Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11116
View
99
Reply

The Nanny's Cast Then and Now

[Copy link]

Author: dang_anom       Show all posts   Read mode

Post time 5-11-2015 10:20 PM | Show all posts
dani-rox replied at 5-11-2015 12:37 AM
ai layan dua kali series nih... masa zaman sekolah dan yg kat astro 2-3 thn lepas. Kisah antara Amer ...

ex hubby sheols boleh tahan  jugak okehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 10:22 PM | Show all posts
betsnya cite ni dlu.... plg klaka tgok cc dgan butler tu perli memerli
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 08:17 AM | Show all posts
nostalgia cite nie.....

terbayang2  lagi si butler dok usaha bersungguh2 xnak cc nie kawen ngan max tue... dia nak fran nie gak kawen ngan max...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 12:10 PM | Show all posts
Rindunyaa citer ni..suka sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 07:41 PM | Show all posts
Orix replied at 5-11-2015 10:20 PM
ex hubby sheols boleh tahan  jugak okehhhhh

Cinta sejati gak kot, Fran ni terus jd penyokong LGBTQ bila ex nya tu mengaku ghey. Mampoo?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 07:43 PM | Show all posts
cfa replied at 5-11-2015 05:10 PM
haa.. yang dia survive pasal kanser tu aku penah tengok dia dalam oprah show kot, pasal macam mana ...

kesian gak kan. kanser rahim kalo tak silap.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 05:33 PM | Show all posts
Fave sitcom i dulu ni, kdg2 i rindu, i tengok kat youtube. Semua watak pun best. Tp Fran ni mmg stylo zaman dulu2, body solid je. Ingat lagi dia minta keja kat rmh Mr Sheffield buat resume guna gincu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 07:17 PM | Show all posts
fran bukan kene breast cancer ker?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2015 11:00 PM | Show all posts
suka gila tengok the nanny ni dulu2.. gelak berdekah2.. sebab fran, best fren (Val), mak dia tu semua sewel . so lawak sewel diorang mmg best giler
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2015 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Suke tgk cite ni dulu, mesti bertenggek depan tv, time nak dekat waktu siaran dia..
Tgk banyak kali pun takpe, sebab tak bosan
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2015 01:39 PM | Show all posts
dani-rox replied at 6-11-2015 07:43 PM
kesian gak kan. kanser rahim kalo tak silap.

kesian lar jugak , tapi x sure pulak dia kena kanser apa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2015 01:59 PM | Show all posts
sitkom feveret

antara cara aku belajar BI dolu2
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 10:36 AM | Show all posts
Dah tua dah masing2, tp fran paling tak banyak perubahan. Still ranggi haha.

Suka tengok cerita ni dulu2, kat astro asyik berulang je cerita ni sampai 3 4 kali katam.

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2015 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Omggg masuk jugak the nanny kat forum ni! I suka gila the nanny. Tiap2 malam before tido mesti tgk dulu one episode kat youtube.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2015 03:34 PM | Show all posts
this one of my fav sitcom...dr zaman sekolah sampai la sekarang. tak jemu2 asik dok ulang2 sampai hb ngan anak2 komplen "ummi ni hari2 tgk citer ni" hehehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2015 04:10 PM | Show all posts
Wah, ramainya Fans Miss Fine. Meh iouls share sikit scene/episode yg meouls suka & rasa unforgetable.

1. 1st day Fran breakfast dengan keluarga sheffield dengan bathrobe & rambut tinggi sheouls
2. Kalau time emergency mesti Fran lari2 anak terkibai sambil panggil "Mr. Sheffieeed". Kalau time nak menggedik, duduk kaki silang tepi meja.
3. Satu episode yg pipe kat ruma dorang pecah pastu Fran ckp cousin dia plumber & cousin dia ade anak/cucu yg baya2 brighton. Dah la cousin  dia tu ala2 mini Fran.. Boleh plak berleseran dengan Brighton
4. Satu lagi episode Gracie playdate dengan kawan dia & tertidur sama2. Pastu bebudak ni tengok drama ade scene tido sekatil, lepas tu pregnant. Gracie pon beria2 la secara tiba ade simptom2 mengandung. Lawak gila siap emo ckp bukulali sakit
5. Satu family gi bercuti kat mana ntah pastu Niles & CC yg gersang berpeleseran berdua
6. Granma Yetta yg pakai liplap & bajet nenek hot
7. Mak fran sorok donut dalam bra
8. Lagi satu Family Fran ni kan gelojoh sikit.. dapat shrimp pon macam heaven benor
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2015 05:08 PM | Show all posts
azimodin replied at 13-11-2015 04:10 PM
Wah, ramainya Fans Miss Fine. Meh iouls share sikit scene/episode yg meouls suka & rasa unforgetable ...

aku suka part mak fran masukka kepala dalam ketuhar atau microwave...kekonon nak bunuh diri larr..
alih alih jumpa makanan dalam ketuhar...
hahaha
terus nak makan lapar
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 05:45 PM | Show all posts
i pun peminat the nanny...rasa nostalgia gitu bila ulang tgk...padahal dah berkali2 tengok...i paling suka scene mak dia kekonon nak kene sakit jantung..dia sebut "get me my medicine"..berlari2 fran gi peti ais, konon amik ubat...rupanya sos chocolate..mak dia makan sesudu terus lega...dasar kaki makan..hahaha...lagi 1, yg time pamela anderson jd guest star.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 02:10 PM | Show all posts
exclusive_vvip replied at 17-11-2015 05:45 PM
i pun peminat the nanny...rasa nostalgia gitu bila ulang tgk...padahal dah berkali2 tengok...i palin ...

yup time pamela anderson jadi guest..dua dua pakai baju rimau

hahahah

lepas tu makanan fran jatuh kat mayat dan bila nak ambil..tangan dia tersangkut kat zip seluar mayat..
jenuh fran dan kawan dia yang bimbo tu nak tarik keluar tangan faran dari keranda...

lawak scene tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 10:14 PM | Show all posts
scene yg aku takleh lupa.. masa fran dah nak kawen ngan mr sheffield.. pastu dia, val ngan ma pegi mana tah.. kereta rosak.. stranded tepi jalan.. jumpa public phone pastu dia dapat call for help.. mula2 orang yg jawap call tu banyak cengkadak cakap hantar bantuan esok la lagi 2 hari la.. pastu fran merayu cakap dia nak kawen, siap bgtahu umur dia.. terus orang tu nak hantar helikopter bantuan bila dengar umur fran
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077549s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list