Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
25335
View
285
Reply

Edisi speku..Sol dan puteri Sarah bergaduh?

[Copy link]

Author: gebugebas       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 02:59 PM
Yezza. Mmg takda masalahpun, cuma Sol terlalu sibuk sbb kejar nak siapkan skrip tu. Itu je.

Amboi hebat sgt ke munafik 2 tuuu..tp apepun sol punye cter mmg akn meletop top top walau ape jua  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:09 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 03:01 PM
Meols ada informer chuols untuk kes ni.

hey chuols infomer kes ni ada pulak, pekin dan uols macam mana? bila nak sandingnya?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:09 PM | Show all posts
gebugebas replied at 16-2-2017 03:05 PM
Cuolsss kalo tau sesuatu shre LA dkt sini

Ni meols simplify.

1) Sarah-Sol tak bergaduh mcm chuols speku tu.
2) Cuma ada rajuk2 manja sbb Sol terlampau busy
3) Sol tgh bertapa menyiapkan Skrip Munafik 2. Sbb tu chuols tak nampak heols aktif or update apa2.
4) Skrip tu dah overdue. So kena jugak siapkan secepat mungkin.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:10 PM | Show all posts
sarah preknen kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:11 PM | Show all posts
Aduradura replied at 16-2-2017 03:08 PM
Amboi hebat sgt ke munafik 2 tuuu..tp apepun sol punye cter mmg akn meletop top top walau ape jua  ...

Khuenzzz. hebat sangat ke? Yang penting mcm chuols cakap, cerita sol mmg confirm meletop dan buat duit. Sbb tu Sol kena siapkan jugak skrip tu.
Heols pun tgh stress tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:13 PM | Show all posts
rosasa replied at 16-2-2017 03:09 PM
hey chuols infomer kes ni ada pulak, pekin dan uols macam mana? bila nak sandingnya?

Chuols, takkan lah meols di pihak perempuan pulak yang nak melebih2 buat announcement segala? Kalau mcm tu tak jauh beza meols dgn Hajjah garit. Biarlah abam Pekin yang jawab semua persoalan chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:23 PM | Show all posts
Semoga tak termasuk dalam statistic perceraian negara. Amin
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:24 PM | Show all posts
JeNaB_PopPop replied at 16-2-2017 01:52 PM
Haaa...klu betul speku aku hari tu sok sara ni...ya ampunn....

semut bg hint pasangan tgh tggu ke ...

uish.. sarah ni x disenangi keluarga mertua ke? tgk macam aman2 jer.. yg majlis kenduri doa selamat tu buat kt rumah family sol kan?.. yg iollss perasan masa kahwen adik sarah, sol x de pun.. ker mata I yg rabun
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 02:59 PM
Yezza. Mmg takda masalahpun, cuma Sol terlalu sibuk sbb kejar nak siapkan skrip tu. Itu je.

Takkan 24 7 busy? Maksud i kena la balance. Atleast kalau busy pun 70% kerja then 30% famili ok what? Ni mcm non existence. Especially time2 penting mcm kenduri baru2 ni sure plan beforehand kan takkan la tak boleh allocate masa ek i wonder  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:24 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 03:09 PM
Ni meols simplify.

1) Sarah-Sol tak bergaduh mcm chuols speku tu.

chuols kan scripwriter , tolonglah sol , kesian sarah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:27 PM | Show all posts
kuchenta_81 replied at 16-2-2017 02:58 PM
kalau tak suka takdenya mak datin buatkan majlis doa selamat kann

itulah.. elok je nampak mertua dia buat majlis utk sheolss
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:28 PM | Show all posts
gebugebas replied at 16-2-2017 03:06 PM
Dah kne humban uolsss. .Sb asyk duk srh speku jah

meols terus remove bookmark bila TT sentap2 cakap semorang gelojoh nk tau jawapan dh koooo nak buka tered pastu bila sampai ke page puluh2 pn still xdapat jawapan elok la humban saja tered itu, sakit hati meols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2017 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 16-2-2017 03:24 PM
Takkan 24 7 busy? Maksud i kena la balance. Atleast kalau busy pun 70% kerja then 30% famili ok wh ...

Itu yg iols Pkir2kan..Kalo sibuk sklipon..Xkn Time majlis pnting cmtu sol xde..Sblm ni sbk cmne pon..Rjin curi2 pluang ambk gmbr lovey2 walaupon dlm rmh n boh kt insta...Pastu sol ni xdak dh like2 gmbr dkt IG Sarah...Kalo dulu tiap gmbr sol Like..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2017 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 16-2-2017 03:28 PM
meols terus remove bookmark bila TT sentap2 cakap semorang gelojoh nk tau jawapan dh koooo nak b ...

Smpai skrg semut xmncul2 walaupon td diseru org psl gossip ni...     
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:35 PM | Show all posts
anarina replied at 16-2-2017 03:24 PM
Takkan 24 7 busy? Maksud i kena la balance. Atleast kalau busy pun 70% kerja then 30% famili ok wh ...

Bagus chuols berwondering sebegini. Sbb Sol mmg bertapa kat tempat lain yang jauh dari Sarah utk buat skrip ni. Heols pun dipaksa untuk buat mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:35 PM | Show all posts
anarina replied at 16-2-2017 03:24 PM
Takkan 24 7 busy? Maksud i kena la balance. Atleast kalau busy pun 70% kerja then 30% famili ok wh ...

entah busy tak agak2...
dah lah nak pregnant payah...anak first pulak...klu anak dah berderet tu ye lah....
kot mana2 wife pun sentap...

skrip lagi penting dr wife n bakal baby....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:36 PM | Show all posts
rosasa replied at 16-2-2017 03:24 PM
chuols kan scripwriter , tolonglah sol , kesian sarah

Kalau meols tolong, haruslah abam Pekin jadi heronya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:37 PM | Show all posts
ala tak bestla, sian pulak, dah la lama menunggu baby, bila nk dpt baby bergaduh pulak. doakan la semuanya baik2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:39 PM | Show all posts
gebugebas replied at 16-2-2017 03:35 PM
Smpai skrg semut xmncul2 walaupon td diseru org psl gossip ni...

membawa hati yang duka lara barangkali tered dihumban heshe xsempat fefiling buka rumah bertingkat
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 03:35 PM
Bagus chuols berwondering sebegini. Sbb Sol mmg bertapa kat tempat lain yang jauh dari Sarah utk b ...

Okaylah so nothing to worry la right? Gitew?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:43 PM | Show all posts
biasala perempuan pregnant.. emosi lain sket
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:46 PM | Show all posts
anarina replied at 16-2-2017 03:40 PM
Okaylah so nothing to worry la right? Gitew?

As far as i know, takda apa yang berlaku. Nothing to worry.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:49 PM | Show all posts
mixed replied at 16-2-2017 01:08 PM
sarah dah x follow ig sol
tp mak sol masih berkomen kt ig dgn sarah
kenduri doa slmt kt rmh sol

sarah follow je iols tengok...
takde ape la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:50 PM | Show all posts
semoga aman2 aje pasangan ni...
suka tgk..masing2 berubah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:54 PM | Show all posts
semoga semua ok... ibu mengandung memang kadang2 manja nya lebih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068892s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list