Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13613
View
137
Reply

ALL ABOUT PULAU LANGKAWI PART 7

[Copy link]

Author: LelaRentaka7       Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2018 12:06 PM | Show all posts
nk pegi langkawi bln depan

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2018 10:58 PM | Show all posts
Restoran Nasi Goreng Sambal Telur..sedap ohhh..

https://www.malaysiatravelforum. ... taurant-in-langkawi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2018 05:51 PM | Show all posts
cmf_htc replied at 12-4-2018 10:03 AM
baru balik dari langkawi last week..ofis trip geng mak2 je...jjcm.

tak beli pinggan/mangkuk/periu ...

Murahnya... aku book ticket AA 2 org return pun dah rm400++...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 10:02 AM | Show all posts
seeriesagain replied at 10-6-2018 05:51 PM
Murahnya... aku book ticket AA 2 org return pun dah rm400++...

so far sekali ni ja naik AA ke langkawi...balik KL naik MAS...sblm2 ni mmg amik MAS...amik time sale offer dpt la murah tiket..sbb stress kalo pkir bab luggage...kalo 3 org tak lebih dr rm300 harga tiket MAS.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2018 07:09 AM | Show all posts
Tak sabor nak ke Langkawi makan makan rilek rilek mandi manda di tepi pantai, airt terjun etc
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2018 05:10 PM | Show all posts
kawan2,

tlg rekmen kereta sewa pls. hehe mekasih
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2018 12:01 PM | Show all posts
cmf_htc replied at 5-6-2018 08:14 AM
mana ok kat langkawi pagi grab car atau sewa kereta?

Sewa kereta lagi berbaloi. Sana sewa kereta murah2. kalau pandai cari boleh dapat rm50-60 sehari. Grab Car banyak je tapi tak bebas nak pegi mana2 sangat la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 09:10 AM | Show all posts
dakmama replied at 18-6-2018 01:10 AM
kawan2,

tlg rekmen kereta sewa pls. hehe mekasih

Check old threads. Banyak yang sudah share.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 10:17 AM | Show all posts
suweet replied at 19-6-2018 12:01 PM
Sewa kereta lagi berbaloi. Sana sewa kereta murah2. kalau pandai cari boleh dapat rm50-60 sehari.  ...

tgh deal dgn wassap...hari tu tanya dpt rm100 axia/myvi utk 2hari...tp tak confirm lagi.ni nak confirm lagi sekali...takder pula reply..ikut pengalaman amik kat airport macam mahal...huhuhu




Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_htc replied at 20-6-2018 10:17 AM
tgh deal dgn wassap...hari tu tanya dpt rm100 axia/myvi utk 2hari...tp tak confirm lagi.ni nak con ...

Eh xla u..I selalu ambik Kat airport ok je rate dia..Kereta pun ok2 so far

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 04:01 PM | Show all posts
becir replied at 20-6-2018 01:42 PM
Eh xla u..I selalu ambik Kat airport ok je rate dia..Kereta pun ok2 so far

ok dah dpt...myvi rm180 4hari..lain2 tanya axia/mirage bagi rm200..
terus book myvi tu..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2018 08:45 AM | Show all posts
cmf_htc replied at 20-6-2018 04:01 PM
ok dah dpt...myvi rm180 4hari..lain2 tanya axia/mirage bagi rm200..
terus book myvi tu..

Share pls contact number, sbb i pun tgh survey kereta sewa nk g bln 9 ni. If ikut rate yg u dpt, murah tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2018 03:30 PM | Show all posts
seeriesagain replied at 21-6-2018 08:45 AM
Share pls contact number, sbb i pun tgh survey kereta sewa nk g bln 9 ni. If ikut rate yg u dpt, m ...



minta compact car..date pegi langkawi tu hanya ada myvi je..tu dpt total dia bagi rm180...
blh tgk website ni...
https://zuhamcarrental.wordpress.com/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2018 02:35 PM | Show all posts
cmf_htc replied at 21-6-2018 03:30 PM
minta compact car..date pegi langkawi tu hanya ada myvi je..tu dpt total dia bagi rm180...
bl ...

Okies... Tqvm
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2018 04:54 PM | Show all posts
mana lagi best? bawak keta sendiri pi langkawi ke atau sewa keta je kat langkawi?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2018 10:53 AM | Show all posts
Pegi langkawi nxt week tiket dlm rm185 kalo tk silap pegi balik...
kali nie gi tk plan pun...sb hb ada kursus...so ikut ler skali...
nk nyoping apa pun tk tau...sb dh jumpa seller yg jual corelle murah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2018 12:07 PM | Show all posts
Akak kalau pergi Langkawi tak berapa sangat nak shopping...suka explore tempat2 menarik dengan bot @ sebagainya....ari tu pusing2 dengan bot dan singgah beberapa tempat menarik kws sekitar Kilim Geoforest Park sehingga hampir sempadan Mal-Thai...

Lang 3.jpg

Lang 8.jpg

Lang 2.jpg

Lang 7.jpg

Lang 4.jpg

Lang 5.jpg

Lang 6.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aii dah 3 hari di Langkawi.
Makan Mahsuri - makam dgn rumah lama jet yg bagus.  Show dgn bilik pameran is so outdated. Tak terurus.
Beras terbakar - parking lot dah Jacinta.
Air terjun durian perangin - clean! Not crowded at all. Ramai org Arab yg datang.. memalukan bila acik melayu buka tudung berendam mandi pakai t-shirt. Org arab keliling berpurdah yet acik ni selamba tunjuk aurat.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Best part is cable car. Hujan tak dak orang!! Seronok pergi Art muzium.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Laman Padi - waste of time pergi sini. Hiduh. Tak dijaga. Busuk! Museum beras aii bagi satu bintang. Titi dah senget menget nak roboh.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086088s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list