CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Kantoi Lagi Boss… Dah Cakap Dah Jangan Main-Main… Cap Jenis All Out.” – Caprice.

23-2-2024 10:20 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 12417| Komen: 60

Description: Nampaknya Caprice ada kes baru untuk dibongkar dan kali ini ia melibatkan pihak yang bergerak bersama-sama individu yang mengaku ada kaitan dengan keturunan Nabi Muhammad SAW, iaitu Mawla Amin.


Nampaknya Caprice ada kes baru untuk dibongkar dan kali ini ia melibatkan pihak yang bergerak bersama-sama individu yang mengaku ada kaitan dengan keturunan Nabi Muhammad SAW, iaitu Mawla Amin.

Caprice berkongsi perkara itu di Instagram dan menyeru mangsa-mangsa dan bekas ahli yang pernah terkena dengan kumpulan itu untuk tampil berkongsi maklumat.

“Mangsa-mangsa dan bekas ahli, sila DM Cap” – Caprice.

Caprice dalam pada itu turut berkongsi salah satu aduan yang dipercayai bekas ahli jemaah yang mendakwa keluarganya pernah ditipu. Dari kaya terus jadi miskin!

"Saya pernah bersama ahli jemaah tu sebelum ni. Masa tu, ayah saya seorang yang kaya. Mereka perah duit ayah saya sampai kering. Sekarang sudah tak ada apa lagi, mereka tinggalkan keluarga kami macam tu je.

"Target diorang orang kaya dan diorang akan hisap semua duit sampai dak tak ada apa-apa. Lepas tu pergi macam tu je".




“Kantoi lagi boss… Dah cakap dah jangan main-main… Cap jenis all out.” – Caprice.


Dalam pada itu, Caprice turut mendedahkan salah seorang ahli atau orang kuat dalam kenalan jemaah itu telah ditangkap di negaranya kerana terbabit dengan banyak jenayah.


Kredit: Instagram Caprice/OhMedia


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 23-2-2024 10:36 PM
Kepris ada backer ke? Sape dia di belakangnya?

Quote makadek 23-2-2024 10:37 PM
Dr kes yebit lewd aku sapot topi
Quote belilies 23-2-2024 10:44 PM
Paling geli berdaddy2 bagai
Quote jihyomelly 23-2-2024 10:53 PM
walaupun kadang2 nyampah dgn topinasi ni tapi bila benda tak betul elok jugak dia bongkar semua ni..
Quote likilu 23-2-2024 11:45 PM
Ko tak tau pape pun suruh org dm info pastu claim sendiri hebat all out apa bagai

Sesuai ngan lembaga sorang tu
Quote ReginaGeorge 24-2-2024 12:11 AM
Iols lebih tertarik utk tau sapa org2 bodoh yg sanggup berkikis senangkan keluarga mawla…. Bodohnya.
Quote patchipink 24-2-2024 12:47 AM
takyah cakap orang jejauh larr ,,,, sedara terdekat iols sendiri , dah berbuih iols cakap dont simply trust sesapa pown yg tetiba muncul hype bukan main nieh , dari kazim lias sldon denial dg hisham rabbit liur ,,,, gigih bertaksuber tak rilek sangat ,,,, last2 hah amikauuu kes rabbit liur tu
Quote patchipink 24-2-2024 12:52 AM
nak ngutuk iq low pown tak jugek kadang geng2 overdose taksuber sekalian nieh ,,,, geng ada akal belajo tinggi jugek memasing ,,,, main ngikut ngekor jerr tak tengok2 dulu awal ujung pangkal
Quote TerataiMelur02 24-2-2024 12:59 AM
patchipink replied at 24-2-2024 12:47 AM
takyah cakap orang jejauh larr ,,,, sedara terdekat iols sendiri , dah berbuih iols cakap dont simpl ...

Siapakah sldon denial?
Quote JelenaJomezz 24-2-2024 08:23 AM
Ustaz Don la tu uols.
Quote honeybee1802 24-2-2024 08:56 AM
JelenaJomezz replied at 24-2-2024 08:23 AM
Ustaz Don la tu uols.

Arnab tu plak?
Quote mizzmimi 24-2-2024 09:21 AM
honeybee1802 replied at 24-2-2024 08:56 AM
Arnab tu plak?

Debit Liu uols..
Quote mizzmimi 24-2-2024 09:25 AM
Daddy daddy.. apak ko la daddy

Dah macam kembar angkel kentang iols tengok muka heols..
Quote ayukpingu 24-2-2024 09:28 AM
aku masih ingat lagi ayat taksuber si maula ni. especially dari para perempuan yang desperate minta attention dan macik macik kurang kasih syg somi. bukan main lagi backup si maula eh..isu kupas kulit udang, jelingan maula sama jelingan Muhammad SAW. begitu worshipper nya theyolss masa tu..now, its time aku gelak balik kat diaorg
Quote akido_kido 24-2-2024 10:46 AM
cap tak boleh cakap biasa eh..memang lahir kat england ke
Quote Mary_jane 24-2-2024 01:56 PM
Topinasi ni slang utara ft pantai timur ke? Lain macam.
Quote dua_chzy 24-2-2024 02:36 PM
Ni pasal maula muka gay narsisis ngaku piut nabi tu ke?

Aiol baru baca artikel Dr. Maza cerca masyarakat yang puja beliau. Har.

Quote LadyCarefree 24-2-2024 03:44 PM
JelenaJomezz replied at 24-2-2024 07:23 AM
Ustaz Don la tu uols.

Don Daniyal pun scammer? iols memamg xberkenan dengan most of all the so called asataikzahs.
Quote LadyCarefree 24-2-2024 03:46 PM
dua_chzy replied at 24-2-2024 01:36 PM
Ni pasal maula muka gay narsisis ngaku piut nabi tu ke?

Aiol baru baca artikel Dr. Maza cerca masya ...

Dr Maza ni juga pernah tegur majlis2 yg agung2kan nabi. Dia kata agungkan Allah yg sepatutnya. Zikir lebih utama dari selawat. Something like that lah. Tapi kan memang some meleis dah macam nabi muhammad tu bagai disembah juga.

Lihat semua komen(60)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 08:08 AM GMT+8 , Processed in 0.293348 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top