:43 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053281s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list