Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
14915
View
274
Reply


Nur Fazura – Pelakon Kelas A!

[Copy link]

Author: CARI_Kolumnis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-5-2017 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 18-5-2017 09:32 PM
Mengiktirad whatttt??? Fazura ni berasal dr negeri rahsia yer. Tak usah dicerita di forom.com  sy  ...

Lol!! Jelmaan si hantuk ke apa ni kaka!!!    
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 10:48 PM | Show all posts
br tahu fazbulus retis gred A rupanye..sejak pilem kayangan mmg bes lakonannye dia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu masa zaman2 awal 2000 sampai la ke zaman pisau cukur mmg suka sgt fazura ni.. tp sejak ada thread mengeji fazura bertingkat2 tu da rasa natural je.. suka da kurang.. benci pon x.. kire natural la.. movie die dr dulu sume tgk kat wayang.. kecuali langit cinta.. tayang kat astro pon x tgk sbb x minat keith foo.. tp paling suka watak die kat pisau cukur.. sampai terikut2 gaya die..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes she deserve it!   #fazuramendoniaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
She deserves the award.

Dah mulai menunjukkan kematangan usia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 18-5-2017 10:44 PM
boleh jah berjangkit chuoll kalau imuniti rendah

Imuniti meolss hnya rendahh bila dgan hajjah sajokk.. tp bukannn acik epot
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Go go kaka faz
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:24 PM | Show all posts
adeqo replied at 18-5-2017 11:21 PM
Imuniti meolss hnya rendahh bila dgan hajjah sajokk.. tp bukannn acik epot

Sejujurnya iols nampak Hajbir dan acik epots sama jah chuolls.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
offwhite replied at 18-5-2017 10:48 PM
br tahu fazbulus retis gred A rupanye..sejak pilem kayangan mmg bes lakonannye dia..

Sejak bicara hati lg chuolss  
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 18-5-2017 11:24 PM
Sejujurnya iols nampak Hajbir dan acik epots sama jah chuolls.

Tak sama di mata meolsss

Hajjahhh sgt comelll wlupunn garitt acikk epott who???
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 18-5-2017 10:55 PM
Dulu masa zaman2 awal 2000 sampai la ke zaman pisau cukur mmg suka sgt fazura ni.. tp sejak ada thre ...

Pisau cukur kaka faz lakonan dia sgt bagus... sbb tu diingati... dia mmg layak waktu tu dpt pelakon pembantu terbaik ask kot xsalah meolsss...

Ni meolss puji betul2 tauu..ikhlass bukann perliannn  
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:30 PM | Show all posts
adeqo replied at 18-5-2017 11:26 PM
Tak sama di mata meolsss  

Hajjahhh sgt comelll wlupunn garitt acikk epott who???

onyongnyong

chuolls, jauh lagi comel Mateen Bolkiah ya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm princess la fazura
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 18-5-2017 11:30 PM
onyongnyong

chuolls, jauh lagi comel Mateen Bolkiah ya.

Minat mateen ke uollssss??   Hopefully hajbir tak tersangkut pulak dgn dak mateen tu. Mana la tau kan. Apa2 je boleh berlaku

#LINDUNGIMATEENBOLKIAH     
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:35 AM | Show all posts
inspektoremos21 replied at 19-5-2017 12:29 AM
Minat mateen ke uollssss??   Hopefully hajbir tak tersangkut pulak dgn dak mateen tu. Mana la ta ...

Tak minat pun chuolls. Tapi meols tahulah heols dambaan ramai. Meols pun menspeku cakaran seterusnya haruslah Kesultanan Bolkiah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eely_shana at 19-5-2017 12:58 AM

Memang suka lakonan kaka faz sejak dulu lagi. Yg iols perasan kebanyakan dialog2 yg sheols sebut dlm pilem akan diingati dan terus jadi sebutan. Paling ketara 'panas' dalam pisau cukur.
Bicara hati pilem pertama sheols, masa ni agk kurang menyerlah lagi tapi menang pelakon harapan ffm kalau x silap.
Watak gadis kampung dlm slot akasia ezora, filem kayangan n drama rendang utk mertua; paling terkesan di hati iols drama rendang utk mertua. Tak tahu kat mana nk tgk lagi. Byk kali gugel cari tak jumpa.
Jadi che lang dalam kami histeria- jadi hantu yg cantik dgn loghat utara
Pisau cukur- gedik2 yg menjadi
Manisnya cinta di cappadoccia-kriteria watak ifti liyana yg amat bertepatan spt membaca novel n langit cinta pulak memang sedih lakonan sheols, tapi iols turn off dekat hero.kalau remy ishak maybe lebih menjadi kot filem ni. Bulan terbelah, warkop dki n rafathar-cubaan mendonia sheols. Dalam bulan terbelah mmg berabuk habis speaking. Warkop n rafathar pon iols rasa best walau belum berkesempatan tgk. Papepon selamat mendoniaaaaa kaka faz. Moga sukses dengan drama hsc
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 12:56 AM | Show all posts
Edited by aleesyasofia at 19-5-2017 12:58 AM
gals2 replied at 18-5-2017 08:16 PM
Iols is lega sbb iols.mmg hatter hajah dari dulu since dia tk bertudung berlakon cerekarama. And pem ...

kisah chuols nie sama lebih kurang mcm mmbr iols pnye cerita.. mmbr iols pon benci benor ke hajah sbb laki sheols dok puji2 hajah.. tmbh2 bila hajah ada like kat ig laki sheols.. lg la mmbr iols tue mgamuk sbb laki sheols suka benor bila hajah dok like gmbr lakinya tue..
iols pon mmg xprnh mnat hajah.. myampah benor..
dh jd thread hajah plak.. hajah ada di mana2..

utk x OT iols mmg minat benor kat fazura.. muka sheols mmg ssuai utk pegang mcm2 watak.. xkisah la watak org kaya ke org kampung ke.. pokok pangkal mmg sesuai dan mmg top lakonannya.. lg satu masa mula2 suara sheols nyanyi xberapa nak best tp lama2 nampak la peningkatan.. all the best kaka faz.. mendoniaaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Dunia seni kurang seri tanpa fazura
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 18-5-2017 11:30 PM
onyongnyong

chuolls, jauh lagi comel Mateen Bolkiah ya.

Mateen bukan saje comel di mata meolss.. tp jua dihatiii  

Mohonn jgn sampai paku nmpk komen ni..klau tak, terpaksa hadapp gif sepakannn
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka fazura berlakon sbb natural sgt cara dia.. tak dibuat2
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Go go faz
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:54 AM | Show all posts
Nak tengok orang tu cantik ke tak, tengok cara make up dia. Faz make up simple je
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:48 AM | Show all posts
Baru kali ni i habis baca penulisan kaka Richie dari atas sampai bawah.
Demi mu kaka Faz yang sedang mendoniaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
English dia pun bagus.
Why not ikut langkah priyankachopra?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Wanita pra matang?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056530s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list