Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
167
View
17
Reply

Tilam apa yang direkomen.

[Copy link]

Author: MissVixen    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-5-2017 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Tumpang tanya pasal tilam2.
Ada survey2, tilam ramai rekomen jenama king coil, vono, slumberland etc.
Mintak pandangan forumer  
1. Kedai perabot jual tilam mana yang ok bagi kawasan  selangor atau kl?
2. Jenama dan siri apa yang bagus untuk bajet <<<rm2500.. bagi saiz king.
3. Untuk katil ikea 180cm x 200cm, tilam kita saiz king bole pakai ke? Tengok ukuran kita kebanyakan 183cm x 190cm.
Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 16-5-2017 03:09 PM
Tumpang tanya pasal tilam2.
Ada survey2, tilam ramai rekomen jenama king coil, vono, slumberland et ...

Akak pakai goodnite  beli dr vonza masa dia buat event dkt giant sek.13 kedai dia dkt bukit cherakah..tp masa tu akak beli pakej 3unit queen 1 unit king..sekali ngan katil.
So far tido ok tak la sakit belakang compare ngan tilam yg sebelum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tido je tilam pape janji ada alas tempat tido..dari belantaikan bumi retak seribu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Nialips replied at 20-5-2017 08:50 AM
Akak pakai goodnite  beli dr vonza masa dia buat event dkt giant sek.13 kedai dia dkt bukit cherak ...

Goodnight ok juga? Boleh nanti sy p tengok2.
Kak pakai model yang mana ye?
Ada baca lowyat cakap goodnight dia pakai tilam goodnight, spring pocket dia lari siket. Takut juga nak beli sebab saya dan suami badan besar.    
Tq ye.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
spenderterselit replied at 20-5-2017 10:18 AM
Tido je tilam pape janji ada alas tempat tido..dari belantaikan bumi retak seribu

Dari tidur tilam sekarang, iols lagi rela tidur atas bumi retak seribu. Sakit belakangggg.      
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tilam kekabu.
#kampungdotcom
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 20-5-2017 11:04 AM
Goodnight ok juga? Boleh nanti sy p tengok2.
Kak pakai model yang mana ye?  
Ada baca lowya ...

Akak minta maaf tak pasti model apa..sebab masa tu ada model yg akak beli tu ja dia display..dia buat pakej..semua tu 3 katil ngan tilam queen plus 1 katil/tilam king plus bantal yg mcm kontour tu 2 bantal biasa 6 plus lapik tilam total 10k.so far kami tido alhamdulillah ok..akak dan suami plus ank semer big saiz
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
doublethread replied at 20-5-2017 11:18 AM
Tilam kekabu.
#kampungdotcom

Sedap tidur atas tilam kekabu. Tapi tak tahan lama.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nialips replied at 20-5-2017 01:28 PM
Akak minta maaf tak pasti model apa..sebab masa tu ada model yg akak beli tu ja dia display..dia b ...

Bagus juga goodnight. Boleh tengok2 ni.
Nak cari tilam yang tahan badan besar dan tak rasa kalau partner kita suka alih badan masa tido.    tq kak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Vono or slumber..cari lah yg utk tulang belakang. Mahal sikit tapi bertahan 20 tahun. Tilam ai lah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
California king bed
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:23 PM | Show all posts
Pergi kedai baring tido dulu sampai puas hati kemudian baru beli. Tilam kot, tak serasi kang terpaksa beli lain pulak. Tak semua ngam tidur atas tilam empuk, ada yang nak tilam firm gebu sikit kat atas je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
marla69 replied at 20-5-2017 10:53 PM
Vono or slumber..cari lah yg utk tulang belakang. Mahal sikit tapi bertahan 20 tahun. Tilam ai lah.

Masih survey lagi. Nak cari yang sedap. Sakit belakang. Bangun pagi rasa lagi letih dari malam sebelumnya.   Kena cari tilam yang sedap. Mahal tapi berbaloi.  
Tq atas rekomendasi jenama apa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 20-5-2017 11:23 PM
Pergi kedai baring tido dulu sampai puas hati kemudian baru beli. Tilam kot, tak serasi kang terpaks ...

Tengah cari yang keras. Selalu sakit belakang dah. Nak cari jenama dan model yang tahan lama. Dah cuba baring2 dekat kedai, rasa sedap. Tapi takut pakai beberapa bulan dah kendur, melendut.  
Tq bagi tips ye.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
beken replied at 20-5-2017 11:00 PM
California king bed

bon apetite
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 20-5-2017 11:29 PM
Masih survey lagi. Nak cari yang sedap. Sakit belakang. Bangun pagi rasa lagi letih dari malam seb ...

Kalu masih servay pilih yg khas utk tulang belakang or stress release/relief
Gud luck
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 20-5-2017 08:41 PM
Sedap tidur atas tilam kekabu. Tapi tak tahan lama.

Best tido tilam kekabu..arwah emak dulu selalu jugak buat..punya la seksa tgkdia jahit yg spot spot kat tilam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 02:11 AM | Show all posts

Hmmm...

[AceHand SPECTaceLAR]

Kalau lelaki biasanya dia tak suka tido atas tilam... Dia tido atas bini dia dah... Hah! Hah! Hah!


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071962s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list