Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3071
View
7
Reply

SAYA TOLONG ORANG BUAT PROPOSAL

[Copy link]

Author: bypassthecortex       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-11-2016 12:00 AM | Show all posts |Read mode
Bod ni cam sendu je, dah tak de orang belajar ke?

Sebab sendu, saya letak iklan la, sape2 nak further study, nak buat proposal Master ke PhD ke boleh contact saya, especially mature student yang dapat MyBrain ke MyPhD ke.

Yang sangkut bab literature review atau mana2 bab pun boleh contact saya kat email di bawah:

bypassthecortex@gmail.com

Yang nak edit/proofread hasil penulisan pun boleh contact saya...

Journal paper etc semua lah, hatta nak buat soalan exam pun, kalau susah sangat cik2 tutor boleh contact saya...

Dua2 bahasa boleh, BM & English, takde problem...

tq.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 02:08 PM | Show all posts
Mahal tak upah ko amik...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2017 10:41 AM | Show all posts
Dulu kawan aku belajar obersea kat UK, assignment ke literature review ke...emel kt aku, aku yg buatkan..satu assignment dptla dlm rm10......
Rasa bersalah pulak tgk budah tu dah grad..tapi ye lah dia org kaya..boleh bayar..kita ni takde duit...xpelah rezeki masing-masing.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sati assignment rm1 hengget ker ribu
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rm10 ringgit?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 12:44 PM | Show all posts
proposal kepala bana kau. baik kau tolong mak kau tu..kesian dia kena jual lendir nak bagi kau makan.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2017 03:11 PM | Show all posts
baldi replied at 25-11-2017 12:44 PM
proposal kepala bana kau. baik kau tolong mak kau tu..kesian dia kena jual lendir nak bagi kau makan ...

triggered...hahahaha...your mom's hot, saw her pic in Tumblr....

Baldi the imbecile has been triggered by Cortex's manipulative written words.

Baldi the imbecile hasn't had a wink of sleep since the last three days, fuming with anger, Baldi the Imbecile laments his/her inability to reply to Cortex's comments (It all started in Caltex thread)

Baldi the Imbecile is way out of Cortex's league.

Baldi the Imbecile does not even have friends that speak English, or use Google translate.

Cortex speaks broken English, but at least Cortex knows how to use Google translate.

That's how stupid Baldi the Imbecile is, he/she does not even know how to use GT..oh my...

Not to mention his/her lack of manners.




Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 11:49 AM | Show all posts
bypassthecortex replied at 25-11-2017 03:11 PM
triggered...hahahaha...your mom's hot, saw her pic in Tumblr....

Baldi the imbecile has been tr ...

mak kau memang pelacur. kau pun suka jadi anak pelacur, anak haram tak tahu siapa bapak kau. mak kau pun tak tahu sperma jantan yang mana satu berjaya buntingkan mak kau.





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111036s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list