Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8742
View
1396
Reply

[TVN] New Journey To The West Season 4 - Eng Sub is Up

[Copy link]

Author: Syik_Gojet    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 20-5-2017 08:04 PM | Show all posts
Star_el replied at 20-5-2017 07:41 PM
Weh tgh tgk busan season greeting p1 ni. Words cant express how much i love sechskies. Best je inter ...

kan best giler... masa teka lagu cepat jer busan bro jawab....

masa makan kt gerai seafood tu..memang jiwon tetap dgn choding dia.. sama macam masa dia dlm 2d1n...

bila tgk ikan bergerak masa masak dia terkejut... semua member gelakkan dia..

jaijin nak kasi ikan kt dia, dia tak mo.. tp bila hoony pujuk dia bagi ikan dia ambik pulak.. hahaha...

ko masuk part 2 nanti mohon jgn makan or minum nanti tersedak.. lawak nak mati....

memang interaksi dorg best sgt... tolong la mana2 PD buat la sechskies TV...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 08:04 PM
kan best giler... masa teka lagu cepat jer busan bro jawab....

masa makan kt gerai seafood tu.. ...

Kelakar segala2nya di Busan under Guide Lee rupa2nya haha. Agaknya kt Hawaii Guide Eun XD
Busan brothers interaction!! Dahla diorg dpt kamera dpn tu hahaha pastu Sunghoon lawanya! Mmg narsistik sungguh pakcik ni slalu buat xkisah hal lain dok tgk reflection sendiri.
Stress gak aku tgk benda ni sorg2 xleh squeal excitedly
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 08:51 PM | Show all posts
Star_el replied at 20-5-2017 08:23 PM
Kelakar segala2nya di Busan under Guide Lee rupa2nya haha. Agaknya kt Hawaii Guide Eun XD
Busan b ...

huhu.. tu la aku faham perasaan tgk sorg2.. aku pun mcm tu ler...
rasa mcm nak bagitau satu dunia jekki ni best giler variety dorg ni...
hahaha..

tula masa mula2 jiwon tau tour guid iala JJ dia mcm tak berapa suka ja.. mesti dlm hati takut JJ buat benda pelik2..

agak2nya tuan kete sewa y dorg naik tu, mesti kawan dia y dia nak dpt diskaun celebriti masa IC.. hahaha..

aku tak sabar nak tunggu ko masuk part 2... aku tak leh move on dgn part 2...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 08:51 PM
huhu.. tu la aku faham perasaan tgk sorg2.. aku pun mcm tu ler...
rasa mcm nak bagitau satu dunia ...

Tgh tgk diorg mkn ni, aku pun terliur tgk kerang2an. J-walk!!! Sunghoon sandar2 kt jiwon, jaejin pimpin sunghoon. Hamagad apsal comey sgt ni??
Jaeduck tu nmpk petite gitu, tp bak kata Tony, dia pandai lawan haha. Time mkn bisingnya Jiwon. Sunghoon muka calm je mkn.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunghoon is so pretty! Sbb rambut pink dia kot haha
Br stat p2. Xleh blah caption, jiwon sukati ckp conduct research dgn jumpa personally, caption tulis Lie, bila masa jumpa??
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pembahagian black n white kies tu berdsrkan personaliti ke sbb terbahagi personaliti terbtk? Tiga2 blackkies tu mmg sehati sejiwa part melawak. Sunghoon n suwon maleh layan.
Klakar weh shy boy jaejin XD isy aku spoilerkan lak kt sini. Rumah sini berjln laju tanpa content njttw 4
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 09:11 PM | Show all posts
Star_el replied at 20-5-2017 09:06 PM
Sunghoon is so pretty! Sbb rambut pink dia kot haha
Br stat p2. Xleh blah caption, jiwon sukati ckp ...

kalau ko tgk ni mesti rasa annoyed...

itu hari magic wand.. ni upgrade dgn crown pulak..

jiwon melayan ja...

https://twitter.com/zorayellow/status/865915823537348610

jiwon dari buat rambut gaya 90's.. rambut depan panjang, dia rasa mcm terganggu..terus pakai topi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 09:14 PM | Show all posts
Star_el replied at 20-5-2017 09:11 PM
Pembahagian black n white kies tu berdsrkan personaliti ke sbb terbahagi personaliti terbtk? Tiga2 b ...

kebetulan kot...

asalnya black kiss n white kiss bahagi ikut vokal n rap..
kebetulan lak black kis semua lagi tua dari white kiss.. white kiss umo sebaya..
black kiss jenis bising...

aku pun gelak nak mati shy shy boy part JJ..rasa tak kena langsung.. duckie gelak guling2...
jiwon pulak dia kata dia dah tua takkan nak ckp black karisma..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 09:18 PM | Show all posts
cute sgt muka jiwon terkejut..
tak tau benda apa y dia tgk tu..
takkan hantu pingpong kot..hahaha

https://twitter.com/zorayellow/status/865918478431141888
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 09:14 PM
kebetulan kot...

asalnya black kiss n white kiss bahagi ikut vokal n rap..

Kelakar gila part nk pk greeting pun!!
Duckie smpy menangis dok gelak kuat sgt hahaha tp nasib diorg sume even sunghoon pun layan je ikut arahan ergh i love them so much rn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 20-5-2017 09:21 PM
Kelakar gila part nk pk greeting pun!!
Duckie smpy menangis dok gelak kuat sgt hahaha tp nasib di ...

part greeting saja dah lawak nak mati.. JJ mcm2 idea dia tp x leh pakai.. nak greeting dlm masa y sama nak hormat..
pastu nak kenalkan diri ikut zodiak.. lawak gila..

past buat gaya hexsagon, suwon ckp boleh tampar org.. greeting paling rude.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Seronok korg borak

Tahniah jekki for 3rd winnn..

Inkigayo esok,jam berapa tak pasti tp ptg jgak la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 20-5-2017 09:59 PM
Seronok korg borak

Tahniah jekki for 3rd winnn..

haha.. dah tgk lum new kids?
inkigoya awal lagi dari music core.

masa encore JJ x sabar2 nak blk.. member lain dok seronok lagi.. rupanya kalut ada fan meeting lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaeda at 20-5-2017 10:39 PM
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 10:25 PM
haha.. dah tgk lum new kids?
inkigoya awal lagi dari music core.



Belum tgk lg,internet slow sgt..ni pun semput2 je online sbb jekki menang  

Esok baru gear up tgk yg mane korg bagi link tu sekali ape yg ade..

Awal sikit la..sbs ni tak biasa tgk live..kadang2 aku tgk live dekat music ngan music core dekat youtube..

Biasa group popular last perform sbb nak jaga rating so aku menunggu di saat akhir

Haha,die kan mmg appreciate fans but not sasaeng kan..sejenis tak nak mengecewa kan fans..bila dorg nak muncul kat variety show as whole?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgh tgk dynamic duo ep 7 ni,ade red velvet..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
syik please bg aku link busan..nak tengok balik

aku memang terharu giler la biler tgk group hug jekki... rasa sedih disbanded terus hilang. ada kenangan baru ..

sebenarnya aku ni selalu jenguk OH eunkang.
suka tgk jiwon ngn sunghoon.. sayang sesama dorang ni kuat btui.. tapi aku taklah nak layan fanfic tu..kui3.. jiwon buat lagu what u are masa 2015 ,lirik dia tu mmg kena habis pasal hoony..pastu ig lama jiwon yang dok kenangkan hoony suka lpak kat kerusi yang ditunjuk.. apa pandangn korang pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 20-5-2017 10:36 PM
Belum tgk lg,internet slow sgt..ni pun semput2 je online sbb jekki menang   

Esok baru gear ...

x silap bulan awal depan.. dorg dah rakam life bar dgn heecul sebagai mc.

cuma malangnya x da sub utk show tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 11:31 PM
x silap bulan awal depan.. dorg dah rakam life bar dgn heecul sebagai mc.

cuma malangnya x da  ...

Bulan depan baru tayang ke?aku ingat dlm bulan ni jgak..

Syg tak de sub sbb menarik jgak life bar ni..hari tu aku tgk signal punya cast..

Aku pray astro bawak masuk season 2 ni..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 11:39 PM | Show all posts
kaeda replied at 20-5-2017 11:35 PM
Bulan depan baru tayang ke?aku ingat dlm bulan ni jgak..

Syg tak de sub sbb menarik jgak life b ...

tak silap 1 june...

tvn memang x ramai nak sub.. aku baru pas tgk icsyv..


cemburunya ko tgk y red velvet...



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 11:56 PM | Show all posts
ya ampun... duckie super comel masa ni..
rasanya dia dok hype lagi pasal menang.
masa music core pun dia paling last blah..
fan meeting sungguh2 menari..
masa konsert yellow note pun sama..
comel giler dia.. sampai kena heret dgn hoony
https://mobile.twitter.com/soodal_nari/status/865924662278082560

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 11:39 PM
tak silap 1 june...

tvn memang x ramai nak sub.. aku baru pas tgk icsyv..

Ye betol,mmg susah tvn ni nak sub..tgk je la 3 meals a day tu even icsyv pun amek masa nak sub..

Aku tgk separuh je,berebut da tv ngan anak sedara..

Tp mmg kelakar,sbb this epi dorg maen ngan red velvet..jiwon team ngan gura..nampak la jiwon nak menang,siap betray gura lg   ..masa aku tgk td yg tu myungsoo team lead..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Esok start kul 11 kan? Smpy kul bp? Ada sejam ke? Haha bajet nk turun cr line dlm kul 11.30 cmtu. Gigih tak gigih. Silap2 xde line gk OTL
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgh repeat balik tgk MuDo
Motip sgt tetiba ulang blk. Esok br sambung NKIB
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2017 12:16 AM | Show all posts
Star_el replied at 21-5-2017 12:09 AM
Esok start kul 11 kan? Smpy kul bp? Ada sejam ke? Haha bajet nk turun cr line dlm kul 11.30 cmtu. Gi ...

aha dlm kul 11.10 mcm tu..
tak pasti dorg tercalon or tak.. masa time show start baru tau.. selalunya sejam..


Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
NakCari replied at 20-5-2017 10:58 PM
syik please bg aku link busan..nak tengok balik

aku memang terharu giler la biler tgk g ...

Cek pm.
Xtau kot syik dh bg dulu haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052683s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list