Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5721
View
101
Reply

Faradhiya Idam Lelaki Melayu, Gigi Cantik Dan Kaki Gim

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-3-2017 06:37 PM | Show all posts

Gatal je tgn ni nk crop,yg blkg tu superb dah,tgk tepi kelaut dlm.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols cantik pulak, selayaknya demand. Acik2 kepam pun ada impian, apatah lagi farah yg langsing dan putih gebu ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 18-3-2017 06:07 PM
dia nak yg hitam manis uols
maknanya hattan dulu taste dia lah, cuma kuat isap rokok, tak tahan m ...

kann masih igt gosip ni adakah tok tan dh meraso ?

gitu siap taw kaler pink kira fd lg legen dr tasha tek juling   

zul ripin main gym
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki atita haris . Dj nasty tu mcm termasuk kategori yg dia nak. Kulit sawo matang.kaki gym dan gigi heols cantek. Too bad dah jd laki org plak
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Impak GV2 telah berakhir..... makin suam kuku kaki sheols...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:45 PM | Show all posts
jangan tersilap pilih che gayah  sudah
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cekelatkopi replied at 18-3-2017 07:14 PM
Laki atita haris . Dj nasty tu mcm termasuk kategori yg dia nak. Kulit sawo matang.kaki gym dan gigi ...

Baca komen kat fb, diorang kat situ cakap org ne*ro la biasanya sado suka main gym dan gigi putih    
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je taste dia tkdelah melampai sgt kan...dia pun makin cantik je...ig dia i selalu tgk sbb dia rajin masak n nmpk mmg sedap je mskn dia...pastu g gym...itu je rutinnya....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 08:29 PM | Show all posts
eleh.... ramai je jejaka malaya main gym, gigi cantek, sawo matang...
cakap jela nak yg berharta hah... complete package sape tanak chuols??
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 09:00 PM | Show all posts
dia nak lelaki yang berduwet gan peliaq besaq ja..pastu mampos laki tu kena seksa jiwa dan raga
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigi cantik la baru merecik nak french kiss. Awww
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong jodohkn dgn patah amin. Biar makcik epot melopong
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Senarai panjang mcm good2 sgt nie
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
she deserves yg bagus.. dia jaga diri dia baik punya... pandai masak.. body cantik... kulit cantik... gigi cantik... muka cantik... kucen cantik... ape lah sgt ciri2 laki yg dia nak tu... mmg sepatutnya pun kan... especially bab gigi n gusi tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
she deserves yg bagus.. dia jaga diri dia baik punya... pandai masak.. body cantik... kulit cantik... gigi cantik... muka cantik... kucen cantik... ape lah sgt ciri2 laki yg dia nak tu... mmg sepatutnya pun kan... especially bab gigi n gusi tu... u go girl!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 10:34 PM | Show all posts

ini siap dgn bibir pink..untung kak mah
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:17 AM | Show all posts
eleh
hattan tu lelaki melayu
tak gemok pon
gigi pun cantek
kau je memilih..

eleh
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Hello FD.. Lelaki melayu, kaki gym, Gigi cantik tu nak ke kat kau???? Walaupunn ko ko.pek besar ranum, xda pun dia nk pandang kau.. Lain lah deyolss terpandang Fattah Amin ke Julripin ke Abam Normiang ke..

Setakat body ko ni, atuk2 Kertu mcm Rahim Razali, Rahim Sepahtu, Je pandang
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 01:51 AM | Show all posts
barfi replied at 18-3-2017 07:49 PM
Baca komen kat fb, diorang kat situ cakap org ne*ro la biasanya sado suka main gym dan gigi putih  ...

Omg!!   a'ah eyyy neg.R pun ade yg sawo matang hhahhah
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 02:23 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 19-3-2017 01:25 AM
Hello FD.. Lelaki melayu, kaki gym, Gigi cantik tu nak ke kat kau???? Walaupunn ko ko.pek besar ranu ...

besar, ye. ranum i doubt it.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mohon ebby yus segera bertunggu bertangga kat gym
ciri2 lain dia ada dah tu, except part gi gym
penampilan diri plak boleh cover dgn flaunt duit jer, lots of it
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahayamataku at 19-3-2017 04:22 AM
offwhite replied at 18-3-2017 03:40 PM
masih mencari ghope dia ni..nk gigi cantik teringat kat pasah sandah..


Sama. Iolss pun ingat gigi, ingat Pasah

Yg igs stories Pasah tu khenss

Siap Pasah SS wassap kawan dia tanya Pasah camne nak gigi putih macam dia. Tapi Pasah kata dia tak pernah pergi dentist buat whitening teeth

    
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
cahayamataku replied at 19-3-2017 02:53 AM
Sama. Iolss pun ingat gigi, ingat Pasah

Yg igs stories Pasah tu khenss

Pasah berus gigi dgn air wudhu' kot tu putih gigi       
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 08:51 AM | Show all posts
Suka tgk dia rajin memasak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065357s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list