CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Perkahwinan Diraja Bakal Berlangsung Ogos Ini, Tular Spekulasi Tengku Afzan Kini Bercinta Dengan Bekas Kekasih Ameera Khan?

1-4-2024 01:55 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 50670| Komen: 364

Description: Baru-baru ini, tular khabar angin mengenai perkahwinan Tengku Afzan Aminah Hafizatullah iaitu puteri pertama Yang di-Pertuan Agong ke-16, Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billa Shah dan Permai ...



Baru-baru ini, tular khabar angin mengenai perkahwinan Tengku Afzan Aminah Hafizatullah iaitu puteri pertama Yang di-Pertuan Agong ke-16, Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billa Shah dan Permaisuri Agong sedang ‘hangat’ bercinta.

Lagi menjadi bualan warganet apabila tular spekulasi Tengku Afzan kini sedang bercinta dengan bekas kekasih pempengaruh, Ameera Khan iaitu Fd Idzham.

Ia susulan tular satu video yang dimuat naik di platform TikTok memaparkan kedua-dua individu itu hingga timbul pelbagai andaian serta spekulasi.



Sebelum ini, tular komen Tengku Ampuan Pahang di platform TikTok menghebahkan perkahwinan Tengku Afzan bakal dilangsungkan pada Ogos tahun ini.


Namun begitu, sumber rasmi daripada pihak Istana Pahang belum mengesahkan lagi mengenai khabar angin tersebut.



Sekadar info, Ameera Khan pernah menjalani hubungan bersama Fd Idzham sebelum ini tetapi hubungan tersebut tidak bertahan lama dan kini adik kepada Neelofa itu dikhabar masih berstatus single.

SUMBER : Portal/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Paiya 1-4-2024 01:57 PM
puteri pertama TAP ya, tapi bukan puteri pertama SP kan?
wartawan sengaja ke
Quote Paiya 1-4-2024 01:59 PM
napa masuk bod retis?
sapa yang retis?
Quote Manusiabesa 1-4-2024 02:07 PM
Dulu kan aku masuk live mama rimau. Time tu mmg lemak lembam couple dgn fd la.aku nengok sbb time tu nk mek resepi karipap dia. Time tu la dia smbil way kipap sbil lyn soklan viewers.. ada viewers tny" btul ke lemak dgn fd?"

Mama rimau jwb sinis..sombong nau...

"Lah bakpo nk tahu sgt tu.. klu btul pun amee%a dgn anak gloma* tu pun..xsalah.. ssuai lah... amee%a anak datodatin.... anak gloma& pun setaraf.. ssuai lah "

Kikikiki. Ujung2 anak lembam dia kena kick.. terpenyek tersedu sedan kt bucu katil skrg kott...

Xsilap aku time tu jugak toklim bonding dtg kcau dia masak,..smbil bg adiah jam tgn.

Femili sick.
Quote sukacactus 1-4-2024 02:11 PM
Mcm salah board je ni
Quote matjerk 1-4-2024 02:22 PM
Manusiabesa: Dulu kan aku masuk live mama r ...


Ewwwww..sombongnya.
Quote ReginaGeorge 1-4-2024 02:23 PM
Teruna lagi ke fd ni? Mcm tak sesuwei jer…
Quote kucingitam 1-4-2024 02:29 PM
Fd tu mmg nama dia gitu ke...caner nak sebut? Food ke Fid ke apo?
Quote rbmy 1-4-2024 02:36 PM
kaya betul ni glomac. 88 keturuanan tak abis makan,
Quote ihtisyam1 1-4-2024 03:02 PM
macam tak sesuai je diaorang ni.... muka yang laki tu sesuatu sangat pada pandangan aku
Quote prince_marhaen 1-4-2024 03:08 PM
tak sangka circle tengku2 masuk circle red flag ni jugak... dah suka nk wat camner kan...
meanwhile...cakaran yistana & cakaran vvip tak berjaya, little miss konjeng usaha lagi ye. kalau tak takleh sustain kehidupan propa keluarga budu... hahahahaha
Quote epal_putih 1-4-2024 03:12 PM
Manusiabesa replied at 1-4-2024 02:07 PM
Dulu kan aku masuk live mama rimau. Time tu mmg lemak lembam couple dgn fd la.aku nengok sbb time tu ...

Melepassss sudah haha
Quote rayna_raynes 1-4-2024 03:12 PM
kucingitam replied at 1-4-2024 02:29 PM
Fd tu mmg nama dia gitu ke...caner nak sebut? Food ke Fid ke apo?

Kalau iols tak silap FD tu mcm initial datuk/moyang diorang

nama bapak Idzham ni Fateh Iskandar, professionally dia guna nama FD Iskandar. So possibility nama FD Idzham adalah Fateh Idzham


Quote smeetasmitten 1-4-2024 03:13 PM
kucingitam replied at 1-4-2024 02:29 PM
Fd tu mmg nama dia gitu ke...caner nak sebut? Food ke Fid ke apo?

Fateh Din
Quote smeetasmitten 1-4-2024 03:14 PM
Manusiabesa replied at 1-4-2024 02:07 PM
Dulu kan aku masuk live mama rimau. Time tu mmg lemak lembam couple dgn fd la.aku nengok sbb time tu ...

Anak soltan > anak latok
Quote esbok 1-4-2024 03:15 PM
Berapa komisen jadi matchmaker ni
Quote kucingitam 1-4-2024 03:15 PM
rayna_raynes replied at 1-4-2024 03:12 PM
Kalau iols tak silap FD tu mcm initial datuk/moyang diorang

nama bapak Idzham ni Fateh Iskandar, ...

ooo..singkatan nama la.. ingat mmg dlm surat beranak letak FD..
Quote irish_ieka 1-4-2024 03:32 PM
adoi mamat ni red flag teruk weh. cmne anak tap boleh terjatuh ke kancah buaya.
Quote alieyrina 1-4-2024 03:43 PM
Ee ku xtau la gosip kayangan nih. Dahla x suka n x amik tau pasai lemak khan tu
Quote epullipan 1-4-2024 03:52 PM
fuh dapat anak sultan memang mendonia la jantan ni

Lihat semua komen(364)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 06:58 AM GMT+8 , Processed in 0.091030 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top