CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Awak Pendakwah Tapi Sanggup Memfitnah Orang Untuk Kepentingan Sendiri” – Noh Salleh

7-2-2024 11:48 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 21853| Komen: 110

Description: Makin berlarutan nampaknya kisah perebutan hak penjagaan anak antara penyanyi Noh Musa dan bekas isteri, penyanyi Mizz Nina apabila kedua-duanya hadir ke Mahkamah Tinggi Syariah hari ini bagi lanjutan ...



Makin berlarutan nampaknya kisah perebutan hak penjagaan anak antara penyanyi Noh Musa dan bekas isteri, penyanyi Mizz Nina apabila kedua-duanya hadir ke Mahkamah Tinggi Syariah hari ini bagi lanjutan perbicaraan yang berlangsung sejak semalam.

Seakan berbalas-balas kenyataan, Noh dan Mizz Nina tampil memberikan hujah dan kenyataan masing-masing kepada media.


Terbaru, Noh ada mendedahkan mengenai kehadirannya ke Jabatan Kebajikan Masyarakat berseorangan bagi urusan pendaftaran anak angkatnya, Musa.

Ujar Noh, dia hadir ke JKM tanpa ditemani Mizz Nina kerana tidur.

"Saya yang pergi ke Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) seorang diri. Mizz Nina tiada, dia tidur. Jadi mana kebenarannya? Awak pendakwah tapi sanggup memfitnah orang untuk kepentingan sendiri."

Katanya lagi, dia enggan menulis panjang lebar sebarang kenyataan di media sosial tanpa sebab dan bukti yang kukuh.


“Saya tak nak bukak aib bekas isteri saya. Saya ada bukti, macam-macam ada. Saya mengharapkan mahkamah menjadi saksi” ujarnya lagi kepada media.

Sumber : Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noor2 7-2-2024 11:53 AM
Pendakwah ke MN ni..
Quote Hypothetically 7-2-2024 11:56 AM
So noh pegi daftar anak sendiri, so part mana mn fitnah?? Tak faham.
Quote toteng 7-2-2024 11:58 AM
Kalau pun dia tidur noh apa salahnya kau uruskan? Janji tak tidur dengan orang lain dah ler..
Quote pocongkiutss 7-2-2024 12:01 PM
Mohon pegawai JKM terlibat join porem tumpahkan tehhhhh
Quote penmerah 7-2-2024 12:01 PM
Busuk kepamnya 3 org kat atas Tu
Tapi terpaling kepams masam Adalah nins Dan matsam

Nitijen Okey je chuols saling melondeh
Nitijen memerhati je sambil makan karipap putar

Baidewei nohhud Dan nins Tu of cos no angel
Tak terkejut pun kalau perangai busuk nins keluar bertalu2
Quote pocongkiutss 7-2-2024 12:02 PM
Nasib baik le belum ada anak kandung bersama lg..kalau ada lg hebat drama ni..anak angkat pun camni
Quote IzzahF 7-2-2024 12:03 PM
ya allah mudah2an mrk2 ni dikurniakan kembar 2 setahun sepasang

aminnnnnnnnnnnnn
Quote likilu 7-2-2024 12:18 PM
"Awak busuk" noh, 2014
" awak tidur" noh, 2024

Legend
Quote She-Ra 7-2-2024 12:29 PM
noh, awak suka sibuk hal orang tanpa usul periksa dan terus hembus fitnah
  done memberi
Quote MadameOnion 7-2-2024 12:30 PM
sejak bila mizz nina pendakwah? jahat betul noh ni
Quote Kurex 7-2-2024 12:34 PM
Penatnya dgn isu ni.. cepatlah habis. Dgn budak sorang ni pun dah macam penjajah rebut tanah
Quote prizadane 7-2-2024 12:42 PM
Tapi betul la kot eh MN pendakwah?

Ni iols ada jumpa few pages yang kata she pendakwah.
Even her wiki pun tulis dia pendakwah. Kahwin dengan Essam pun sebab nak berdakwah
Quote cm_vungtau 7-2-2024 12:47 PM
Pendakwah bebas. So kira dalam kes ni Noh pun patut dapat hak penjagaan sebab dia aje yang ada pekerjaan dalam 3 orang ni
Quote noor2 7-2-2024 02:02 PM
prizadane replied at 7-2-2024 12:42 PM
Tapi betul la kot eh MN pendakwah?

Ni iols ada jumpa few pages yang kata she pendakwah.

Betulla noh kata depa ni pendakwah
Quote Rogue98 7-2-2024 02:09 PM
Harap Noh pun dapat lah hak dia. Nampak mmg dia sayang budak tu. Biasa lelaki mana nak sebok hal pendaftaran anak. Benda2 formaliti ni. Aku imagine dia excited sangat nak ambik Musa jadi anak dia. MN masa tu dah menggatal dgn si essam ..mmg dah plan nak cerai cukup 10tahun kahwin. Noh ni dgn innocent nye ambik anak angkat tak tau yg dia akan kena cerai.
Quote Rogue98 7-2-2024 02:12 PM
prizadane replied at 7-2-2024 12:42 PM
Tapi betul la kot eh MN pendakwah?

Ni iols ada jumpa few pages yang kata she pendakwah.

Berdakwah apa ntah. Both suka music and use music and konon nye atas nama dakwah. Pakai jubah kopiah tudung labuh....sebijiklah mcm couple lagi satu tu.
Quote Manusiabesa 7-2-2024 02:13 PM
Rogue98 replied at 7-2-2024 02:09 PM
Harap Noh pun dapat lah hak dia. Nampak mmg dia sayang budak tu. Biasa lelaki mana nak sebok hal pen ...

Syg saja xcukup. Time hadhanah budak tu, penjaga perlu jaga kbjikan jugak.mcm happiness budak tu. Bawak main, ke mall, mkn sedap2 dan bersih. Kuku potong klu pjg, suap mkn bersih tu penting jgn smpai cirit birit. Syg saja xkenyang dan x cukup la bodoh.
Quote Manusiabesa 7-2-2024 02:14 PM
Rogue98 replied at 7-2-2024 02:12 PM
Berdakwah apa ntah. Both suka music and use music and konon nye atas nama dakwah. Pakai jubah kopi ...

Tp time jd bini org, dia xcurang p seks dgn jantan lain. Xtau la klu nh penah seks dgn betina lain masa jd suami mn lgi???
Quote Manusiabesa 7-2-2024 02:15 PM
..and klu nh makin berubah kebaikan tp ada batu api ( kokping) dok hasut2, xguna jugak. Mmg akan makin merebak la benda ni. Pempuan sundal bungkus 1 badan tp mulut mcm setan tu mmg lahanat

Lihat semua komen(110)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 04:50 PM GMT+8 , Processed in 0.066491 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top