Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1601
View
18
Reply

Ada benda cuba meresap masuk body ai.. tolong :''(

[Copy link]

Author: applemy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-2-2017 04:43 PM | Show all posts |Read mode
Hampir sebulan ai susah nak tidur..

Tiap kali hampir nak lelap tidur je.. ada mcm benda seram sejuk terasa kat hujung kaki sampai ke belakang badan ai ni.. pastu dia buat pergerakan beralun2 kat belakang ai. Kadang2 dia urut  temple ai

Kadang2 masa nak lelap tu, dikejutkan dgn bisikan halus suara penyet ala2 belon mcm manja gitu..............

Ya Allah... apa dah jadi ni?? Apa dosa sampai kena padah camni??

Ada sesapa expert tak pasal ni??

Sedih la.. ai rasa mcm hilang semangat hidup gitu.. ai waras ke tidak ni kena benda2 camni



Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 05:02 PM | Show all posts
temple apa?
kat mana ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2017 05:07 PM | Show all posts

Sori2.. maksud ai kat temple = sebelah kiri kanan dahi ni..
Bukan temple = tokong

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt..cuba amalkn doa2 ni..
https://shafiqolbu.wordpress.com ... uh-hindari-bencana/

N kerap baca alquran dlm bilik..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 05:47 PM | Show all posts
normal tu tt. cuma kena rawat ye..

akak dulu kena sakat dgn pontianak n pocong..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasaan je tuhh
Abaikan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau tau mengaji.....kau sruh semuak ahlikeluarga tolong hari hari baca AlBaqarah...in sha allah permudahkan urusan mu tak pun kau khatam sekali quran tu!cuba jgn takut...kita lebih kuat percaya jgn layan selagi u masih waras ni!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
try bekam

kawan sy lama xleh tidur malam berminggu minggu xtido

bila bekam alhamdulillah tido dan dan masa bekam
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 07:16 PM | Show all posts
tebang pokok kat tepi rumah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
applemy replied at 10-2-2017 04:43 PM
Hampir sebulan ai susah nak tidur..

Tiap kali hampir nak lelap tidur je.. ada mcm benda seram sej ...

Dahhh jgn layan sgt perasaan tu. Kamu kena semangat dan kuat dan baca 4 qul tu dan ayat qursi dan alfatihah then kamu kena yakin ayat dan diri kamu kuat.  Tu ja caranya paham! !!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Try amek wuduk sebelum tido. Lepas amek wuduk tu jangan berjimak pulak, terus tido okei?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
suara penyet? perasaan je kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 10:51 AM | Show all posts
laki aku dulu kena macam ni juga.awal-awal suara bisik,pegang light-light je.lama2 benda tu dah berani tarik2 kaki dan mengilai dengan sekuat hati so semoga TT dikuatkan hati untuk menanti kejutan seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha, same laa. Time tuu aku mmg ketagih gila lepak kt bod nie. Story by story aku layan. Siang ka mlm ka, asal ada hp di tgn, kompom bukak form punya lah. Tah le,  benda nie mcm kna ada kickstart kot. Aku ni x le penakot sgt. Bila da lame dok bace2, simtom2 tuu mula dtg. Bila mlm ja, mmg akn rasa mende yg ko ckp tuu. Tiap2 ari tido lewat woo. Bende first aku buat stop lepak kt sini.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam..aku baru je buang saka dan jin yg bersarang kt rumah sewa aku beberapa hari lepas..alhamdulillah skang boleh tidur lena.kalau nk details bleh pm untuk buang jin/saka/gangguan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
meresap resap, cam meraba raba, bahaya tu....bende x nmpak sedang buat onar
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kerap tidur siang,malam pulak berjaga xleh tidur tu tandanya jin dah duk dlm badan..
Kalau dengar bisikan bisikan tu wahn duduk dekat bahu..selalu lenguh2 kt bahu..tengah hari akan rasa lenguh menjadi jadi..
Kalau rasa menerik di belakang leher itu org tua tua kabo pontianak(jin jenis perempuan/betina/wanita)..akan membenci seseorng,
Kalau tidur terlentang..pastu bangun tidur ada tanda bite kt leher,dada,peha..jin lelaki/wanita namanya asyik dah syiok kt pesakit,akan selalu bertekak dengan pasangan
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2017 01:18 PM | Show all posts
ntah pesal aku ketawa plak bace thread ni.... cam kelakr pon ade ....TT ni serius ke ..... lelaki ke pompuan ???

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:06 PM | Show all posts
Saranan saya stop dulu amal semua ayat pendinding yang orang bagi, kecuali wirid Fatihah, 3 Qul dan Ayat Kursi.

Kemudian betulkan dulu taharah dan solat anda.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063384s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list