Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12902
View
273
Reply


Nur Fazura C Pelakon Kelas A!

[Copy link]

Author: CARI_Kolumnis       Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2017 07:54 AM | Show all posts
tak kayu dan bukan penunggang agama. dok bertarannum bagai tp pergi menjantan dkt luar negara. lepas tu cuci dosa pergi umrah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 08:10 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 08:34 AM | Show all posts
meolls tak minat pejurah but you cannot deny dia memang cantik and pandai berlakon
tapi mohon jangan menyanyi because so tak sedap

ikhlas dari karatz hajjah garit
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 08:39 AM | Show all posts
Thanks for this.
Fazura can be the next prima dona in Malay movie industry..make that MALAYSIAN movie industry...

Non malays kenal dia ...( neelofa..who? asked my chineses friend)... but fazura they know..especially after her stint with MTV.

All the bast Fazura!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 08:41 AM | Show all posts
~boolean replied at 18-5-2017 07:16 PM
fazura menggantikan neelofa atas sebab komitmen?

bukankah michael ang tak nak neelofa sebab fatta ...

lofa yg tarik diri kan.....lepas dpt tahu Fazura terpilih
tetiba nak berlakon balik dlm SHMP raya...sudah terlambat daaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 08:51 AM | Show all posts
kalaulah orang lain berlakon pisau cukur tu

memg aku x tgok dah la
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Filem yg paling meols suke.. gol n gincu.. go go kaka faz
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:02 AM | Show all posts
memang tak dinafikan lakonan fazura ada kelas....  you go, girl
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:03 AM | Show all posts
faz memang cantek
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:04 AM | Show all posts
cantikkkkkkkkkkknyeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:08 AM | Show all posts
Mmg kaka faz pelakon ada cerlasss.......  Tmbh plak dgn kejelitaan yg dia ada....
Complete package githuewwww....

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:11 AM | Show all posts
fid530 replied at 19-5-2017 08:41 AM
lofa yg tarik diri kan.....lepas dpt tahu Fazura terpilih
tetiba nak berlakon balik dlm SHMP raya ...

bukan la..hajbir tarik diri konon2 nak kawen dgn anak raja..pastu patah pun taknak la sbb dah clash dgn hajbir..mike offer kaka faz..takde istilah kaka faz replace hajbir ke ape..bila hajbir tau faz accept job hsc mula la dia panas bontot kerak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:11 AM | Show all posts
Bukan ke Faz and Randy elok je berkawan sampai sekarang? Lagu tanda perpisahan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:11 AM | Show all posts
fazura berlakon mmg A.. sape pun xbleh deny benda ni.. Go Fazura!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg minat kat lakonan dia....
Citer2 peribadi dia abaikan je...
Yg penting dia mmg lawo..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:23 AM | Show all posts
suka lakonan dia dlm pisau cukur.... owh my gucci!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baikla neelopak x jd pegang watak cinderella dlm hsc ni
Sbb x sesuai
Muka dia lawa tapi kasar and cunning.lakonan pn kayu.nanti bercakap pun mendatar and nak campur bajasa inggegris dlm dialog
Kalau fazura mmg sgt sesuai sbb muka dia lembut tp boleh berlakon tegas dan tak kayu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:37 AM | Show all posts
MissQwerty replied at 19-5-2017 09:26 AM
Nasib baikla neelopak x jd pegang watak cinderella dlm hsc ni
Sbb x sesuai
Muka dia lawa tapi kasa ...

lepas tengok teaser bts hsc semua iols mcm tak boleh imagine org lain yg jadi cinderella tu sebab kaka faz mmg tip top. #ggfaz
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ironpatriot31 replied at 19-5-2017 09:37 AM
lepas tengok teaser bts hsc semua iols mcm tak boleh imagine org lain yg jadi cinderella tu sebab  ...

Yeah setuju sgt!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 19-5-2017 09:23 AM
suka lakonan dia dlm pisau cukur.... owh my gucci!

oh my jimmy...choo!  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:47 AM | Show all posts
aku paling suka dia berlakon citer pisau cukur.....menggedik dgn abam arron ajis....tapi comel....

tiap kali ulang tanya klu aku notice kat tv mesti aku tak miss tgk....

oh my...prada...
oh my gucci.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:48 AM | Show all posts
GigaMom replied at 18-5-2017 07:16 PM
Fazura memang sentiasa menarik lakonannya di mata ai.. plg suka dlm langit cinta, lakonan sebagai ga ...

kann... msti lah dia ada feel budak kampung..dia pun dulu duduk kampung kot kt Pekan, Pahang tuu..kalau lupa asal usul, memang kena carut dgn koii...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:48 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 19-5-2017 09:23 AM
suka lakonan dia dlm pisau cukur.... owh my gucci!

yg dalam spa tu...

sewelllll... haha..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka dgr Fazura speaking english..neutral je dgr..tak tergeliat lidah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:49 AM | Show all posts
terpaku replied at 19-5-2017 09:11 AM
bukan la..hajbir tarik diri konon2 nak kawen dgn anak raja..pastu patah pun taknak la sbb dah clas ...

kennzz... hajbir tu kan mmg pantang ngan kakafaz tuu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066495s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list