Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28970
View
1352
Reply

Korean Wave : BTS 1st band since Beatles with 3 Billboard No. 1 albums in single year

[Copy link]

Author: borrow       Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2018 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
psychobubble replied at 3-10-2018 04:51 PM
khennnn comel la sgt perangai msg2

tp dorg kalo sesama dorg lg terserlah kesengalan dorg

Ada ke clip tue??? Nak carilah, jin sgttt extraa kan?? Rare sgt hyung yg mcm jin, kene buli dgn junior dgn windshield laugh die tue
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
psychobubble replied at 3-10-2018 05:36 PM
penah gi concert dorg ke?

btw uols punye avvie tu adakah jimin?

Tak pernah pergi...cuma tengok kat youtube je.
Yasss..avvy tu gambar Jimin masa persembahan Lie, lepas tu dia menari dengan Taemin.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 3-10-2018 09:29 PM
Ada ke clip tue??? Nak carilah, jin sgttt extraa kan?? Rare sgt hyung yg mcm jin, kene buli dgn ju ...

Latest kat vlive dan ada yg dah upload kat youtube..Bon Voyage season 3 Malta..aduii extranya Jin dengan baju pink, necktie dengan seluar jean potong sendiri...hahaha..
Never fail to amuse..happy pill..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
JDT replied at 4-10-2018 02:31 AM
Latest kat vlive dan ada yg dah upload kat youtube..Bon Voyage season 3 Malta..aduii extranya Jin  ...

Yeszaaaaaaaa sgt extraaaa and confidence level tahap dewa nasib hensem gile tp die memamg bukan jenis cover cover kan?? Sampai jhope yg jenis hype tue pun malu dengan jin
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 10:44 AM | Show all posts
haha...Jin tu plg tua tp selalu kena buli dgn maknae dia esp. Jong Kook...dia selalu kata dia raised Jong Kook sejak Jong Kook umur 15 thn...tp ada skali tu Jong Kook counter blk kata dia yg raised Jin Hyung sejak umur 15 thn...hahaha...sbb Jin kdg2 lg childish dr maknae2 dia...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 10:51 AM | Show all posts
psychobubble replied at 3-10-2018 05:45 PM
HAVE BANGTAN'S MEMBERS ALWAYS LOOKED LIKE EACH OTHER?        Especially the visual line.
        Even though they ...

betul...bila dorang dah make-up & berdiri menari atas stage...kdg2 sukar nk bezakan who is who...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 4-10-2018 08:10 AM
Yeszaaaaaaaa sgt extraaaa and confidence level tahap dewa nasib hensem gile tp die memamg bukan je ...

Aahh...malu Hobi..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 03:14 PM | Show all posts
borrow replied at 25-9-2018 02:28 PM
Semalam (September 24, 2018) , BTS mencipta sejarah lagi apabila menjadi kumpulan  K-Pop per ...

baru tgk aritu ellen degeneres intebiu bts, and RM ni bagitau yang dia pandai english sbb mak dia paksa tgk cite Friends
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2018 03:40 PM | Show all posts
pitera replied at 4-10-2018 03:14 PM
baru tgk aritu ellen degeneres intebiu bts, and RM ni bagitau yang dia pandai english sbb mak dia  ...

hebat juga heols. Org lain lyn berpuluh2 drama pun , english still hauk
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 4-10-2018 03:14 PM
baru tgk aritu ellen degeneres intebiu bts, and RM ni bagitau yang dia pandai english sbb mak dia  ...

Impressive kan rm nie? Tp rm memang genius kan? Iq 140 above and katanya score perfect marks masa exam, tp sempoi jah rm nie
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
IQ RM 148, tergolong dalam 0.1% yang dapat score tertinggi peperiksaan.
Belajar engineering takat 6 bulan je tapi berhenti sebab minat dalam muzik itupun selepas berjanji dan menyakinkan mak dia yang dia akan berjaya dalam bidang seni.
**sekian dari lapuran acik olah-olah dok sebelah rumah hahaha..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2018 06:23 PM | Show all posts
JDT replied at 4-10-2018 06:16 PM
IQ RM 148, tergolong dalam 0.1% yang dapat score tertinggi peperiksaan.
Belajar engineering takat 6 ...

haha ...

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan tatau malunya akak ngaku, walau akak dah kertu akak suka muzik deyols.

Dan Blackpink itu.

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by JDT at 4-10-2018 06:57 PM


Park Jimin, penyanyi dan penari BTS. Ni bias saya sebab bila tengok persembahan dia..it did something to my heart..tak reti nak explain.
Dia ni dulu top student dalam persembahan tarian kontemporari dari akademi performing art.
Cuba nasib audition Big hit atas dorongan pengajar akademi dan terpilih. Mulanya agak sukar menyesuaikan diri utk belajar tarian hiphop wapaupun taulah body popping sikit2.
Lagipun Jimin dengan Jin langsung takde asas nyanyian. Join BigHit, barulah start belajar nyanyi. Jin terpilih sebab visual dia yang ensem bila turun dari bas masa pergi kuliah universiti dalam bidang lakonan. Akibat ni jugalah Jin perasan dirinya Worldwide Handsome.
Sama macam JHope, join BTS baru start belajar rap dari Suga n RM. Dia street performer yang agak dikenali di daerah asal dia. Tarian dia lebih sharp dan strong manakala Jimin graceful gemalai..
V@Taehyung ni asalnya hantar kawan dia pergi audition je tapi kerana visual dia yang unik, dia pula terpilih.
Jungkook pula sebenarnya minat menari je tapi tak sangka jadi penyanyi utama sebb suara lunak merdu berangin dia.
RM dan Suga memang rappers dari mula. Kisah perjalanan hidup seni Suga agak menyayat hati...korang gugelah sendiri hahah..sekian lapuran acik.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 4-10-2018 06:44 PM
Dengan tatau malunya akak ngaku, walau akak dah kertu akak suka muzik deyols.

Dan Blackpink itu.  ...

Chazey...kalau kamu kertu, saya pulak tahap relic antik muzium..hahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2018 10:12 PM | Show all posts
JDT replied at 4-10-2018 06:52 PM
Park Jimin, penyanyi dan penari BTS. Ni bias saya sebab bila tengok persembahan dia..it did someth ...

kelaz laporan chuols   Vley apply jd cari reporter

BTS ai ske RM.



Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 4-10-2018 10:12 PM
kelaz laporan chuols   Vley apply jd cari reporter

BTS ai ske RM.

Hahah...bahasa rojak tak layak jadi reporter cari yang ada kelas tersendiri...
Sejak kebelakangan ni, acik pun agak goyah kesetiaan pada Jimin disebabkan RM..huhuh nampak berwibawa sungguh beliau..
Berdasarkan potongan2 klip madah2 kata pujangga dari RM masa buat Vlive memang menusuk kalbu. Nampak berfalsafah dan rajin membaca buku2 philosophy..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 02:50 AM | Show all posts
Edited by JDT at 5-10-2018 03:28 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2018 09:48 AM | Show all posts
JDT replied at 5-10-2018 02:32 AM
Hahah...bahasa rojak tak layak jadi reporter cari yang ada kelas tersendiri...
Sejak kebelakangan ...

Ikutkan rupa RM kalah la dgn yg lain. But komunikasi heols bagus , nmpk tokoh leader . Tuh yg wat heols shine2 gitew.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2018 09:58 AM | Show all posts

the fanz dont hurt me . i hurt myself
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082096s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list