Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24010
View
267
Reply

[MNET] I Can See Your Voice (Korean Reality Show)

[Copy link]

Author: rayhan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-4-2018 11:04 AM | Show all posts
aku suka gak layang rancangan ni...best n kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2018 12:53 PM | Show all posts
aku jarang tgk tv sbb rumah aku pun takde tv hahahha

tp ada sekali tu aku tertgk la episod ni tak ingat sape guest die, tp girl group.

one of the girls tu bajet pandai sgt, komen dia mcm oh patutnye kalau die nyanyi part ni kerongkong dia kene mcm ni, rahang dia mcm tu, bla bla bla. skali tu yg dia pilih tone deaf tu suma penyanyi.

yg sorg dia claim tone deaf tu, sebab dari fizikal calon tu tak nampak mcm penyanyi pun, keras semacam sbb calon tu mmg sasa pun. skali tu amekaw, penyanyi teater broadway hokkay. terpegun jap suma org. girl group tu siap mintak maap lagi smbl speaking kt artis tu sbb eliminate die awal-awal.

end up, diorg ni gi pilih yg mmg btul btul tone deaf jadi pemenang. yg aku ingat minah yg menang tu masuk icsyv ni sebab nk balas dendam kt ex die. diorg kan kene perform sama-sama, tercengang girl group tu sbb minah tu tone deaf.

hapepun, aku rasa citer ni sbnrnye menggambarkan realiti sebenar dunia kpop. kekdg ko bleh berjaya sbb nasib je. pdhal ramai lg yg lg berbakat dr ko. ade jugak sore sedap giler, tp sbb muka tak komersial tak leh nk jadi retis.  at least kita malaysia n indon ni, muka pecah rumah tp sore sedap takpe leh pakai spek mata ms perform
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 01:33 PM | Show all posts
annehuda replied at 17-4-2018 08:05 AM
yg viral penyanyi malaysia tu episod berape?

meols rasa tu la first time kot tgk studio sunyi se ...

yang tu epi 1.....epi 1 mmg dia amek penyanyi luar, malaysia, thailand, philipine. tak ingat lagi dr mana

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 03:21 PM | Show all posts
kaeda replied at 13-4-2018 04:37 PM
haha,lupa plak changmin nak join suju. tapi rasa nya masa dlm army dpt join suju, siwon ngan dongh ...

malam tadi tgk sikit ep nuest tu.
diaorg dpt tone deaf jugak.
tp iols hepi. hepi sbb tone deaf tu dpt duit boleh hepikan mak dia.

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 03:27 PM | Show all posts
annehuda replied at 17-4-2018 12:53 PM
aku jarang tgk tv sbb rumah aku pun takde tv hahahha

tp ada sekali tu aku tertgk la episod ni tak ...

banyak girl group yg gagal dpt penyanyi betul.
mamamoo je rasanya kot yg dapat boleh nyanyi.


hapepun, aku rasa citer ni sbnrnye menggambarkan realiti sebenar dunia kpop. kekdg ko bleh berjaya sbb nasib je. pdhal ramai lg yg lg berbakat dr ko. ade jugak sore sedap giler, tp sbb muka tak komersial tak leh nk jadi retis.  at least kita malaysia n indon ni, muka pecah rumah tp sore sedap takpe leh pakai spek mata ms perform
bab yg ni mmg betul. kadang cukup pakej pon still jugak x boleh nak jadi penyanyi.
kalo tgk group2 kpop ni ada gak suara senornya sendu je tp bolehlah debut jugak.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Season 6 dah nak start dah. Jumaat ni start airing kat korea.
Ni gambar time press conference
IMG_20190117_093952.jpg
IMG_20190117_093948.jpg
IMG_20190117_093952.jpg
IMG_20190117_094036.jpg
IMG_20190117_093955.jpg
IMG_20190117_094048.jpg
IMG_20190117_094044.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar preview untuk first episod
IMG_20190117_094129.jpg
IMG_20190117_094126.jpg

Dgr cerita lee sun bin akan cast as one of the juri
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 02:13 PM | Show all posts
wahh.. season baru dh start..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075846s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list