CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Shakilla Khoriri Bakal Nikah Hari Ini Dengan Duda Anak Satu?

24-2-2024 11:05 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 67998| Komen: 684

Description: Pelakon Shakilla Khoriri atau nama sebenarnya Nurul Shakilla Mohd Khoriri dikhabarkan bakal menamatkan zaman jandanya pada hari ini (Sabtu).



Pelakon Shakilla Khoriri atau nama sebenarnya Nurul Shakilla Mohd Khoriri dikhabarkan bakal menamatkan zaman jandanya pada hari ini (Sabtu).

Memetik sumber kepada Xtra, Shakilla, 34, bakal mendirikan rumah tangga buat kali kedua dengan jejaka yang pernah digosipkan dengannya sebelum ini.

Didakwa, lelaki itu merupakan duda anak satu dan merupakan seorang usahawan yang mengusahakan perniagaan sendiri.


Imbas kembali, Shakilla pernah mendirikan rumah tangga dengan penyampai radio, Fizi Ali pada 18 Februari 2018, namun disahkan berpisah pada Disember 2021.

Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Ameena Sofia yang kini berusia empat tahun.

Sumber: Xtra/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doubleA 24-2-2024 11:17 AM
Wow panazzz
Quote tuttt 24-2-2024 11:19 AM
Betul ke kawin todei. Tak sedih ke beliau anak yg direbut2 takde di hari pernikahan. Dia bg anak dia kt ex laki 4 hari kan
Quote timah03 24-2-2024 11:30 AM
tuttt replied at 24-2-2024 11:19 AM
Betul ke kawin todei. Tak sedih ke beliau anak yg direbut2 takde di hari pernikahan. Dia bg anak dia ...

1 Mac baru pizi ambil...
Quote she 24-2-2024 11:32 AM
Berjodohan dengan skandal iye

Diceraikan juga bini semata Kila nih
Quote tuttt 24-2-2024 11:40 AM
timah03 replied at 24-2-2024 11:30 AM
1 Mac baru pizi ambil...

Ouhh ingat dh ambil harini terus
Quote abadi84 24-2-2024 12:11 PM
Duda yang didudakan kah??
Quote abadi84 24-2-2024 12:12 PM
tuttt replied at 24-2-2024 11:19 AM
Betul ke kawin todei. Tak sedih ke beliau anak yg direbut2 takde di hari pernikahan. Dia bg anak dia ...

Senang dianak uruskan majelis, nak honeymoon, nak malam pertama.
Kang ada anak menyibuk pulak.
Quote little_sis 24-2-2024 12:12 PM
Apa2 tahniah akhirnya sampai jodoh kali kedua..
Quote abadi84 24-2-2024 12:13 PM
Manenak replied at 24-2-2024 12:06 PM
confirm kawen dgn si fariz scandal dia tu...di sbbkan dia hancur rumahtangga org bercerai berai... ...

Eh dia baik chuols.
Dia kata dia rela berundur sbb dia tak nak bermadu.
Gitu.
Quote timah03 24-2-2024 12:18 PM
she replied at 24-2-2024 11:32 AM
Berjodohan dengan skandal iye

Diceraikan juga bini semata Kila nih

Jadi bercerai ke sis...
Quote Manusiabesa 24-2-2024 12:33 PM
Klw ikot piji, piji penah kata " kau xpenah single la pempuan even time jd bini org " mcm piji melahar kori2 lah kan. Meaning kori2 yg stat curang dulu lah ye. Xtau la ye mana btul mana salah. Yg pasti kori2 dh tenang sejak nk menikah. Tuhari dia bengang time piji menikah. Biasa la pempuan dgn emosi bepisah tiada. Tggu tgok jenab yg acah2 kool pun hari mamu menikah dgn amy nnt mesti koyak jua.

But mana la pic laki baru kori2 nihhhh. Sebelah mata pun xnmpk lg nih. Ssuai ke idok..... sape dh tilik??
Quote yylkasy 24-2-2024 12:42 PM
Manenak replied at 24-2-2024 12:06 PM
confirm kawen dgn si fariz scandal dia tu...di sbbkan dia hancur rumahtangga org bercerai berai... ...

Ailanee josmin ke?
Quote terubukmasin 24-2-2024 12:43 PM
Jika benarlahhhh seperti digusipkannn..
Quote QueenIsolde 24-2-2024 12:51 PM
Gigih dia mendudakan laki org..ye la dah kantoi besar klu tak kawen nnt malu. Dua marriages yg dia rosakkan, marriage sdiri ng marriage pompuan lain
Quote dua_chzy 24-2-2024 12:52 PM
terubukmasin replied at 24-2-2024 04:43 AM
Jika benarlahhhh seperti digusipkannn..

Gini je rupanya jantan sheols kejar2 sampai kasik tinggal laki sindri?
Quote Fly_over 24-2-2024 12:54 PM
skandal she tu bukan pengarah drama? ke iols salah faham rupanya pengarah sarikat/ bisnesman..
Quote Manenak 24-2-2024 01:01 PM
Fly_over replied at 24-2-2024 12:54 PM
skandal she tu bukan pengarah drama? ke iols salah faham rupanya pengarah sarikat/ bisnesman..

yes tv produce fariz zulkepley. baru² ni koriri terlibat program ekstrem adrenalin sesama dgn scandal dia tu
Quote matjerk 24-2-2024 01:03 PM
Teringat lcb punya mlm pertama.. dia pos gambar atas katil..ber3 bersama anak tiri.. hihihihi
Quote Manenak 24-2-2024 01:04 PM
Manusiabesa replied at 24-2-2024 12:33 PM
Klw ikot piji, piji penah kata " kau xpenah single la pempuan even time jd bini org " mcm piji melah ...

dulu kan pernah tersebar gosip dia dgn jntan tu..ade gamba sesama uollss..gamba mesra gitewww pastu masuk melodi drama air mata kononnya org fitnahhhh..haktuiiii

Lihat semua komen(684)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 06:47 AM GMT+8 , Processed in 0.205364 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top