Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22402
View
1399
Reply

[TVN] New Journey To The West Season 4 - Eng Sub is Up

[Copy link]

Author: Syik_Gojet    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2017 09:55 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 01:11 AM
hahaha.. aku pun faham..

meh ceriakan ko tgk ni..

lol acting leader tlg balas dendam XD
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:31 AM | Show all posts


tgk vid ni, Jiwon ckp dia xkeep in contact dgn Sechskies, tapi even after 10 years he won't be awkward with them.
Tapi org lain yg awkward kt dia hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 10:43 PM
dia kan study kt US lepas tak dpt jadi pelakon..no wonder english dia bagus...
cuma tak sangka s ...

Aku bajet english jiyong mcm jiwon..but exceed expectation aku..haha,sekian analisis..

Sungjae mmg bijak sgt,bleh beza da org..aku pun agak terkejut tgk bleh sapa org tu in english..pandai mak ayah didik..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 10:45 PM
katakan GD, jiwon n mino berduet mesti gempak..

1st, 2nd n 3rd kpop generation bergabung.. dah  ...

Rase ni la colab yg org tunggu..maybe kalo dpt lobi kan untuk GD punya upcoming solo album..mane tau kan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-5-2017 11:23 PM
aku nak tanya ni..

gaya tangan bentuk love mcm jaeduck buat masa fan meeting memang tgh trendin ...

Yes,trending balik..dari start atas kepala sampai la ke yg paling kecik ngan tgn tu..

Sbb ni kan style 1st ngan 2nd gen punya signature..3rd gen guna jari je..so twice up balik jd trending..

Wehh,sama ngan aku da melekat lagu signal..salah nephew aku la niiii  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh korgg nak tanya..

Since da tau background family jiwon yg jd anak chaebol,sape lg dlm group jekki anak chaebol?

Jiyong,suwon ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 12:04 PM | Show all posts
Star_el replied at 20-5-2017 10:31 AM
tgk vid ni, Jiwon ckp dia xkeep in contact dgn Sechskies, tapi even after 10 years he won't be a ...

aha.. hahaha...
aku paling suka gaya dia masa zaman adios.. dgn spek mata dia.. dia nampak segak tp adorable at the same time..
pakai baju smart2 masa show adios sesuai dgn tema..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 12:08 PM | Show all posts
kaeda replied at 20-5-2017 11:53 AM
Aku bajet english jiyong mcm jiwon..but exceed expectation aku..haha,sekian analisis..

Sungjae  ...

ooo.. sebab jiwon n hoony dok hawaii masa zaman remaja... balik korea jarang praktis..

jin young dia p US nasa zaman dewasa masuk U pulak tu.. so expectation aku english dia bagus..

aku rajin baca komen under MV jekki.. kekadang terbaca komen ada y jadi minat jekki sebab sungjae..
dorg tgk TROS, then try cari info pasal ji young.. dorg dgr2 lagu jekki n jadi fans..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 12:10 PM | Show all posts
kaeda replied at 20-5-2017 11:58 AM
Eh korgg nak tanya..

Since da tau background family jiwon yg jd anak chaebol,sape lg dlm group je ...

suwon aku rasa tak.. aku rasa dia org pertengahan.. y aku tau family dia ada buka restoran...

masa RS dia cete dia duduk apartment.. chebol mana nak dok kt apartment..

jiyoung tak pasti..tp kemungkinan besar ya.. pasal dia kawan dgn hoony masa sekolah..

boleh jadi sekolah anak org kaya..nie teori aku la.. huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 12:14 PM | Show all posts
Edited by Star_el at 20-5-2017 12:18 PM
kaeda replied at 20-5-2017 11:53 AM
Aku bajet english jiyong mcm jiwon..but exceed expectation aku..haha,sekian analisis..

Sungjae  ...

Jiyong kan mmg studious person. Rasanya famili dia pun jenis tekankan bab belajar ni. Jiwon tu mmg dah besar trus malas nak belajar bwahaha

aku dok dgr album lama jekki rinih, pastu kuar lagu Taming of the shrew tu, semlm baru tgk mv diorg perform kat pentas yg berlubang = ="
tapi kelakar tgk tarian diorg, comel and sharp
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 12:41 PM | Show all posts
amboi 3rd album Jekki trus lain feel dia. aku terbyg Linkin Park XD
Album ni yg banyak Jiwon involved kan, no wonder bunyi cm lagu2 dia haha. Kt msia konsep cmni popular awal 2000 kot?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 12:08 PM
ooo.. sebab jiwon n hoony dok hawaii masa zaman remaja... balik korea jarang praktis..

jin youn ...

Jiyong praktis la kan since die ceo cari sendiri job..

Through sungjae jekki dpt ramai fans..tp jiyong rase mcm memalu je nak mengaku jekki..maybe die da lupa kot lifestyle masa idol..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 12:10 PM
suwon aku rasa tak.. aku rasa dia org pertengahan.. y aku tau family dia ada buka restoran...

m ...

Bleh jd jgak suwon tu syik..duk apartment jgak tp bape square feet tu kita tak tau..haha..maybe la golongan pertengahan..

Jiyong tu mmg aku suspek anak chaebol sbb tgk wife die and life..gaya da ade dari zaman debut..

Teringat plak ade variety kot yg jekki kat pool..ternampak plak suwon pakai swimming gear tu..mcm malu plak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 20-5-2017 12:14 PM
Jiyong kan mmg studious person. Rasanya famili dia pun jenis tekankan bab belajar ni. Jiwon tu mmg ...

Cikgu jiwon sama ngan cikgu kangnam tuu..jiwon da target kot life die mcm mane..haha..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 03:10 PM | Show all posts
Star_el replied at 20-5-2017 12:41 PM
amboi 3rd album Jekki trus lain feel dia. aku terbyg Linkin Park XD
Album ni yg banyak Jiwon involv ...

aku tak dgr sgt album lama2 dorg ni..
tp y aku tau album y sebelum dorg disband memang byk y dorg reka sendiri...

konsert dorg aku tgk y awal tahun 2000..

lagu bye y jiwon cipta best tp sygnya lagu tu nyanyi masa final concert...kira jadi taboo.. fans tak leh dgr nanti nangis..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 03:12 PM | Show all posts
kaeda replied at 20-5-2017 01:07 PM
Bleh jd jgak suwon tu syik..duk apartment jgak tp bape square feet tu kita tak tau..haha..maybe la ...

video lama y jinkyung check beg sorg2.. beg jiyoung paling mahal..beg kulit...

tu la aku suspect dia cheabol..

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 03:12 PM
video lama y jinkyung check beg sorg2.. beg jiyoung paling mahal..beg kulit...

tu la aku suspec ...

Oo..patut la..life skang pun mmg da chaebol so sungjae anak chaebol..

Aku rase mesti sungjae tu belajar luar negara mcm apak die..mak die da banyak da paper research..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:46 PM | Show all posts
Hensem betul Jaeduck~~
Yeay jekki jjang! Kali ni Eun leader dpt merasa skali
Takleh blah time performance Hoony tersengih2 kt belakang padahal patut berlakon sedih utk Be Well lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 03:53 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 20-5-2017 04:00 PM
Star_el replied at 20-5-2017 03:46 PM
Hensem betul Jaeduck~~
Yeay jekki jjang! Kali ni Eun leader dpt merasa skali
Takleh blah time perf ...

hahahaa.. jaeduck mcm biasa baju dia pakai ala2 blouse.. dah la jenis leher besar boleh pulak tetiba aku risau nampak tali bra..terlupa lak jaeduck kan lelaki.. wakakakaka...

tu la hoony baju dia kali ni ceria sgt pulak aku rasa.. sebelum2 ni baju dia jenis hitam putih.. ni baju biru putih, dah la kt belakang sengih2 sambil nyanyi sorg2... memang lari feel... dorg kan distracted idol.. hahaha...

kita menang sbb vote tinggi.. tak sia2 aku vote tadi..kalau ikutkan digital sale menang kt psy..logik la pasal psy lagu baru...
sikit giler fan psy vote.. hahaha
eun jiwon muka terkejut coz tak sangka psy leh kalah..


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 20-5-2017 03:53 PM
hahahaa.. jaeduck mcm biasa baju dia pakai ala2 blouse.. dah la jenis leher besar boleh pulak teti ...

Tulah aku risau gila td bwaha sbb nk bg jiwon dpt rasa gk menang tu.
Inkigayo xmenang lg kan. Maybe kena aku tgk baru menang kot    
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082257s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list