Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
24399
View
475
Reply

Kokspin Teruk dihencap nitizen Gara2 Fatwa Solat?? Mufti pon dgr katanya dah terpanggil menegur Kokspin!

[Copy link]

Author: Chumbawamba    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-3-2017 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 15-3-2017 08:57 PM
Nanti fynn maafkn la korang jap lg.  Sungguh... Demi Allah.. Fynn sayangkn korang

khenzzz. org tak mintak maaf ponn  
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 01:15 AM | Show all posts
semua benda dia nak ikut lojik, dulu dah timbul kes telekung kaler2..

ni makin rumit isu bila berkait dgn solat. jgn main2 nak keluarkan fatwa sendiri fin spin oiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
makpin ni betul betul topik kegemaran aku
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada ayah pin, skrg ada akak pin
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Fynn jamol ni mn nk mengaku salah..semua dia betul..takat ko berkelubung,bc buku ugama n pg ceramah 2,3 kali ada ht nk mengajar org..dok diam jela jaga anak ko tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 02:00 AM | Show all posts
Ko orang pernah dengar nama Hussein Yee? Ala, masa Raja Saudi mai, dia datang jumpa siap peluk sekali.. Ingat tak?

Aku assume Fynn Jamal belajar kat Al Khadeem. Sekolah kepunyaan Sheikh Hussein Yee.
Rujuk : http://www.al-khaadem.com.my/founder-president/
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin kokping rasa,

Yeah aku dah lama xde job ni dah lah nak kene tanggung biawak hidup...
Yeah aku x cantik mcm loffa takkan nak bergossip dgn jantan lain.. hashtag #pingwak
Yeah aku nak kene glamer balik ni sbb pakai burqa acik kepam cleaner pon dah x cam aku   
So baik aku create kontroversi..kene maki sbb bodo pon xpelah janji glamer balik
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
hangdenim replied at 15-3-2017 11:08 PM
Maybe apa yg dia share tu ada betul. MAYBEEE je ye, tapi wallahi (style pin) she's not the right per ...

Ageeed with u.. dia over excited cerita apa yg dia baru tahu n baru belajar. Sedgkan dia masih perlu mendalami ilmu tersebut..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
fahmein replied at 16-3-2017 02:00 AM
Ko orang pernah dengar nama Hussein Yee? Ala, masa Raja Saudi mai, dia datang jumpa siap peluk sekal ...

Kenapa dgn sheikh hussain yee? Try tgk kat youtube al khadeem. For me, cara penyampaian beliau menyampaikan ilmu lg cpt menusuk kalbu..  dengan lemah lembut tutur bahasanya tp serius dengan apa topik yg dibincangkan..  

Fynn jamal ni mgkn baru masuk kelas n terlalu excited nak sharing dengan apa yg diajar.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 05:43 AM | Show all posts
Aku pantang betul la artis artis yang baru berhijab atau yang acah-acah alim ni.. baru orang puji skit dah nak pandai jatuh-jatuh hukum kat orang lain.. itu salah ni salah... amboi amboi laaa... Mizz Nina yang betul-betul berubah tu chill chill je takde la nak gelabah2 keluar fatwa sendiri.. aku rasa siapa yang berubah ikhlas kerana Allah ni biasa nya dia senyap2 je.. takde nak outspoken sangat.. tapi siapa yang poyo2 "I join usrah belajar agama pergi kelas mengaji dopopatjam' ni yang suka jatuh2 hukum..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeyy edisi kokspin kembaliii~
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Fynn ni mcm org da sesat pon ada. Tu la BBNU duk agungkan sgt. Dah dia rasa dia je bagus n betul. Dah sah2 masa blajar basic smayang masa kecik2 dlu lain caranya. Ko amek dadah balik ke apa ni fynn?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 15-3-2017 08:49 PM
gila isim ke apa dia ni

Geng sohai
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
PongKang replied at 15-3-2017 11:07 PM
cakap pasal sohai, ahad lepas dia menyanyi kat pasar tani stadium shah alam tu.. siap nyanyi lagu  ...

oo ade hati nyanyi lagu gangsa  
nmpk sgt hidup tu dibayangi mawi.... yela kekonon penyelamat ina..... hujung2 hidup susah but in denial mode.... laki dah janjikan nikmat syurga....
senangnya laki penunggang agama escape dgn cite2 indah..... tp bini bebal je bleh tahan life gituh....

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
carlis replied at 16-3-2017 06:50 AM
Geng sohai

geng al-arqam.... dlm kubur ade rezeki katanya.... yg follower bebal langsung takleh pkir  
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 16-3-2017 05:43 AM
Aku pantang betul la artis artis yang baru berhijab atau yang acah-acah alim ni.. baru orang puji sk ...

cth yatt sejadah... abby abadi  
seme berhijrah n rasa diri tu mcm kain putih  
org klau hijrah yg btul2.... takde masa nak pkir org lain.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:04 AM | Show all posts
Pin Jamol ni rasa dia lagi hebat dan lebih dalam ilmu agama banding orang lain.
Tambah-tambah sejak dah berniqab, terasa seolah-olah ilmu dah penuh di dada.
Jangan main hentam keromo jer Pin.
Jauh menyimpah nanti akidah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa tgk pyn ni mcm mental jah...atita jgk nmpk makin happy
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tak laku macam tu lah lepas ni mestinreporter cari dia boleh promo niqab dan jubah kepam tu..

Gilah hantar anak ko tu  ke sekolah kesian aku tgok budak tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
RooneyMara replied at 15-3-2017 09:49 PM
Rasa nya dia ni masa nak berhijrah dulu ikut group-group yang salah. Kita kalau nak berhijrah mesti  ...

aku tak pasti dia pi kelas mana, aku penah jumpa 2 kali kat conference yg aku pegi. Group yang aku ikut is ok.. alhamdulillah banyak kebaikan dan pengajaran dia bg. miss nina, ummi nazeera, natasha hudson pun datang. ada sekali fazura dgn rizman ruzaini pun ada

masalah bukan dgn group tu. masalahnya dgn fynn bodo tu. Orang lain belajar and implement kat diri dulu, tak pegi bagi ceramah separuh jalan mcm dia pastu dok salahkan org tu org ni.

kalau group yg salah, mesti org lain dah buat bnda sama dgn kokping ni. tapi mana ada. Dulu dia cari fame dgn ami aye, pastu juna, then kucing2 dia yang dia cari rare rare so org keep nak tgk dia.

now she she use Islam for fame. orang yg bijak dan beriman, tak simply keluar fatwa sendiri, orang humble tak akan mcm ni. Fynn adalah manusia bodoh sombong Jahil Murakkab yang tak ada malu pada diri dia. semua tentang diri dilondehkan bila orang cakap itu tak betul, dia kat "Allah kan ada....".

sila bawak fynn ni pi check mental. aku confirm dia ni ada masalah. haih
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:34 AM | Show all posts
apa yg ko semua harapkan drp seorang seperti fynn jamal?

jika dia buat salah dia xmengaku salah

dia buat  perkara xbetul pun akan dikatakan dia betul


terang2 org mcm fynn jamal ni  xboleh "pakai" baik perkataan ataupun perbuatannya .
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:35 AM | Show all posts
pinkzara replied at 16-3-2017 01:15 AM
semua benda dia nak ikut lojik, dulu dah timbul kes telekung kaler2..

ni makin rumit isu bila ber ...

dlm Islam xde logik.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Fynn btutup muka sekalipun still tganggu dgn cara dia bcakap..badan tak reti diam..rimass
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
pin, iols nak bagi pendapat sikit, apa kata ko buat live rancangan masakan, insyaAllah akan benefits bbnu penjilat ko tu jugak! Dari ko berceramah hal agama yg sensitif & meragukan, tu bukan kepakaran ko lah, hawau.

Kot ye pun sibuk nak kumpul markah masuk syurga, jangan berani sangat pin. Share resipi pun insyaAllah ada pahalanya..... Wallahualam
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
anyway..I kene admit si kokspin mmg btul2 ade COCK...smpi berani kluar statement mcm gitewwww so nh hadam ayat I ni; who are yusssssssssssss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053719s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list