CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

“Setiap Orang Ada Masa Lampau..” – Bekas Isteri Didakwa Kini Sedang Terima Kifarah, Ini Jawab Safee Sali

1-4-2024 01:52 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 6546| Komen: 26

Description: Sedia maklum, berita mengenai penceraian antara pemain bola sepak Malaysia, Safee Sali dan bekas isteri, Fitria Elfina telah pun menjadi bualan hangat di platform media sosial sejak beberapa hari lalu ...


Sedia maklum, berita mengenai penceraian antara pemain bola sepak Malaysia, Safee Sali dan bekas isteri, Fitria Elfina telah pun menjadi bualan hangat di platform media sosial sejak beberapa hari lalu.

Biarpun pada mulanya ramai bersimpati pada Fitria kerana sanggup merayu mahu berjumpa dengan anak-anak, tetapi secara tiba-tiba warganet menukar arah pula.

Mereka merasakan segala yang berlaku terhadap wanita itu adalah kifarah kerana didakwa menjadi punca Safee Sali bercerai dengan isteri pertama, sebelum ini.


Sedar mengenai tohmahan yang diterima oleh bekas isteri, Safee Sali apabila diminta oleh pihak media mengenai hal tersebut berkata setiap manusia membuat kesilapan di atas muka bumi.

"Setiap orang ada masa lampau dia sendiri, tidak perlu terlalu toleh ke belakang. Apa yang terjadi biarkan terjadi, move on sahaja."

Malah dia mempunyai prinsip hidup dimana tidak perlu toleh kebelakangan kerana itu semua hanyalah sejarah hidup.

Sekadar info, sebelum Safee mendirikan rumah tangga bersama Fitria Elfina, pemain bola sepak itu pernah berkahwin dengan wanita bernama Sabrina pada tahun 2007 tetapi berpisah sekitar tahun 2012.

SUMBER : Portal/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 1-4-2024 02:15 PM
Senang la cakap sebab tak kena kat dia kan..
Hahaha...
Cuba kalau kena kat dia...
Quote whimsicalmusic 1-4-2024 02:19 PM
shernazz: Senang la cakap sebab tak kena ...
ntah..bg aku, die ni lg teruk. die xnk org kutuk2 ex wife sbb nnt tkorek cerita die skali la tu
Quote Bedakpowder 1-4-2024 02:52 PM
pompuan je ke kena kifarah..jantan mcm mana?
Quote Zezo 1-4-2024 03:05 PM
Hahaha. Yg baru ni dia kahwin dgn perempuan siam kan? [em:12:]
Quote Thunderclouds 1-4-2024 03:12 PM
Hahaahaha...
Kifarah tu utk pompuan ja acik² ooooiii..
Jantan kalis kifarah
Quote zehra2 1-4-2024 03:28 PM
abis tu dia tak menunggu kifarah dia  ke.. tak kan sorang je kena
Quote cm_vungtau 1-4-2024 03:30 PM
Kenapa muka dia ni macam muka orang ketakutan sentiasa? Macam muka orang banyak buat salah
Quote Straya 1-4-2024 03:34 PM
Eh eh hangin lak rasa.Dia pulak nak komen konon silap ex wife rampas dr first wife dulu,maafkan aje la.Punca semuanya kau!Hanat punya jantan
Quote naina 1-4-2024 04:22 PM
Bedakpowder replied at 1-4-2024 02:52 PM
pompuan je ke kena kifarah..jantan mcm mana?

Nanti dah tua..takpun tunggulah 40 an bila dah takda job.
Quote shernazz 1-4-2024 09:03 PM
whimsicalmusic replied at 1-4-2024 02:19 PM
ntah..bg aku, die ni lg teruk. die xnk org kutuk2 ex wife sbb nnt tkorek cerita die skali la tu

Itu lah..
Dia buat pompuan MCM alas kaki dia je
Harap2 dapat la pengajaran masa tua nnt anak2 dia tak mau dia...
Quote belilies 1-4-2024 09:14 PM
shernazz replied at 1-4-2024 09:03 PM
Itu lah..
Dia buat pompuan MCM alas kaki dia je
Harap2 dapat la pengajaran masa tua nnt anak2 dia  ...

Anak pompuan heols 2org tu, dgn bini lama iols xsurelah ada ke tak. Heols kene hati2 lah dah anak2 pompuan tu besar nanti, tak kiralah bini nomot 2 ni penggoyah rumahtangga.
Quote whimsicalmusic 2-4-2024 05:53 AM
cm_vungtau replied at 1-4-2024 03:30 PM
Kenapa muka dia ni macam muka orang ketakutan sentiasa? Macam muka orang banyak buat salah

hahahahha kelakar, tp betul. mimik muka dia tu
Quote shernazz 2-4-2024 06:19 AM
belilies replied at 1-4-2024 09:14 PM
Anak pompuan heols 2org tu, dgn bini lama iols xsurelah ada ke tak. Heols kene hati2 lah dah anak2 ...

Betul tu...
Anak2 tu pompuan..
Macamana sayangnya seorang ayah pada anaknya..MCM tu la sayangnya seorang ayah pada ex wife yang dia campak tu sebagai Anak...
Cannot brain la dia Ni...
Kita perhati Saja ini orang
Quote anony-mous 2-4-2024 06:22 AM
Zezo replied at 1-4-2024 03:05 PM
Hahaha. Yg baru ni dia kahwin dgn perempuan siam kan? [em:12:]

Wah alang2 tu hrap he tambh pinoy , korean, SEA’s womens
Quote belilies 2-4-2024 06:23 AM
shernazz replied at 2-4-2024 06:19 AM
Betul tu...
Anak2 tu pompuan..
Macamana sayangnya seorang ayah pada anaknya..MCM tu la sayangnya s ...

Iols tengok heols mcm sayang je kat anak2 tu, so heols kene hati2 lah bila budak2 tu dah besar nanti. Walopun bini no 2 ni hampeh perangai rampas laki org, anak2 tu darah daging heols jua
Quote shernazz 2-4-2024 07:17 AM
belilies replied at 2-4-2024 06:23 AM
Iols tengok heols mcm sayang je kat anak2 tu, so heols kene hati2 lah bila budak2 tu dah besar nan ...

Yezza...
2 orang pompuan dia buat gitu ..
Takut nnt Ada yang buat balik...masa tu Baru tau move on mcmana
Kesian bila pompuan diperkotak katikkan sebegitu sekali...
Rasa MCM nak luku safee ni
Quote Yoonggi 2-4-2024 08:50 AM
wow, stetmen xleh belah. as long as it's not you kan
Quote supernaturalee 2-4-2024 09:38 AM
uols tak move on sape suruh
tgk mcm iols - SYM (safee yg menonggeng)





Quote Zeatyisaac 3-4-2024 11:40 AM
I hope Safee ni kena kifarah kahwin ngan pompuan Siam.

Lihat semua komen(26)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 06:26 AM GMT+8 , Processed in 0.054594 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top