CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Marissa 'Unfollow' Akaun Media Sosial Norman Hakim Dan Abby Abadi

9-2-2024 11:51 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14857| Komen: 19

Description: Tidak hanya bernikah senyap-senyap di Songkhla Thailand, dalam diam anak kepada pasangan selebriti, Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania Hakim sudah tidak mengikuti akaun media sosial ibu b ...

Tidak hanya bernikah senyap-senyap di Songkhla Thailand, dalam diam anak kepada pasangan selebriti, Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania Hakim sudah tidak mengikuti akaun media sosial ibu bapanya itu.

Ia sekali gus mengundang spekulasi netizen mengenai hubungan keruh anak-beranak itu.
 
Dakwaan itu dikuatkan dengan ketiadaan Marissa pada hantaran terbaru Norman kira-kira seminggu lalu iaitu ketika sambutan ulang tahun ke-11 adiknya, Muhammad Darwisz Hakim.


Rata-rata netizen turut bertanyakan ketiadaan Marissa ketika itu.

"Marissa saja yang tiada," luah seorang pengikut.


Semalam, Harian Metro mendedahkan anak kepada pasangan selebriti itu sudah mendirikan rumah tangga secara senyap dengan suaminya, Aslam di Songkhla, Thailand pada 27 Disember lalu.

Pendedahan yang dibuat turut disahkan Nadiah Mazlan, kakak kepada isteri pertama Aslam iaitu Misya Mazlan hari ini.

Pada September lalu kecoh dalam media sosial apabila Misya tampil membongkar dakwaan kisah kecurangan suaminya dengan Marissa.

Misya menerusi satu hantaran di media sosial mendedahkan Marissa didakwa menjadi penyebab utama dirinya diceraikan suaminya.

Namun, Aslam dan Misya mengambil keputusan untuk rujuk semula ketika dalam tempoh edah.

Sumber : Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gekkou 9-2-2024 01:29 PM
tengah kena marah ler tu dgn yebby
yebby suruh balik or ajak jmpa
dia tamau

pakat2 tengah emosi belaka
Quote telracs 9-2-2024 01:34 PM
Buang emak buang saudara
Kerana kasih hamba turutkan

Gitewlah pepatah melayu...
Quote gideoncross 9-2-2024 09:12 PM
gekkou replied at 9-2-2024 01:29 PM
tengah kena marah ler tu dgn yebby
yebby suruh balik or ajak jmpa
dia tamau

Awl2 je cmtu, nnti dh sejuk, smua skli back to normal & klau ikut gaya Abby ni, nnti msti holiday sma2 ala2 Boria
Quote Nizleen86 9-2-2024 10:44 PM
Marah la tu makpak suruh serai serta merta bubarkan perkahwinan. Tp as wali pak dia ada hak. Pandai2 ko la markisah.
Quote MeowPARSI 10-2-2024 12:00 AM
Benak, ubi
Quote anilanil 10-2-2024 08:28 AM
Buat penat je la mak hang upload "lawan dengan doa, love mama". Bukannya hang baca pon.
Aslam punya penangan. Buang parents, buang family. Mesti dlm hati markisa ni terdetik rasa "at least aku nikah" compared to incident pak hang dok mengusung tilam masuk office & "at least aslam ada job bawak grab" compared to laki muda farhan mak hang yg ntah keje pape tapi verangan nak jadi pelakon.
Quote Posh_Madelyn 10-2-2024 08:31 AM
Esok2 dah beranak Yebbi dukung cucu ckp cucunya lawo hensem....kluar segala hadis kena memaafkan lh apa lahh..ujung2 netizen jugak yg jahat
Quote zehra2 10-2-2024 08:43 AM
berani nya budak ppuan zaman skrg..
Quote me12345 10-2-2024 08:45 AM
Psycho kot mariss ni..jaga2 aslam,ko nk balik rumah bini dan anak2, kang dia tikam ko tgh tido...eh cth filem..
Quote 3480 10-2-2024 09:21 AM
me12345 replied at 10-2-2024 08:45 AM
Psycho kot mariss ni..jaga2 aslam,ko nk balik rumah bini dan anak2, kang dia tikam ko tgh tido...eh  ...

Ya la.. mcm psycho.. kawen dgn bujang bole la laki tu melekat dgn dia 24 jam. Ni laki tu blk rumah bini no 1, mau bdk ni tikam dia
Quote noell 10-2-2024 09:25 AM
telracs replied at 9-2-2024 01:34 PM
Buang emak buang saudara
Kerana kasih hamba turutkan

salah

Buang emak buang saudara
Kerana k***k hamba turutkan

Quote sleepandream 10-2-2024 01:15 PM
budak tu mentah lagi... biasalah fasa rebel...
yg mak apaknye dolu dah tua bangka buat perangai lagi la...
apapon at the end nanti aman2 juaaa khen siap comolot lagi sesama madu
Quote ohsoyaya 10-2-2024 03:33 PM
Agaknya sbb dia tgk mak pak dia elok & harmoni je even bcerai lps pak disondol memey. Sbb tu tgamak ajak org tu kawin. Bodo la bbdk gini. Xpk pnjg
Quote September14 10-2-2024 03:38 PM
Bnyk nya benang pasal kamu
Quote mamastoney 10-2-2024 03:41 PM
me12345 replied at 10-2-2024 08:45 AM
Psycho kot mariss ni..jaga2 aslam,ko nk balik rumah bini dan anak2, kang dia tikam ko tgh tido...eh  ...

Kalo dia bg balik …. Jangan2 dia kurung si selam tu dlm umah biar dia je yg kuar kerja, mcm binik muda amang seka
Quote kmbg 10-2-2024 04:06 PM
noell replied at 10-2-2024 09:25 AM
salah

Buang emak buang saudara

Turutkan ke urutkan

Kahkahkah..

Ada orang kata ikut jejak mak LA dulu zaman muda skola2 pun geletis dok depan rumah lelaki dia minat
Quote dua_chzy 10-2-2024 07:26 PM
noell replied at 10-2-2024 01:25 AM
salah

Buang emak buang saudara

Konek gives kasih chuolsz.
Quote heythere123 10-2-2024 08:35 PM
memang takkan bahagia kalau kawen tanpa restu gini. Lambat lain cerai jua deknon

meols citer sebab pernah nampak depan mata sendiri
Quote dua_chzy 10-2-2024 09:22 PM
DBP menganjin Markisah.

FB_IMG_1707571113629.jpg

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 02:41 PM GMT+8 , Processed in 0.285772 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top