Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
17070
View
188
Reply

Siapa Setuju PAS bergabung Dengan UMNO

[Copy link]

Author: Yang_Berhormat       Show all posts   Read mode

Post time 1-9-2015 10:10 AM | Show all posts
Sebumbung dengan PR tapi berkhalwat dengan umno - baik dikawinkan saja  

      
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:10 AM | Show all posts
kalau aku sih cakap no gak tau ya kalau mas najib hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
impian para umno yg tgh kerisauan skrg
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 1-9-2015 07:54 AM
Eh.JANGAN...JANGAN....JANGAN!!!!!....................

Kalau PAS bergabong denngan BN, aku ...

lukis je kak

ajar skit undi xpercaya
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:16 AM | Show all posts
Nazrulism posted on 1-9-2015 10:10 AM
Sebumbung dengan PR tapi berkhalwat dengan umno - baik dikawinkan saja  

      :do ...

Takda heranla, Islam boleh kawen 4 apa............
DAP di kiri and UMNO di kanan sambil main mata dengan PKR
and sindir-sindir menantu kat GHB..........
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:18 AM | Show all posts
kalau boleh PAS PKR GHB menjadi parti komponen BN
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:20 AM | Show all posts
Edited by monyet_2015 at 1-9-2015 10:22 AM

pada pendapat aku lah pada keadaan sekarang adalah lebih baik pas gabung dengan umno..sekurang-kurangnya dapat jadi menteri..apa ada pada nama? yang penting adalah dasar..sekurang kurangnya pemimpin pas boleh join dengan mesyuarat bn jika bergabung dengan bn..baru lah boleh bagi idea kepada pemimpin umno untuk umno jalankan dasar dasar pas juga dalam pemerentahan..contoh...hudud..bergerak di dalam lebih mudah dari bergerak dari luar..kerana mereka mudah menerima pendapat kita jika kita usulkan pendapat dalam konteks salah satu dari parti gabungan..jika di luar mereka akan anggap kita sebagai musuh..mereka tak kan mendengar cakap musuh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:21 AM | Show all posts
bila nak gabung ni??? tak sabar nak tengok hadi pil kuda berpelukan dengan bijantuya...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:22 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 1-9-2015 10:16 AM
Takda heranla, Islam boleh kawen 4 apa............
DAP di kiri and UMNO di kanan samb ...

masalahnya PAS tu pompuan... tak boleh kawen 4.
nanti tak tahu nasab keturunan siapa!


Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:27 AM | Show all posts
Nazrulism posted on 1-9-2015 10:22 AM
masalahnya PAS tu pompuan... tak boleh kawen 4.
nanti tak tahu nasab keturunan siapa!

Ye ke PAS pompuan......?
Aku ingatkan khunsa - dua-dua boleh................
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:28 AM | Show all posts
weols rasa lobai PAS ngan lobai UMNO matching sesangat
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:30 AM | Show all posts
bergabung tidak semestinya membubarkan
mana2 satu parti

berkongsi kepentingan dan matlamat yang sama,
namun melalui kenderaan tersendiri
tiada salahnya

bergerak seiring dalam komponen yang berbeza

satu2 nya kaedah memperkukuh
dan mengembalikan maruah ummah
majoriti di malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:40 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 1-9-2015 10:27 AM
Ye ke PAS pompuan......?
Aku ingatkan khunsa - dua-dua boleh................

Lor.... khunsa

Kawen dengan sesiapapun tadak hasil !  
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:43 AM | Show all posts
Sesuai lar, I dah menyampah dengan kau sume. Weols native Malaysians dah melluwattt dengan drama2 drag korang so pegi mampos lar kau nak comolots dengan saper ker nak blowjob dengan sper ponhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:45 AM | Show all posts
Nazrulism posted on 1-9-2015 10:40 AM
Lor.... khunsa

Kawen dengan sesiapapun tadak hasil !

So, betterlah PAS sendirian berhad.
Tak guna nak kawen-cerai.
Buang masa naik turun mahkamah.
Jadi andaratu or janda muda lagi baik.
Berebut orang nak pikat.........................
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 10:48 AM | Show all posts
freebird replied at 1-9-2015 10:21 AM
bila nak gabung ni??? tak sabar nak tengok hadi pil kuda berpelukan dengan bijantuya...

kita doakan cepat2 mereka itu bercemolot
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 11:00 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 1-9-2015 10:45 AM
So, betterlah PAS sendirian berhad.
Tak guna nak kawen-cerai.
Buang masa naik turun mahkamah.

sambil tu ... betulkan apa yg ada dalam kain (he he .. masalah dalaman) mantapkan!
samada nak jadik pompuan atau jantan.

Semoga satu hari nanti ada hasil keturunan yang sah;

Hudud ibnu Pas
Hudud ibni Umno
Hudud bin PR
Hudud bin BN

    
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 11:05 AM | Show all posts
atira replied at 1-9-2015 10:48 AM
kita doakan cepat2 mereka itu bercemolot



Mari Chin : "Dont worry,

                 ..our red beans of BERSHIT will
                 never let it happened..

                 ..they must forever be made divided and
                 ruled by communist like us..

                 ..miya"
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
PAS memang bodoh kalau join umno. Inilah masanya nak gain trust dari org2 islam.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 11:09 AM | Show all posts
kalau baca kenyataan demi kenyataan yang keluar dari mulut pemimpin PAS, banyak isu mereka senada dengan UMNO
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 11:14 AM | Show all posts
Nazrulism posted on 1-9-2015 11:00 AM
sambil tu ... betulkan apa yg ada dalam kain (he he .. masalah dalaman) mantapkan!
samada nak ja ...

HEHEHE................yang aku nak, HUDUD ibnu MALAYSIA......
Something to be proud of.
BERSIH, CEKAP & AMANAH...............
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 11:16 AM | Show all posts
Yang_Berhormat replied at 31-8-2015 10:05 PM
mungkin pembahagian kerusi sama rata atau hampiir sama rata antara PAS dan UMNO  akan menarik minat  ...

kalu bijan kasi PAS amik jawatan TPMwhy not
buang hamidi
naikan hadi awang


PRU kerusi 50% bagi kat PAS
why not
mesti la setuju dedua bergabung


kalu PAS takat parti hamba BN
baik PAS jadi kuasa ke 3
masa PRU boleh bertanding semua kerusi
tak payah marah marah dgn UMNO dlm pembahagian kerusi


PAS mmg berpotensi amik kerajaan pusat
masa tu korg UMNO bersama DAP dedua join together na na na na kat kerusi pembangkang
tunggu giliran hudud ... potong tangan



Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 11:17 AM | Show all posts
pemimpin PAS kena fikir kembali kenapa bila UMNO dah tersepit dan dibenci majoriti rakyat mereka berura-ura nak berkawan dengan PAS..jangan sebab hudud, sanggup gadaikan parti
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 11:24 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 1-9-2015 11:14 AM
HEHEHE................yang aku nak, HUDUD ibnu MALAYSIA......
Something to be proud o ...

Itulah cahayamata idaman PAS sekian lama. dan semua Hudud-Hudud tu claim mereka adalah hasil hubungan PAS samada secara terang atau tersembunyi

Bilalah nak lahirkan Hudud Al Islam




Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 11:27 AM | Show all posts
pendeta replied at 1-9-2015 11:17 AM
pemimpin PAS kena fikir kembali kenapa bila UMNO dah tersepit dan dibenci majoriti rakyat mereka ber ...

pengikut PAS tidak perlukan pandangan seorang pendeta,

mereka lebih yakini bimbingan para ulama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054093s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list