Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
38373
View
922
Reply

Rumah No. 21

[Copy link]

Author: Andyscenes    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-11-2016 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Rumah ni rumah lama yang aku sewa pada tahun 2007, rumah terrace double story. Aku sewa bilik je pun. Dalam rumah tu ada 4 bilik n 3 bilik air, aku bukan nk jual rumah or nak suh korg sewa kat situ tidak!! Aku nak bgtau beberapa kisah yg aku dan kawan aku alami.

Rumah ni owner dia india, masa aku pindah masuk dgn kawan aku pun rumah ni dikatakan besar dan ohsem lah, sewa pun RM680 sebulan. murahkan? rumah tu bila pagi hingga ke petang semua okay kecuali malam, ini kisah aku..

aku punya bilik kat bwh sebelah dgn bilik air, bilik aku kira bersepahlah dengan kain baju yg x berlipat bercampur pulak dgn baju yg br pakai sehari dua, bujang kn masa tu.Dulu aku ddk kat bilik atas masa memula ddk 3 hari, tiba2 pulak ada kwn kiteorg nk join sewa skali, lg ramai lg bagus kuranglah beban sewa kn, so penghuni dalam rumah tu jd 4 org.

Bilik bawah ni mcm ada sesuatu yg pelik sbb, aku selalu perasan mlm2 apabila aku tiba-tiba terbangun, aku mesti nmpk org mencangku kat sudut dinding, hari-hari ada kat sana, hitam n bila benda tu perasan aku pandang dia akan bangun dan hilang, mamai mungkin waktu tu dan ada juga bila aku ttbe terbangun aku nampak org tu langgar aku n tebus ke dinding. kebiasaan bila jadi mcmtu tu korg akan baca Ayutul Qursi n Surah Lazim kn? samalah dengan aku. benda tu seolah olah hanya memunculkan diri je, tapi x mengganggu gitu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 07:57 PM | Show all posts
tak seram sangat ni tt. cepat sambung tapi before 12am ye. malam malam cenggitu seram nak baca benda benda macam ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2016 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sepertiitu replied at 13-11-2016 07:57 PM
tak seram sangat ni tt. cepat sambung tapi before 12am ye. malam malam cenggitu seram nak baca benda ...

mlm2 la br update
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 08:08 PM | Show all posts
Okeyh, lepastu apa yang berlaku? Continue update.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ngerinya part nampak org cangkung tu.. iols paling teruk kena ada benda melompat2 atas katil waktu iols tidor
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2016 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 13-11-2016 08:08 PM
Okeyh, lepastu apa yang berlaku? Continue update.

update mlm sikit past isyaq
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 08:14 PM | Show all posts
melinda_kerr replied at 13-11-2016 08:12 PM
ngerinya part nampak org cangkung tu.. iols paling teruk kena ada benda melompat2 atas katil waktu i ...

Mana panggilan iblis itu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 08:15 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 13-11-2016 08:13 PM
update mlm sikit past isyaq

Okeyh Andy. Cerita slow-slow okeyh. Jgn gopoh-gopoh. Nanti tersalah post lagi dekat BOD Gossip.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2016 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 13-11-2016 08:12 PM
ngerinya part nampak org cangkung tu.. iols paling teruk kena ada benda melompat2 atas katil waktu i ...

nnt ada lg seram.. sabar
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 13-11-2016 08:14 PM
Mana panggilan iblis itu?

iols kena cari balik.. haha! jap ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 08:21 PM | Show all posts
melinda_kerr replied at 13-11-2016 08:18 PM
iols kena cari balik.. haha! jap ye

Yayyyy. Thanks sis.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda mencangkung tu pandang kau ke tidak?
Aku jgn kata nampak kelibat, dengar org lain jerit je..
Aku dah puntang panting selamatkan diri..
Run for my life kekdahnya..
#sambungan please..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 08:46 PM | Show all posts
Aneem replied at 13-11-2016 08:35 PM
Benda mencangkung tu pandang kau ke tidak?
Aku jgn kata nampak kelibat, dengar org lain jerit je..
...

Lawak la you ni. Tergelak I bayangkan you lari bila dgr org jerit. Hahhahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 13-11-2016 08:12 PM
ngerinya part nampak org cangkung tu.. iols paling teruk kena ada benda melompat2 atas katil waktu i ...

toyol kot???
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 13-11-2016 08:46 PM
Lawak la you ni. Tergelak I bayangkan you lari bila dgr org jerit. Hahhahahaha.

Sepupu sepapat yg tgk aku larik mcm kau la.. gelak mcm nakmatey..
Diorang kata aku larik bedesup tp sempat elak perabot dlm rumah..
Setan betul..
tak jadi diorang nak takut hantu..
Eh..
Sori tt ter ot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2016 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aneem replied at 13-11-2016 08:35 PM
Benda mencangkung tu pandang kau ke tidak?
Aku jgn kata nampak kelibat, dengar org lain jerit je..
...

okay bayangkan camni, benda tu cam org tapi serba serbi hitam. dia merenung pastu hilang dia mcm habuk terbang slow slow
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2016 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cintakapuri replied at 13-11-2016 08:55 PM
toyol kot???

benda tu tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 13-11-2016 08:14 PM
Mana panggilan iblis itu?

Yela..Lupe lak nk tanye mel psl tu
mel whiskey gelak kn u   
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 13-11-2016 08:03 PM
mlm2 la br update

Sewa kt mn ni dik?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 13-11-2016 09:40 PM
benda tu tinggi

Umah tu dh lama kosong kot..berpenunggu  
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 13-11-2016 08:12 PM
ngerinya part nampak org cangkung tu.. iols paling teruk kena ada benda melompat2 atas katil waktu i ...

Eeeeee
Nmpk ke u muka?
Anak antu?
Scary kott
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 13-11-2016 08:15 PM
Okeyh Andy. Cerita slow-slow okeyh. Jgn gopoh-gopoh. Nanti tersalah post lagi dekat BOD Gossip. :l ...

Mn tau yg mencangkung tu dulu used to be gay  
Leh masuk gosip
Dik andy...slow2 update ye
Dh update tag kaka
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RamboMandul at 13-11-2016 10:08 PM

Tak seram pun Andy . Nanti update kasi seram sikit .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2016 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
RamboMandul replied at 13-11-2016 09:48 PM
Tak seram pun Andy . Nanti update kasih seram sikit .

tulah abg rambo, aku risau jd kelako je
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 13-11-2016 09:40 PM
okay bayangkan camni, benda tu cam org tapi serba serbi hitam. dia merenung pastu hilang dia mcm h ...

Ok. Kau mmg berani.
Kagom jap..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071290s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list