CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Lucinta Luna Dedah ‘Tidur’ Dengan 28 Pelakon Terkenal Indonesia, Menyesal Buang Zakar. "Siapa Yang Pernah Tidur Dengan Saya Tentu Kagum"

23-1-2024 08:35 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11941| Komen: 25

Description: PERSONALITI media sosial Lucinta Luna membuat pendedahan berani apabila mendakwa dia pernah melakukan hubungan seks dengan 28 orang pelakon popular di Indonesia.

PERSONALITI media sosial Lucinta Luna membuat pendedahan berani apabila mendakwa dia pernah melakukan hubungan seks dengan 28 orang pelakon popular di Indonesia.

Lucinta berkata, ada di antara mereka menidurinya sebelum dia melakukan transformasi penuh menjadi seorang wanita.

"Saya sudah 'merasa' 28 pelakon ada yang sebelum dan ada selepas saya melakukan pembedahan (menukar jantina)," katanya.

Lucinta berkongsi perkara itu semasa menjadi tetamu di saluran YouTube Samuel Christ baru-baru ini.

Dalam temu bual itu juga, Lucinta berkata, dia sanggup berhabis wang demi melakukan pembedahan menukar jantina demi memiliki alat kelamin wanita terbaik dan paling mahal di Thailand.

Malah kata Lucinta, beberapa lelaki yang pernah menidurinya kagum dengan hasil pembedahan dilakukan malah ada menyangka kemaluannya asli.

"Siapa yang pernah tidur dengan saya tentu kagum dengan alat kemaluan saya. Bentuk yang sama malah lebih putih dan bersih daripada yang lain," kongsinya.




Bagaimanapun dia kini ingin kembali ke fitrah asalnya malah berhasrat untuk mendapatkan kembali zakarnya yang telah dibuang.

Namun dia menyedari perkara tersebut bukanlah semudah disangka namun berharap ia dapat direalisasikan suatu hari nanti.

Sumber : mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 23-1-2024 09:35 AM
yindon bodoh2 memang suka buat content bapok binatang delusi ni...pastu jadi gossip..pastu yang bodoh2 pun caya...
Quote chinta89 23-1-2024 11:21 AM
sekejap betina sekejap jantan
Quote norawestallen 23-1-2024 11:26 AM
engkau ni content je kan. sekejap insof. lepas tu buat balik. clout chaser
Quote ketambangkang 23-1-2024 11:36 AM
kami perlukan bukti yg putih-bersih tu...tiberrr
Quote sayurmayur88 23-1-2024 01:02 PM
binatang paling bodoh d dunia...
Quote lasagna 23-1-2024 02:09 PM
ketambangkang replied at 23-1-2024 11:36 AM
kami perlukan bukti yg putih-bersih tu...tiberrr

iyaaaaaa! buktikan! tiberrrrrr
Quote marchikobonzo 23-1-2024 02:24 PM
Jangan jadi macam si sapi sudehhh..propa je
Quote azimodin 23-1-2024 02:59 PM
Sama la dengan bamjat, selalu contradict statement sendiri.. haritu kemain lagi mengaku wanita sejati
Quote maharani_gebu 23-1-2024 03:19 PM
dia nak sambung balik anu dia oii... ade simpan dalam botol ke?
Quote Sazreena 23-1-2024 04:50 PM
Kejap je la insap nyeeee
Quote Pumpkinhead 23-1-2024 04:53 PM
merepek je dia ni
Quote Suchi 23-1-2024 05:21 PM
Semak la aritu kata insap lepas tgk siksa neraka

Ada sorang lagi gayah indon yg pemes tp dia masih nampak lelaki tp mmg nampak la bottom.
Dah kawen ngn lelaki jerman jd duk sana laa
Rajin juga dia wat content pasal kehidupan dia di jerman tu.
Quote DeLuna85 23-1-2024 09:02 PM
Lepas taubat cpt2 mati. Biar dosa2  terhapus.
Quote Insomniacs 23-1-2024 11:54 PM
Mesti 28 pelakon tu dah cuak risau si luna ni reveal nama2 diorang..minah ni mulut takde warranty
Quote iolss 24-1-2024 10:24 AM
semoga insaf laa
Quote seri_mawr 24-1-2024 12:20 PM
mana ko tahu lagi bagus dari poen ori...ko bukan pernah ada poen ori....aje gile lelaki ni...
Quote msdummy.2018 24-1-2024 01:09 PM
Xder siapa buka benang pasal bamjat sakit kanser?
Quote Farnor 24-1-2024 05:55 PM
Apa mcm ni.. Tukar jantina jadi sewel
Quote albedah 25-1-2024 02:41 PM
Sajat2?

Lihat semua komen(25)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 02:52 PM GMT+8 , Processed in 0.063232 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top