Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
14606
View
209
Reply

Adik King Coco dah marah sebab korang kutuk kakak dia

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 04:16 PM | Show all posts
jargon replied at 17-2-2017 03:57 PM
bila budak ppr batumuda menduniaaa..

betul ke dok ppr batu muda diorg ni???

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:25 PM | Show all posts
buang masa aku tgok
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:27 PM | Show all posts
brainbiru replied at 17-2-2017 03:59 PM
Suruh dia p marah kak dia dulu

mcm dia tgh lalok jer gaya yg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:29 PM | Show all posts
brainbiru replied at 17-2-2017 03:59 PM
Suruh dia p marah kak dia dulu

ohmaii...


jejari runcing
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:29 PM | Show all posts
rasa nak lempang/siku/sepak jer adik dia ni
meols cannot hadam lah apehal adik beradik mendunia secara tidak berapa "hormat" mcm ni?
mak ayah diorang lah paling meols kesian
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:30 PM | Show all posts
x suka la tgk org guna spek besar dr muka.. mcm belalang je aku tgk.. tiba2 mata besar
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:31 PM | Show all posts
rempahkari replied at 17-2-2017 03:31 PM
Wei mak dia pun mmg ckp slang mcm tu gk. Ini srmulajadi bukan di buat2.tk kenal baik korang diam

Iolls nak bukti video mak dia cakap ada loghat gitu dah alang alang you kata you kenal. Video candid tau. Tak nak video scripted. Thanks rempahkari.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:31 PM | Show all posts
kaki_palsu replied at 17-2-2017 04:06 PM
aku pun rase mcm bukan.. xsilap aku adik dia yg last sekali badan bapak besor.. huuhhu..
...

tak silap ai ada coco ni ckp masa ig live, adik dia tak ada fb or ig...sori kalau terrrsalah info
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:38 PM | Show all posts
Nampaknya JAWO....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak syak pompuan ni cuba nak kumpul fan jugak.  Ujung2 buat insta review.  Sekali review rm400 tp review mcm tahi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:41 PM | Show all posts
macam pundey je slang ko dek
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg smua adik beradik Dia lidah bergulung ker apa Nie
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi speech ke menyanyi tu? Hahahahahaha hazabnya dgr kau bercakap dek oi
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
rempahkari replied at 17-2-2017 03:31 PM
Wei mak dia pun mmg ckp slang mcm tu gk. Ini srmulajadi bukan di buat2.tk kenal baik korang diam

Hahaha weh rempahkari babas ke adabi? Klu hang jumpa mak dia pls tolong rekod video ya.. nk jugak dgr mak dia punya slang.. mesti kalau mak dia tgh marah dgn suara slang gini Terus tak jadi nk marah  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:56 PM | Show all posts
adik beradik cantik cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:58 PM | Show all posts
Adik coco dan coco artis ke? Macam lebih kepada attention seeker jah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:04 PM | Show all posts
adik dia lawa nak followww
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasal lots of mix... Awal2 dh salah sebutan ko tu dek

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:16 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 17-2-2017 03:30 PM
Sumpah fake konon ckp nak berslang jugak ke. Sbb kakak dh canang satu malaysia adik beradin semua be ...

abg & kakak dia elok je ckp bm takda nye sampai lidah bergulung.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:21 PM | Show all posts
kaki_palsu replied at 17-2-2017 07:55 AM
r u serius?? mcm tak pernah dengar pun mak dia slang..  mak dia penah jual kuih dekat flat ...

kt ig haters mana ntah adik dia buat statement diorang pindah ppr tu sbb mak bapa dia x keje?

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:21 PM | Show all posts
kaki_palsu replied at 17-2-2017 03:55 PM
r u serius?? mcm tak pernah dengar pun mak dia slang..  mak dia penah jual kuih dekat flat ...

hahahahahahaha btl2 ape u ckp semua btl. kesian kakak dia, nasib baik abg dia punya fb ok lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg keturunan cakap style gitu kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:25 PM | Show all posts
kaki_palsu replied at 17-2-2017 04:06 PM
aku pun rase mcm bukan.. xsilap aku adik dia yg last sekali badan bapak besor.. huuhhu..
...

adik beradik dia semua bdn beso, coco sorang je yg kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
zachuby replied at 17-2-2017 03:31 PM
klu tak mix pun..dibesarkan kat obersea ke..mana tau membesar dgn omputih..terikut le slang..

my kezen mbesar obersi,pstu remaja balik msia n then sambung lak study obersi..xde lakk ckp slang fake gtu..ne mmg dah sah2 fake..junior sis dlu pn spesis fake jgk,almaklumlaa,duk canang 1 unibersiti sheols penah duk obersi..tp kantoi gk..upenye sheols just join student exchange for 3months only!

tapi balik mesia duk canang mbesar d obersi...bm pn nak tergeliat lidah,apetah lg english,bajet accent us..tp nan hadoo~

another friend of mine,mbesar d usa tp balik ckp melayu xde slang n ble spiking omputih,sedap je tinge mdengar...zuhud lak tu orgnye xde nak perangai birah cam c kokokrunch ngn seisi koko ne..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:29 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 17-2-2017 05:25 PM
my kezen mbesar obersi,pstu remaja balik msia n then sambung lak study obersi..xde lakk ckp slang  ...

manager aku lahir kt US & membesar kejap kt sana...bljr pun kt Universiti oversea...
xde pulak slang2 mcm diorg ni...ckp melayu elok jer...kalau speaking mmg berabuk giler...
anak si lepat yg dok kt german pun blh ckp melayu loghat penang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061314s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list