Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10101
View
258
Reply

Isu Tampar: Afdlin Shauki Salahkan Rosyam Nor Keruhkan Keadaan

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2017 11:42 PM | Show all posts

apa sangat lah jasa mat over ni untuk malaysia?

walaupun mig tu selalu buat citer merapu tp adalah juga job untuk artis2 cari makan.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 19-5-2017 11:38 PM
ek eleh...salahkan dt suruh pelakun pegang...bukan dulu rosyam beria2 pertahankan artis yg berpelo ...

Kann dlu dia dah tua pun still syok sndiri jd hero..biasalah skang ni org dah banned dia kne bg baik punya alasan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:50 PM | Show all posts
aku dari dulu xberkenan dgn hero tua ni. berlakun kalau tak berpeluk sakan especially kalau dpt rita rudaini heroin mmg tak sah...ciss jantan kaberet.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mat over sgt over...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm moderator tak sekolah sgt..cara bercakap pun tahu dah..so wat u expect..huru hara majlis
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
perasan plak rosyam noor ni...dia berlakon pon bkn best pon...yg xtahan siap ckp dkt pm DT tu kurang ajar...kalo aku jd DT aku saman je MO tu...over terlebih plak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 19-5-2017 02:44 PM
Aku tak boleh banyangkan kalau rosyam sekat dato seri vida bercakap...apelah jadi nanti..kekekekeke; ...

Kang menyempat vida tegok pamoga jus dia tu bila kamera on her..nak bgtau  kekuatan minum pamoga dia pun PM n rosyam tunduk kat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sbg moderator kite x bole la kondem org depan mcm tu..ke yg di pilih utk btanya tu sebenar nye mmg dah ade org yg di atur utk tanya soalan..kan..


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Gimik ke ape semua ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
aku pun setuju apa Afdlin shauki ckp.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sepatutnya rosyam sbg moderator kena lebih tenang... Ni dia pon kalut semacam
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 19-5-2017 11:38 PM
ek eleh...salahkan dt suruh pelakun pegang...bukan dulu rosyam beria2 pertahankan artis yg berpelo ...

Artis malaysia selalu ilang ingatan
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
eizarz replied at 19-5-2017 03:57 PM
haha..dah sume mcm bodo je pulak aku tgk artis2 ni..padahal pm dah anggap sume artis ni sama je dung ...

Balik rumah dia ckp dgn kak mah..yang tgk tv tak tadi. ..ada drama...sakan le deme gelak  bedua   
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Senang kerja pm kita kalau nak berdialog ke apa coz terlalu ramai asswipe dlm negara ni..just sengih2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
vampkid replied at 19-5-2017 11:43 AM
Haah, iols taknampak jedjedi pun malam tu. Yg iols nampak ada jozan jahh

Nampak sangat jed jedi TAK RELEVAN. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 19-5-2017 09:55 PM
Rosyam poyo dari dulu dia kalau jadi host talkshow nampak poyo gile. Maybe sebab dia tak belajar tin ...

Geng geng tu mahu ke handle program mcm ni?  
Colourful talkshow yg riang gembira mahu lah deyols.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 19-5-2017 09:04 PM
Benda2 mcm ni kalu semua nak main blame game sampai sudah xde penyelesaian. Semua org nk bg pendapat ...

Yes patut semua retis mintak maaf on behalf geng diorg yg sama bidang   btw tn50 ni rasanya dibuat dlm masa seminggu uols. Tak smpt kot diorg nk bncg bagai sblm tny dpn pm. Sama je mcm dialog tn50 sblm2 ni  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Siape organizer?????
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Elehhh rosyam ni dulu ms time ina naim nyanyi dia gelak tp cover ngan konon2 batuk
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
ig afdlin bg cth pm canada hihihi ....  tak terasa ke danish
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg pelik yg kene tampar yg di suruh mintak maaf.dunia skrg mmg pelik2
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 19-5-2017 12:17 PM
Korang x rasa ke kenkadang Rosyam ni ckp mcm poyo jer...dia sendiri ngaku sekolah tak habis...tp nk  ...

Chuolzzzz retis yg berbisness nih bnyknnya kroni gn politician..     Dulu meolsss ingt sorang retis nih     Brlakon drama. Adalh 2 ketoi  drama je slalu lepak sktr shah alm..  Me kenal dia..  Bisness pn tk jln sgt.  Masa tuh cbuk jd perantara dating utk retis dot dot dot dgn somebody yg blom jd somebdy(pnh famous gosip retis label A nih gn seseorg)  tp skang dia mmg somebdy dlm politik.   Zupp je somebdy tuh naik jd dot dot dlm kabinet businesss retis nih  pn masyukkk sgt.  Dh jrg brlkon..  Retis ni pn isterinya retis..   so retis nih bnyak  'tulun' politician so diorg pn dptlh pertolongn dlm bntuk lain.. Heeee   
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu dia semua dh jadi attention seeker

Hai la Danish memang si batu api
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg rosyam perasan dia telah menjalankan tugas dgn baik.. nasib baik saya bertenang, dan berjaya mengawal keadaan? Omg rosyam ko la punca :
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazley yaakob jadi moderator...hehe pokjib pusing balik tak mai majlis nanti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070153s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list