Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
21621
View
83
Reply

Juliana evans dan boyfriend baru ke?

[Copy link]

Author: zucheezy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-5-2016 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by zucheezy at 2-5-2016 11:19 PM

Dah ada ke belum forumer yg post benda ni?
Handsome or meh
https://www.instagram.com/p/BE6IR1RvD_2/
Screenshot_2016-05-02-23-17-02.jpg
Screenshot_2016-05-02-23-20-44.jpg
Screenshot_2016-05-02-23-17-02.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-5-2016 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ensem ke tidak? Bolehlahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2016 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Jnis muka sedih/muka nk nanges,, ssuai la ngn sheol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-5-2016 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 2-5-2016 11:20 PM
Ensem ke tidak? Bolehlahhhh

Btw sape eh laki ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2016 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama lahhh. Ni anak Tengku Kamariah Iskandar dan Tengku Sulaiman. Rasanya dr last year kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2016 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
rembesssss..@miabebe  
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2016 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
zucheezy replied at 2-5-2016 11:24 PM
Btw sape eh laki ni

I tatau siapa
I boleh komen tahap kehenseman jer
Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2016 11:46 PM | Show all posts
errr muka macam shahnaz ahmad versi putih dan kurus
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2016 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lbh ensem drp Zizang for sure
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2016 11:47 PM | Show all posts
ok lah jue kalau dapat lelaki bujang anak orang kaya. at least bukan laki orang. apapun sheols so cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok je padanle dari jijang
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 2-5-2016 11:46 PM
errr muka macam shahnaz ahmad versi putih dan kurus

Yg ni wangi sikit ke cane ??? Ke busuk jugak
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengku Kamariah ni bukan ke kakak Sultan Johor skrg? tu ada darah Kokesen uols....huntunglah dapat kerabat2 kannn? berbaloi sheols x berpanjangan pacar dgn pelawak spastik kereta sukan itu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 12:47 AM | Show all posts
armin replied at 2-5-2016 11:46 PM
errr muka macam shahnaz ahmad versi putih dan kurus

Khennn...mata iols pun nampak mcm shanaz.. tapi versi wangi la
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 01:15 AM | Show all posts
moocoww replied at 2-5-2016 04:47 PM
Khennn...mata iols pun nampak mcm shanaz.. tapi versi wangi la

hahaha.. sebut sharnazzz ..teringat muka xbrjambang dye
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 3-5-2016 12:47 AM
Tengku Kamariah ni bukan ke kakak Sultan Johor skrg? tu ada darah Kokesen uols....huntunglah dapat k ...

Ahah..laki tu sepupu TMJ..kerabat pasangan jue uolls..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 01:26 AM | Show all posts
kalau jadi kawin,, jue la paling lawa.. ku inah tu lawa pun sbb bertitle princess n ada style.. if berselfie dgn jue,, mahu tengelam kerabat lain
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 01:46 AM | Show all posts
Kiranya nnt ada bau2 kentut ngan bk la her?
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
I dah tahu dr sblm ni lg..tp i rs mcm x hot sgt news ni wlpn bf dia tu keturunan krabat..coz i follow ig bf dia...bf dia sblm ni dah ada upload gmbr berdua dgn jue..cume jue je br nk upload..tp x nafikan hensomm noks bf dia ni.. Mmg sesuai sesangat la..tp x sure la serius ke x lelaki tu nk kt jue sbb jarang kerabat2 nak amik artis utk jadi bini..utk Stok gf adela..  Al maklumla.. Artis ni byk naw2 gosip..plus kne la jaga nama baik kerabat..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
I dah tahu dr sblm ni lg..tp i rs mcm x hot sgt news ni wlpn bf dia tu keturunan krabat..coz i follow ig bf dia...bf dia sblm ni dah ada upload gmbr berdua dgn jue..cume jue je br nk upload..tp x nafikan hensomm noks bf dia ni.. Mmg sesuai sesangat la..tp x sure la serius ke x lelaki tu nk kt jue sbb jarang kerabat2 nak amik artis utk jadi bini..utk Stok gf adela..  Al maklumla.. Artis ni byk naw2 gosip..plus kne la jaga nama baik kerabat..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list