Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
446
View
15
Reply

lipstic brand HUDA

[Copy link]

Author: noris75       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-9-2017 07:58 PM | Show all posts |Read mode
Sekarang ni dah byk lipstic mcam2 brand di pasaran. Tak pernah pun terfikir nak beli sbb takut tak sesuai. Lebih suka beli kat supermaket lagi...such as maybelline, revlon, silkygurl..ada duit lebih baru merasa pakai MAC.

Tp baru2 ni saja lah tengok2 kat lazada..pertama kali ni round kat lazada...tertarik pulak lipstick HUDA...murah jugak lah compare dgn org jual di luar dan online. Satu set ada 4 batang liquid matte harga dalam RM21.90...free postage...saje gatal tangan terus tekan order dan bayar. Dapat dalam 3-4 hari jugak lah. Dapat je terus tenyeh...memang sangat2 matte....(saya memang suka matte)...tp yang tak best tu lepas makan lipstik akan hilang cuma di tengah2 bibir dan akan nampak garisan di tepi bibir....mcam pakai lip liner je rupanya...

Ada tak sapa2 pernah guna brand ni..korang suka tak dgn brand ni...dan paling penting nak tanya kat lazada tu ori ke tak ori..

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by raradhia at 13-9-2017 08:18 PM

erk, rasanya yg ni copy ori kot sis sbb brand HUDA ni kalau yg mini set ada 4 batang lipmatte tu harga dlm rm250 mcm tu. .kalau 4 batang yg harga RM20 dan so on rasanya mmg copy ori lah kot! kalau nak lg murah, iols ada npk dekat ig pemborongkosmetikviral dekat sn semua makeup copy ori dia murah2. .

iols xada lipstick HUDA ni cuma rajin tengok bini fahmi apeks tu buat live makeup so tahu jgak laa. .leuniey tu ckp lipmatte HUDA ori ni mmg best, sgt ringan texture dia. .rasa mcm xpkai apa2 kat bibir gittew. .
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ori ke tu, murah sangat takut immi je u
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 08:48 PM | Show all posts
RM 20 untuk lipstick Huda Beauty ?? Confirm palsu  sebab Huda Beauty ni kira nya bukan calang -calang brand , brand ni dari Dubai pengasas dia Huda Kattan , minah ereb  yang very the sexy uolls   ala ala Kim Kardashian timur tengah gituh ....Dia ada YOutube channel dia sendiri , cubalh pegi tengok kalau rajin ....   Rasanya  lipstik Huda Beauty yang ori mau dekat RM100 sebatang...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu imitation je girl takde la nak dpt huda 20 hengget
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu fake
Yang ori harga ratus
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Huda beauty mahal.. ratus.. lazada pun byk brg x ori..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Lazada tu penuhhh barang tak ori..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
fav jugak lipstick matte... tp beli brand nyx je xpernah try huda
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:55 AM | Show all posts
huda yg ori mahai. stakat beli sebatang lipstick tu mampu lah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 11:18 AM | Show all posts
confirm xori ni...xpernah lg jumpa harga cmtu utk lipstick huda...
tp iols guna lipstick huda mmg suka sgt...sbb dia sgt ringan..tp xtahan lama berbanding kylie...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
youu, fake tu.. huda minis tu rm200 utk 4 btg. lazada ni bnyk fake items you, mmg kene berhati2
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 05:59 PM | Show all posts
ooo ye ke korang...
barang lazada banyak fake ye....
I baru plan nak beli satu produk ni....
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2017 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
wanta replied at 14-9-2017 11:18 AM
confirm xori ni...xpernah lg jumpa harga cmtu utk lipstick huda...
tp iols guna lipstick huda mmg s ...

Best ke kylie? Kartrashian is SO overrated!! skrg ni orang look forward dgn rihanna punya makeup line. Yg penting semua warna kulit bleh pakai mekap dia. Nampak pigmented pulak tu. iols rasa bila jual kat sephora nanti mesti rabak pokettttt
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2017 02:42 PM | Show all posts
oopps!! pls make sure it's original. jangan ambil risiko guna fake product

sbb tgk harga mcm harga fake
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2017 02:43 PM | Show all posts
evlinne replied at 17-9-2017 12:41 AM
Best ke kylie? Kartrashian is SO overrated!! skrg ni orang look forward dgn rihanna punya makeup ...

Fenty beauty dah ada kt sephora uols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049491s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list