Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
1887
View
80
Reply

Macam mana nak check status perkahwinan?

[Copy link]

Author: xephyra       Show all posts   Read mode

Post time 21-3-2017 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
xephyra replied at 20-3-2017 02:14 PM
thank you. dah dapat jawapan..still single lagi. harap dia betul2 jujur. payah jumpa orang jujur



Takut plot twist boipren dia porumer yg pm ckp cek status dia bujang tu    
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-3-2017 02:52 AM | Show all posts
pocongkiutss replied at 21-3-2017 01:29 AM
Takut plot twist boipren dia porumer yg pm ckp cek status dia bujang tu

adoyai..jangan cakap gitu..tak kot..jap..kad nikah wajib ke sekarang? laki pompuan wajib bawa ke mana2 saje ke??
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:04 AM From the mobile phone | Show all posts
xephyra replied at 21-3-2017 02:52 AM
adoyai..jangan cakap gitu..tak kot..jap..kad nikah wajib ke sekarang? laki pompuan wajib bawa ke m ...


Mana ada wajib bawa pun..kalau pjj lagi la mmg org tu boleh tinggal je khen
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 12:48 PM | Show all posts
xephyra replied at 21-3-2017 02:52 AM
adoyai..jangan cakap gitu..tak kot..jap..kad nikah wajib ke sekarang? laki pompuan wajib bawa ke m ...

i dah kahwin 6 tahun... kami tak buat pun kad nikah
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 03:06 PM | Show all posts
xephyra replied at 21-3-2017 02:52 AM
adoyai..jangan cakap gitu..tak kot..jap..kad nikah wajib ke sekarang? laki pompuan wajib bawa ke m ...

Kad nikah tu tak wajib buat pun.

Macam mana confirm bf dia masih bujang?
Kawan iolss pernah juga minta tolong check status bf dia yang I kenal masa sek rendah dulu.
I suruh dia google je nama penuh bf dia tu.
Tup tup keluar senarai murid satu kelas dari sek ABC.
Kawan I google pula nama budak tu, keluar FB.
Maka terbongkar semua kisah
Dah tak boleh nak kata apa dah, bf mengaku bujang teruna tapi ada anak darjah 4 rupanya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-3-2017 11:48 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 22-3-2017 03:06 PM
Kad nikah tu tak wajib buat pun.

Macam mana confirm bf dia masih bujang?

dah try google fullname, ic semua..tak jumpa. fb pun private. tapi laki tu cakap fb dah lama tak buka. PM forumer kat sini..dia tolong check. Aku bagi IC, dia bagi full detail. Nama penuh dia betul..alamat rumah dia pun dapat. betul la tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053541s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list