Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2151
View
133
Reply

Tips untuk beginner

[Copy link]

Author: Laabawang       Show all posts   Read mode

Post time 11-8-2018 03:02 AM | Show all posts

Eh!

Foxey replied at 10-8-2018 08:37 AM
mesti TT ni dah tak beginner dah eh... senyap je dia... bukak benang teruih hilang...

[AceHand SPECTaceLAR]

Dia maseh BEGINNER lar... Tengok pangkat dia tu... Cuma mungkeng dia sejenis pelajar yang lembab saja...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 11-8-2018 03:00 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

TRANSFORMERS tu bukang komedi ke...? Kalau bukang kenapa aku gelak ni...? ...

Prolly because you have an Ace sense of humour...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2018 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 11-8-2018 03:02 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Dia maseh BEGINNER lar... Tengok pangkat dia tu... Cuma mungkeng dia seje ...

Kalau camtuh, dia kena p menuntut ilmu dari mat tu haa... Sekejap je dah tak jadi beginner dah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 01:12 AM | Show all posts

Eh!

Foxey replied at 11-8-2018 06:51 AM
Prolly because you have an Ace sense of humour...

[AceHand SPECTaceLAR]

Aku takde seng... Aku hada RM 5 jer... Nak buat beli buger...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 01:13 AM | Show all posts

Oh!

Foxey replied at 11-8-2018 06:52 AM
Kalau camtuh, dia kena p menuntut ilmu dari mat tu haa... Sekejap je dah tak jadi beginner dah

[AceHand SPECTaceLAR]

Itu sebab dia maing tipu...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 13-8-2018 01:12 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Aku takde seng... Aku hada RM 5 jer... Nak buat beli buger...

Boleh dapat 2 bijik burger tu Ace... So, nak 1 burger ayam and satu burger daging yee...

Nak mintak special kang tak cukup lak duit Ace nak bayarkan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 13-8-2018 01:13 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Itu sebab dia maing tipu...

Kena report polis tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 01:24 AM | Show all posts

Eh!

Foxey replied at 13-8-2018 08:57 AM
Boleh dapat 2 bijik burger tu Ace...  So, nak 1 burger ayam and satu burger daging yee...

...

[AceHand SPECTaceLAR]

Kalau RM 5 tu nama cukop pong nak beli dabel spesel...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 01:26 AM | Show all posts

Errr...


[AceHand SPECTaceLAR]

Tak payah lar... Daftar masok TANJONG RAMBUTANG pong dah cukop...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 04:10 AM | Show all posts
ala.. ingt nk bg tips spy xnak jd beginner dah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
pegi main kat bod epistemologi, takpun main quiz kat situ. mod situ pemurah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 14-8-2018 01:24 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Kalau RM 5 tu nama cukop pong nak beli dabel spesel...

Sebab tu la nak burger biasa je tapi dapat 2...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 14-8-2018 01:26 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Tak payah lar... Daftar masok TANJONG RAMBUTANG pong dah cukop...

Jangan makan rambutan banyak sangat Ace. Nanti batuk.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mama2b replied at 14-8-2018 04:10 AM
ala.. ingt nk bg tips spy xnak jd beginner dah

Sebenarnya yang kami dok post ni, tu la tips nya mama. Post banyak dapat la kredit banyak.

Sorrylah ye sebab fox merapu meraban merata kat bod nih... Huhuhu....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 14-8-2018 06:31 AM
pegi main kat bod epistemologi, takpun main quiz kat situ. mod situ pemurah

Mama2b, ni haaa orang ni bagi tips. Memang berkesan Mama2b. Siyes!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 14-8-2018 02:38 PM
Mama2b, ni haaa orang ni bagi tips. Memang berkesan Mama2b. Siyes!!!

hahaha kena gigih je
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 14-8-2018 06:31 AM
pegi main kat bod epistemologi, takpun main quiz kat situ. mod situ pemurah

Yeayy!! Thanks semua.. mama dah Senior.. thanks kat mod @seribulan buat byk2 quiz..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 14-8-2018 02:38 PM
Mama2b, ni haaa orang ni bagi tips. Memang berkesan Mama2b. Siyes!!!

Thanks fox!! Sgt2 berkesan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mama2b replied at 14-8-2018 08:44 PM
Yeayy!! Thanks semua.. mama dah Senior.. thanks kat mod @seribulan buat byk2 quiz..

ha ah, mod seribulan memang baik. kat bod tu banyak quiz boleh la mama main. ada tu thread meme, jawab banyak2 soalan pasal diri sendiri tu, yang tu lagi banyak kacang tau.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 09:45 PM | Show all posts
matkpop replied at 14-8-2018 09:19 PM
ha ah, mod seribulan memang baik. kat bod tu banyak quiz boleh la mama main. ada tu thread meme, j ...

dah mat.. mama buat semua quiz2 tu.. siap tau oo.. jenis plato bagai..bagus jugak lah.. mcm2 info kat situ.. credits pun byk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090904s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list