Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8293
View
135
Reply

Ustaz Azahar Idrus apa hukum 'left group' WhatsApp?

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Post time 31-5-2016 10:07 AM | Show all posts
kalau unfriend facebook cam mana pula?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2016 10:07 AM | Show all posts
@spiderman80
@medangmr
@perang_sivil



mohon move ke BOD AGAMA atau BOD PENDAPAT...

terima kasih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2016 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Maideen. replied at 31-5-2016 09:04 AM
Hukom kulom kulom, hukom makan pisang berbaja taik babi, hukom lelaki pakai sutera tiruan, hukom h ...

Adoila..soklan bleh guna lojik pemikiran akal sebagai seorang manusia pun nk kena tanya ustat ke? Pikir guna kepala otak sendiri x bleh??
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2016 10:19 AM | Show all posts
ilya replied at 31-5-2016 08:41 AM
aku pasrah dgn grup whatsap yg ada lebih 50 ahli, tapi yg aktif dok berbual 4,5 org
bila org lain m ...

aku perasan gak group wasap camni...  pi add orang berlambak2...  tapi pakat borak2 ngan geng je...  bila yang lain masuk borak, tak dilayan...  pastu bila dah kerap jadi camni, ada la yang left group...  pastu kena sound/ sindir nape nak left...  nak putuskan silaturahim la, persahabatan la...  sangat annoying...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2016 10:28 AM | Show all posts
pelicano replied at 31-5-2016 09:36 AM
Kadang2 left group lah boleh menghalang putusnya silaturrahim.... Too much negativities boleh membua ...

kann... dah brape kali left grup family in law.. pastu dia roagn add balik..

bukan nak putuskan silaturahim.. tapi semua dok nok showoff better keluar kan...

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2016 10:36 AM | Show all posts
dino replied at 31-5-2016 08:55 AM
dgn bini muda...tp takde report dibuat....
dlm ceramah dok kutuk laki bini rekod nih..... nant ...

memang fitnah pun. jika betul musti dah de kes bicara. merangkak la

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2016 10:37 AM | Show all posts
tongkatwaran75 replied at 31-5-2016 07:29 AM
Part mana yg UAI ckp dlm artikel " meninggalkan jemaah...... hukumnya ke neraka? "
cer tunjuk s ...

Atheis tu tak percayakan tuhan kan? tak percaya pada hari akhirat..neraka syurga dia percaya tak? sibuk pulak dia dgn org yg ada tuhan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2016 10:38 AM | Show all posts
cecite replied at 31-5-2016 10:36 AM
memang fitnah pun. jika betul musti dah de kes bicara. merangkak la

report tak dibuat pun....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2016 10:40 AM | Show all posts
ai ada smartphonetp xde whatsappnk wat mcm ne