Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
2638
View
47
Reply

Julung Kali, Ini 6 Fakta Menarik Tentang Model Muslim Di New York Fashion Week

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2017 03:38 PM | Show all posts |Read mode
Buat julung kalinya Kanye West menampilkan model berhijab bagi  memperagakan koleksi terbaharunya, Yeezy Season 5.


Keputusan penyanyi rap yang kini sudah bergelar pereka fesyen  itu dianggap sesuatu yang menarik dan disebabkan itu nama model Halima Aden ini menjadi buah mulut orang ramai.

Foto: www.vogue.com


Sebelum ini Halima yang baru berusia 19 tahun sudah muncul di muka hadapan beberapa akhbar sebagai wanita bertudung pertama yang memasuki pertandingan ratu cantik Miss Minnesota.


Kini gadis tersebut membuka mata dunia fesyen lagi dengan penampilan sulungnya di pentas peragaan pada hari ketujuh Minggu Fesyen New York.


Halima memperagakan busana West di hadapan isterinya yang juga bintang realiti, Kim Kardashian dan Ketua Editor majalah Vogue, Anna Wintour


Jom ketahui fakta menarik tentang model berhijab yang sangat cantik ini.


1. Halima dilahirkan di sebuah kem pelarian di Kenya
Foto: IG Kinglimaa



2.Model hijab pertama yang berjaya menandatangani kontrak dengan agensi model terkenal dunia, IMG
Foto: IG Kinglimaa



3. Memulakan karier dengan menyertai pertandingan ratu cantik
Foto: IG Kinglimaa



4. Sangat gemar makan makanan segera
Foto: IG Kinglimaa




5. Merupakan seorang pelajar di St. Cloud University.
Foto: IG Kinglimaa



6. Baru menanggalkan pendakap gigi, dan kini memilik gigi yang sangat cantik
Foto: IG Kinglimaa




Bagaimana pendapat anda selepas melihat foto-foto Halima? Memang cantik kan? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:53 PM | Show all posts
sangat cantik
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
gambar yg last tu mcm muka barbie. cantik i loikeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Manis senyuman yer
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:22 PM | Show all posts
wow mcm barbie doll sgt
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa sungguh....tak payah nak berkuputih, orawite bagai
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:34 PM | Show all posts
#neelofaJanganJealous
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:42 PM | Show all posts
dubuk pun sangat gemar makan makanan segera terutamanya mee maggi
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:44 PM | Show all posts
cantik bentuk bibir dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Isterinya??? Lesbian kah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik. Feature terletak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:54 PM | Show all posts
Black beauty!!! I likeeeee.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:09 PM | Show all posts
hitam itu menawan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:13 PM | Show all posts
Muka exotic cam ni omputih memang suka walau tak berapa nak cerah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:25 PM | Show all posts
cantiknya....
walaupun x putih tapi cantikkk....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:37 PM | Show all posts
comey..cm muka Rihanna..ke mata ambe yg kero
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:08 PM | Show all posts
santekkk oii. sis tasteee ngats
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:40 PM | Show all posts
Edited by Jajabeans at 17-2-2017 06:41 PM

cantiknya.. mcm iras seseorang tapi tak leh recall sape
** igt dah.. mcm jessica alba
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik + sweet dengan dy punya dimple tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik.. Dtg malaysia jual tudung je kak.. Boleh jd jutawan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:21 AM | Show all posts
Yuna pun sama ... buat catwalk kat NYFW
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknyeee...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 08:03 AM | Show all posts
Halima memperagakan busana West di hadapan isterinya yang juga bintang realiti, Kim Kardashian
ayat yg boleh menimbulkan kekeliruan dan salah faham....


Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:29 PM | Show all posts
Manis sangatt muka dia bila senyum
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:42 PM | Show all posts
memang cantik
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075519s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list