Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11781
View
151
Reply

[Lain-Lain] Di zaman serba canggih wujud lagi poster filem sebegini?

[Copy link]

Author: sepitsiput    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-2-2017 01:08 PM | Show all posts
yg meols nk taw samada citer ni  ni ada sambutan atau x aje
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 01:09 PM | Show all posts
ne mesti payah nak move on.. kalau borak kat mamak, mesti asik2 cerita "aku-aku dulu....."
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 01:24 PM | Show all posts
kalau dah poster ala2 crop and paste, agak2 cemane theyols sunting citer tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tk terasa nak tgk pun citer tue...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:05 PM | Show all posts
klasik sungguh poster..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:11 PM | Show all posts
nk edisi tb kot.. .
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah tred ni ada kaitan dgn kontrobersi sanaz bermulut puaka hencap sepohon al fatah al amin di twitter baru2 ini?

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:13 PM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 13-2-2017 12:50 AM
Motif poster mcm zaman vcd Kem 505 ? Poster citer prof lagi lawa la  walaupun jalan  ...

tapi nape macamdi stretch sampai topik batistah tu mcm pelik ... hahaha
back to poster bade tu
tu zaman gerak khas jah macam tu ....
OMG .. cabuk sangat poster


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:18 PM | Show all posts
haku ingat cerita lama.. hawau tul.. nanas ko takk nak komplen ka?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:21 PM | Show all posts
muka nenas??

hurmm, hurmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:22 PM | Show all posts
damian_lee replied at 13-2-2017 02:13 PM
tapi nape macamdi stretch sampai topik batistah tu mcm pelik ... hahaha
back to poster bade tu
t ...

Syukurlah nak. Janji not the one yg jadi bahan kutukan sis sepitsiput sampai buat poll
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:29 PM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 13-2-2017 06:22 AM
Syukurlah nak. Janji not the one yg jadi bahan kutukan sis sepitsiput sampai buat poll

ok lah meols syukur ... hihihi


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:29 PM | Show all posts
bila baca sorg poremer kat atas tu terus terigt cam cover novel dolu2 terbitan creative entp
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kompom filem ni tak laku
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Coming soon katanya..   

IMG_20170213_142413.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:42 PM | Show all posts
Lebih kurang jer konsep poster nyer.

.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:42 PM | Show all posts
bada kena badi bini tua ni. bikin poster pun hauk mauk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:43 PM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 13-2-2017 08:50 AM
Motif poster mcm zaman vcd Kem 505 ? Poster citer prof lagi lawa la  walaupun jalan  ...

tudia eh. tolak erra semua mamak dlm cite ni

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 13-2-2017 02:54 AM
ni student praktikal yang buat ke

Student praktikal pun lg berbakat
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:43 PM | Show all posts
motif filem sampah mewarnai 2017
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
BebeQ replied at 13-2-2017 04:37 AM
Untuk cut cost, beliau minta budak Semester 1 course graphic buatkan poster kot.

Atau mungkin budak form 3 yg pandai sesikit adobe photoshop      
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
poster filem tamil nadu yg terpampang kat odeon cowket sana pon lagi happening daaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 03:05 PM | Show all posts
Dah cukup! Ni ha poster filem beliau yg 1 lagi - Kanang Anak Langkau. Bolehlah cover kehaukan poster filem yg satu ni
k.a.l.png
kredit: SANoktah http://www.sanoktah.com/2016/12/filem-melayu-2017.html





Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
I tengok poster tu otometik nyanyi dalam hati....gerak gerak gerak khas....gerak gerak gerak khasssss...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 03:06 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 13-2-2017 08:47 AM
yg kelakarnya siap ada muka ebi kornelis yg baru bangkit dari kubur menyelit kt situ..significant ka ...

entah ada acik gomen yang volunteer buat poster filem itu untuk cut cost??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072095s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list