Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27687
View
1399
Reply

[TVN] New Journey To The West Season 4 - Eng Sub is Up

[Copy link]

Author: Syik_Gojet    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 17-8-2017 12:33 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 17-8-2017 12:19 PM
skandal arak... hahaha...
dah terlambat kyuhyun nak defend diri dia.. pasal dah lekat dah nama ar ...

epi y baru ni... masa preview press con cuma 20 saat ja..

pas epi tu , jiwon trending kt korea pasal dia nampak handsome...

aku perasan njttw season ni seolah-olah org Korea baru sedar jiwon tu handsome....... byk artikel pasal dia handsome n nampak muda dari usia dia..
sedangkan mino pulak artikel pasal dia lawak....

rasa weird pun ada.. hahaha... ni rancangan lawak tp artikel pasal jiwon dok fokus pasal dia handsome..

https://kpople.com/eun-jiwon-styling-njttw-positive-responses/





Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 01:45 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 17-8-2017 12:33 PM
epi y baru ni... masa preview press con cuma 20 saat ja..

pas epi tu , jiwon trending kt korea ...

Jiwon mmg hot gila pun time pc tu hahaha
aku lak yg ngantuk tgk style dia XD
tapi xheran pun kalo time tu dia betul2 baru bape minit bangun tido
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 04:09 PM | Show all posts
Star_el replied at 17-8-2017 01:45 PM
Jiwon mmg hot gila pun time pc tu hahaha
aku lak yg ngantuk tgk style dia XD
tapi xheran pun kal ...

aku lebih rela style mcm ni dari rambut merah... hahaha...

nway confirm jekki akan buat comeback dlm masa terdekat ni...

https://twitter.com/OH_mes/status/898074284869996548

dorg akan buat summer song.. sebab tu kena buat comeback cepat2 sebelum auntum... hahaha...



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 04:16 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 17-8-2017 04:50 PM
Syik_Gojet replied at 17-8-2017 04:09 PM
aku lebih rela style mcm ni dari rambut merah... hahaha...

nway confirm jekki akan buat comebac ...

ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I LOVE YOU PAPA YG........!!!!

YEAHHHHH... JEKKI TV SHOW........................!!!!

LETS SCREAMM..............!!!!!!!!!!!!!!!!!

tunggu leaderjiwon sub...
1st part will be shown on Olleh TV's KT on 09/01 Every Tues, Fri 8pm 2 parts will be broadcast
.



@wima

@NakCari

@kaeda

@Akoobabes
@Star_el  


Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 04:20 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 17-8-2017 04:16 PM
ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I LOVE YOU PAPA YG..... ...

tulah berderet2 dia bg kita, aku kena OT lebihla ni nk kumpul duit lol!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 04:22 PM | Show all posts
Star_el replied at 17-8-2017 04:20 PM
tulah berderet2 dia bg kita, aku kena OT lebihla ni nk kumpul duit lol!

ala2 mcm youth over flower versi ahjussi.. haha...

arghhh... rasa happy giler melayang2..

kena lagi rajin cari kerja mcm ni.. kumpul duit byk...

tgk preview mcm lawak....................

akhirnya ada benda y YG kasi free....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 04:30 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 17-8-2017 04:22 PM
ala2 mcm youth over flower versi ahjussi.. haha...

arghhh... rasa happy giler melayang2..

tulah finally free content lol! although kita melopong dulula nk tunggu sub.Aku doakan ko dpt kerja/bisnes yg bagus2 dan berkat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 04:52 PM | Show all posts
Star_el replied at 17-8-2017 04:30 PM
tulah finally free content lol! although kita melopong dulula nk tunggu sub.Aku doakan ko dpt kerj ...

haha.. masuk tv ni...

so bermakna persoalannya.. sapa nak sub...???

erk..takkan leader jiwon lagi...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 05:08 PM | Show all posts
Star_el replied at 17-8-2017 04:30 PM
tulah finally free content lol! although kita melopong dulula nk tunggu sub.Aku doakan ko dpt kerj ...

lagi satu...

hoony tv in hawaii...

tp tak da sub...

aku tgk sikit ja.. cheezy nya hoony.. dah la kurus sungguh dia..


Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 05:10 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 17-8-2017 04:16 PM
ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I LOVE YOU PAPA YG..... ...

Group hugs everyone...

yeayyyyyyyyyyy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 05:27 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 17-8-2017 07:59 PM
Akoobabes replied at 17-8-2017 05:10 PM
Group hugs everyone...

yeayyyyyyyyyyy

wah.......



i'm so emo....




ni dia y dah sub... baru aku faham... salah jiwon nak trip y bukan biasa.. sekali dpt trip extreme activity..

rasanya part dorg cucuk perut tu kena cucuk masuk pusat kot... duckie berjaya cucuk pusat, suwon dgn comel je ckp goal in... gelak aku part tu..



@kaeda
@NakCari
@wima
@Star_el



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
new update...

Sechskies reportedly to reveal their new album title track @ 20 yr anniversary concert @ Gocheok Sky dome

untung sapa p konsert.. padan la ticket utk kyelkies, dlm beberapa minit dah habis..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 17-8-2017 05:27 PM
wah.......



wah bestnya.. bila nak tayang nihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 18-8-2017 10:21 AM
new update...

Sechskies reportedly to reveal their new album title track @ 20 yr anniversary conc ...

btui ka dorg living together
tapi boleh jadi gak..nak siapkan album..nak buat concert nak kena komitmen yg very tinggi la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
NakCari replied at 18-8-2017 04:41 PM
wah bestnya.. bila nak tayang nihhhhh

1st sept... masalahnya sapa nak sub nanti.. huhh..

nway hari ni pulak ada news y lawak..

Jekki finally living together... !!!!!

atas arahan YG utk cepatkan proses album n konsert..

idol lain dok sekali dlm dorm masa trainee, bila dah success masing2 dok asing..

jekki pulak bila dah tua2 mcm ni baru nak dok sekali..

terasa lawak pun ada.. dah la semua personaliti x sama.. hope they dont kill each other..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2017 09:51 AM | Show all posts
OMG.... Jiwon black hair is back....!!

thank god... rindu gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr kt rambut hitam dia..

plz jgn dye lagi..just stay black...it suit you the best...

seriously... tiada artis y rock the black hair like jiwon did..
sygnya tak leh tgk gambar dia pasal dia post kt fancafe dia..
@Star_el
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2017 04:46 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-8-2017 09:51 AM
OMG.... Jiwon black hair is back....!!

thank god... rindu gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr kt rambut hitam  ...

adui..nak sgt tgk gambar baru dia... nak tau rambut dia potong ker tak..
takat kaler je ker..

nampak gaya kena tunggu dorg p fan meeting kt jepun baru leh tgk gaya rambut baru dia...

memandangkan aku rindu kt dia.. so ni video kompilasi suara jiwon dlm lagu jekki masa zaman dia muda...

kalau dia buat blonde mcm masa dia muda2 tak pe jugak....

mcm biasa suara dia memang sedap.........


Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2017 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 19-8-2017 09:51 AM
OMG.... Jiwon black hair is back....!!

thank god... rindu gilerrrrrrrrrrrrrrrrrr kt rambut hitam  ...

Somehow apa yg ko tag aku xpernah aku dpt notification haha. So aku kena manually bukak thread ni nk tgk.
Semlm OH kan down, so xdpt nk spazz sgt. Tp ok kot, jiwa dh tenang drpd jekki skg sbb dok kalut keje. XD
Yeay for the black hair!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2017 10:35 PM | Show all posts
Star_el replied at 19-8-2017 06:07 PM
Somehow apa yg ko tag aku xpernah aku dpt notification haha. So aku kena manually bukak thread ni  ...

ya ka... tenet wifi rumah aku makin lama makin kaput... nak buka cari pun payah...

tu la beberapa hari dah OH down... selalu sgt OH jeles dgn jekki.. time jekki ada aktiviti..time tu la nak down bagai...

aku rindu kt hotsechgodrg.. so tadi aku layan immortal song GOD epi.. lagu GOD byk best...

nway tunggu la jekki buat comeback nanti.. kena balik penyakit demam jekki..

jiwon ni memang dah segak..tp segak dia terletak pada rambut... no botak n no kaler rambut..


Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2017 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
JJ buat vlive lg td. Aku bc org translate dia dok komplen lg psl JWalk makan sikit haha diorg punya portions combined = makan utk sorg.
Mmg jaga badan betul ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076742s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list