Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11678
View
174
Reply

Bijaknya anak dara Noniswara

[Copy link]

Author: juliez    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 04:52 PM | Show all posts

owhh... 6A gak..

kira cemerlang gak la ekk..

by the way gamba janna nick yg chuol post tu santekkk angat...


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:43 PM | Show all posts

Yang pasti hajah lopak bukan cemerlang sebab dia garit...

Yang janna nick iols memang xsuka sebab suka gaduh dengan orang plus dia anak didik hajah shilat rosli jingle bell yang poyo
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai budak2 pandai2 skrg, ape nak heran...zaman hakak dulu susah woii nk score
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
delsmomm replied at 20-3-2017 02:54 PM
Hajah garit tu sape nokk..

Kaka u baru keluar gua kah......semua org dah maklum siapa itu hajah garit
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 16-3-2017 07:03 PM
Cantik.. boleh jadi model hijabista

tahniah dik ... semoga sambung lagi and jadi org berguna penyumbang kepada negara ...

and jgn membotoxkan kan diri macam mama...
awak tu dah cantik ... please age gracefully
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2017 11:44 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 18-3-2017 03:34 PM
hey..xbaik tuduh..kereta tu kan sebagai barang hantaran auchhhh..hahahhaa



Brg hantaran utk apa noks? Owner produk tu sugar daddy heols ker?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
cikmanggabatu replied at 17-3-2017 05:22 PM
hajah lopak tu result xde la kategori cemerlang mana...dia belajar kat mrsm pon bukan ambil sains  ...

Statement org dengki n i. Kau SPM berapa A nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:02 AM | Show all posts
sheqim replied at 17-3-2017 09:42 AM
Cantiknye anak heols! tapi yg laki tu xhensem mane kn? Yg memang mentor milenia tu.. anak2 ni ngan ...

yg first tu terlebih hormon wanita auw sikit
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:05 AM | Show all posts
cikmanggabatu replied at 17-3-2017 05:22 PM
hajah lopak tu result xde la kategori cemerlang mana...dia belajar kat mrsm pon bukan ambil sains  ...

tp anak nourol tu kepam uols..dh serupa petra nabila dah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:05 AM | Show all posts
juliez replied at 20-3-2017 11:44 PM
Brg hantaran utk apa noks? Owner produk tu sugar daddy heols ker?

yela..baru tau ke...auww...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:06 AM | Show all posts
apedehal replied at 17-3-2017 09:37 PM
Dolu2 myb zaman lopa la..iols dgr bdak2 mrsm ni selalu buat mockup periksa soklan sebenar demi nk mn ...

tgk aje ranking terkini sekolah terbaik...mrsm hanyut di lautan sepi uols....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:09 AM | Show all posts
KarinaKapur replied at 18-3-2017 10:22 AM
Tak, ni anak dgn ex wife fauzi.. Mak dia yg dlm first gambar ni.. Iols belanja lg gmbar budak ni s ...

tp kenapa gmbr dgn mak die tu..serupa itu kepam..itu kah gambar sebenarnya beliau?.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:14 AM | Show all posts
Peliktapibusuk replied at 20-3-2017 07:44 PM
Ramai budak2 pandai2 skrg, ape nak heran...zaman hakak dulu susah woii nk score

tp yg peliknya..kenapa anak2 buahku semua results lemah...padahal ramai budak2 zaman kini pandai2 kan.
hasilnya,,anak buah aku umur 5 tahun aku dah suruh die buat eksperimen kimia dan hasilnya menakjubkan...

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:51 AM | Show all posts
tengok jela yang a banyak2 ni end up jadi apa.. someone yang membantu perkembangan ekonomi negara, agama dan bangsa

ataupun

end up jadi artis berhijab yang gedik gesel tetek dengan jantan jah. 10a ke 50a ke kalau last2 jadi social climber takde beza pun dgn social climber yang dari miangmar sekalipun
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:54 AM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 19-3-2017 12:50 PM
tahniah dik.. tp mesti ade yg ckp ala kaya apedehal result gempak.. mcm aku dulu kena, org ckp paren ...

wow chuols ank org kaya. mohon beri zakat pada iols. iols asnaf
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:58 AM | Show all posts
lazim replied at 21-3-2017 08:54 AM
wow chuols ank org kaya. mohon beri zakat pada iols. iols asnaf

bukan meols yg kaya
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:04 AM | Show all posts

ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasik
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:10 AM | Show all posts
lazim replied at 21-3-2017 09:04 AM
ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasik

chuols pernah tak org asyik mengata semua achievements kite sbb parents? mmg ler betul tp kalau all the time mcm loser sgt kite noks tapi baideway kuah tu mungkin tumpah ke meja
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:12 AM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 21-3-2017 09:10 AM
chuols pernah tak org asyik mengata semua achievements kite sbb parents? mmg ler betul tp kalau al ...

iols x penah kena gitu sebab parents iols biasa2 ajerrrr lagi pon zaman sekolah dulu iols jenis x tusyen. so apa yg iols dpt semua org redha je. paling2 xredha pon mak iols jah. sheols lupa iols mewarisi gen sedang2 aja dri sheols jugak
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:16 AM | Show all posts
lazim replied at 21-3-2017 09:12 AM
iols x penah kena gitu sebab parents iols biasa2 ajerrrr lagi pon zaman sekolah dulu iols jenis  ...

untungler chuols wlpn biasa2 tetap jadik manusia jugak khenss dulu mmg menyampah tp skrg dh biasa
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:38 AM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 21-3-2017 09:16 AM
untungler chuols wlpn biasa2 tetap jadik manusia jugak khenss   dulu mmg menyampah t ...

ok la tu uols. iols pelik plk tgk anak2 jiran iols,, mak bapak doctor. tp anaknya mcm semua xpndai je. weols pelik je rasa
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 09:52 AM | Show all posts
lazim replied at 21-3-2017 09:38 AM
ok la tu uols. iols pelik plk tgk anak2 jiran iols,, mak bapak doctor. tp anaknya mcm semua xpndai ...

elooo chuols seperti iman jugak okeh tak dpt diwarisi, kepandaian pun mane dapt diwarisi chuols kalau tak ade usaha baideway jiran chuols tu doc grad mane
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 10:05 AM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 21-3-2017 09:52 AM
elooo chuols seperti iman jugak okeh tak dpt diwarisi, kepandaian pun mane dapt diwarisi chuols ka ...

xde la plk iols check. tp drg dua2 laki bini bukak klinik. sorang satu klinik. suka g kat dia sbb ubat dia murah n berkesan
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Perghh ada staff meletop ke dalam ni? Dan dan anak noniswara & anak fauzi nawawi jadi tetamu meletop..   
IMG_20170321_222014.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 11:02 AM | Show all posts
tahniahhhh tahniahhh moga terus berjaya hendaknya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072435s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list