Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5501
View
65
Reply

Normal Ke Kazen Aku Ni

[Copy link]

Author: Victorioussss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-11-2016 01:25 PM | Show all posts
Cousin ko tu ex sbp ke nak demand bagai
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 01:29 PM | Show all posts
chazey replied at 22-11-2016 08:55 AM
TKC tu bangsawan sangat la. Ambik SIGS pun ok kot. Atau Convent Bukit Nenas.

SIGS sekolah harian, apa classs... layak dgn bdk EC jer
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 02:13 PM | Show all posts
Ajak dia b2b, tgk reaksi dia apa...
Kalau dia xecited kompem gay
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeeee
Bebudak tkc ke apa ke
Dorg ni kerek melangit tau (sesetengahnya)
Konon perasan hebat + sbb dah didik cenggitu

Iols bnyk kwn2 sbp cntu...mmg rasa nk tembak je memasing belagak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 02:40 PM | Show all posts
aku rasa aku ada nephew yg lebih kurang sama, dah 30 dah bakal pun tak ada lagi dia kalu bercakap educational atau pengetahuan am jah, nasib lah siapa yg boleh ngam dgn dia..aku harap lepas buat PHD ni dia dapatlah seorang minah
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
adek iols ex tkc..
muda sthn dr iols.baru abes master tp tanak keje..kejenya nembuta jer .
mau?

iols ghase tu alasan dia mls nk ckp byk kot..iols kalau mls nk lyn org ckp byk.iols jwb ker merepek camtu.
boleh jd dia gay
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 22-11-2016 12:38 PM
Wah macam ade bau-bau budak tkc je kt sini. nak kenal dgn kazen i, just pm yer.

I kenal nama tk ...

Mcm some porumers ckp,maybe dia saje bg jwpn merepek gitu sebab malas nk layan  

And I bkn budak tkc..skool biasa jer  
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum terjwb lagi persoalan...

Kazen tt skool mana dulu nk demand bagai ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Taste nak bijak-bijak ni sebijik macam adik i. Nak cantik macam mira filzah, nak bijak kalau boleh study usm sana...

Baru ni tanya apa perkembangan pasal partner.. jawapan dia, tinggal pilih je. Dasar muka idris khan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada kenal ex TKC.
Dah ada cucu 2.
Nak kenal?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2016 04:42 PM | Show all posts
ikutkan nak je bagitau sekolah but i tak boleh reveal sekolah dia apa or else kalau dia baca forum ni, abis. yup sbpa dia tu jgk.

maybe he talk as a joke or maybe hes serious. maybe her first love tkc we dont know kot.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 04:59 PM | Show all posts
sebenarnye dia nk dari RMC tapi coverina gtau TKC...kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 04:59 PM | Show all posts
Sebenarnya TT syok kt kazen ke?
Gigih tanya psl gelpren org
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 05:23 PM | Show all posts
kwn aku 1 dept dgn aku pun mcm ni gak..dia ni blh dikatakan perfect...rupa hensem...bijak..pandai...rajin..pandai masak...dia nak cari wife yg bijak...dia ckp wife dia nanti
blh 'masuk' dgn dia...contohnya...kalau dia ckp sesuatu topik wife dia pandai berborak psl topik tu dgn dia...bkn jenis yg ha ha ha...yg xtau apa2...yg blur2...kira pandai bercakap la...rupa x kisah...dia nak yg ada 'otak'...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 22-11-2016 04:59 PM
Sebenarnya TT syok kt kazen ke?
Gigih tanya psl gelpren org

Kihkihhh.    
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 09:14 PM | Show all posts
umur kazen TT tu berapa dah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 10:25 PM | Show all posts
mamapea replied at 22-11-2016 05:23 PM
kwn aku 1 dept dgn aku pun mcm ni gak..dia ni blh dikatakan perfect...rupa hensem...bijak..pandai... ...

yeah, right rupa tak kisah
Haha ramai je perempuan cerdik pandai skrg ni yg masih single

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 11:57 PM | Show all posts
"kau ni gayboi ke hanat? gelpren pun tak pernah ade nampak kat pesbuk kau!"


agaknya,camni la kot kenkawan aku fikir
tak kisah,jomblo happy
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2016 05:09 PM | Show all posts
hamboi2 kazen u olss ni,high taste ye nak gf seangkatan dgn kak rossy kita,budak sekolah lain
x helok ke dimata dia?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2016 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 22-11-2016 07:44 AM
Morning guys. Aku nak mintak pendapat on behalf kazen aku ni.

Kazen aku lelaki. Dah bekerjaya tap ...

Sesungguhnya kau dah kena kelentong tt

Dia malas layan kau lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2016 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
mamapea replied at 22-11-2016 05:23 PM
kwn aku 1 dept dgn aku pun mcm ni gak..dia ni blh dikatakan perfect...rupa hensem...bijak..pandai... ...

Pm tepi kawan you.
Dia nak tak dengan budak degree?    
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2016 09:17 AM | Show all posts
knnk replied at 23-11-2016 11:48 PM
Pm tepi kawan you.
Dia nak tak dengan budak degree?

ntah la...budak2 kt ofis ni ramai yg volunteer nak jd awek dia tp dia xnak...yg mana dia berkenan semua dh jd wife org...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2016 02:22 PM | Show all posts
tt ko yang nak tekel cousin ko kan. sebab tu ko nak tau dia rogayah ke tidak, kalau rogayah ko nak masuk line kan...

ex-tkc ke, ex-stf ke, ex-ssp ke.. peduli apa kan. janji bakal isteri/suami tu terima kita seadanya...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2016 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tak pelik sangat

biasa je

kalau yg extreme dia buat syarat
mesti dari kelantan, mesti extkc, mesti alumni iium, and mesti doktor dan juga anak ustaz ustazah lagi sukar nk cari
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2016 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha....ape childish sgt pemikiran ni..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060886s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list