Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2666
View
82
Reply

DISEBABKAN LOBAI SAMDOL TELAH TERKANTOI UNTUK KALI 3-4, BIAR SAYA KANTOIKAN UNTUK KALI 5-6

[Copy link]

Author: FOTHERMUCKER2       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 5-12-2018 09:04 PM | Show all posts
sam1528 replied at 5-12-2018 03:03 PM
He he he he .. lets go drumming on the head of lobai mat slow v2

Betulah lobai samdol yang dah biol lembam bodoh! Lobai samdol kata saya yang kata kristian= Islam, jadi mana bukti tuduhan kau tu?
Disebabkan lobai estate terlalu bodoh lembam low IQ tak faham.. kata saya pula yang kata kristian = Islam

Samdol yang biol kan kerana terlalu lama dikencing oleh pak Arab

They thambi samdol BUKTI MANA BUKTI? Ka Thambi samdol cakap kosong seperti tong kosong ka?


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 09:48 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 5-12-2018 09:04 PM
Betulah lobai samdol yang dah biol lembam bodoh! Lobai samdol kata saya yang kata kristian= Islam, ...

Baaahwahwahwa ... mad man alert! ... mad man alert! ... lobai mat slow v2 last seen in the neighbourhood

Lepas kena macam ni :
'tong tong tong tong' - bunyi kepala kosong
Dgn kepala kosong , lobai mat slow v2 merepek macam ni:
Betulah lobai samdol yang dah biol lembam bodoh! Lobai samdol kata saya yang kata kristian= Islam, jadi mana bukti tuduhan kau tu?
Disebabkan lobai estate terlalu bodoh lembam low IQ tak faham.. kata saya pula yang kata kristian = Islam

Samdol yang biol kan kerana terlalu lama dikencing oleh pak Arab

They thambi samdol BUKTI MANA BUKTI? Ka Thambi samdol cakap kosong seperti tong kosong ka?


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Laaaa ... sendiri cakap tapi mintak org lain buktikan ka tambi

Hanya org gila macam ko aje buat sedemikian

Betul tau ... ko yg mati2 klaim : Islam = Kristian

Lepas tu ko kaitkan dgn rujukkan buku yg ko tak pernah baca oleh Mustafa Gadalla : Egyption roots of Christianity

Bila kantoi dimalukan dgn terhina sekali ko teriak :'I difitnah ... I difitnah , pasal apa you fitnah I macam ni ... I marah & sedih!!!'

Cheeeey!! Macam pondan tua bila kena jatuh hukuman kat makamah aje

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dah gila , sendiri cakap lepas tu mintak org lain buktikan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2018 10:51 PM | Show all posts
sam1528 replied at 5-12-2018 09:48 PM
Baaahwahwahwa ... mad man alert! ... mad man alert! ... lobai mat slow v2 last seen in the neighbo ...

Apabila lobai estate dah ternyata ditipu oleh Arab ..tapi masih malu nak mengaku ....kemudian buat tuduhan kata saya kata kristian = Islam, hahahaha...nampak tak betapa bodohnya lobai estate.
Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:14 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 5-12-2018 10:51 PM
Apabila lobai estate dah ternyata ditipu oleh Arab ..tapi masih malu nak mengaku ....kemu ...

Baaaahwahwahwa .... lobai mat slow v2 bila kena berdrum kat kepala :

'tong tong tong tong' - bunyi kepala kosong
Dok merepek yg tok arab tipu pulak

Apabila lobai estate dah ternyata ditipu oleh Arab ..tapi masih malu nak mengaku ....kemudian buat tuduhan kata saya kata kristian = Islam, hahahaha...nampak tak betapa bodohnya lobai estate.
Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

LOL , yg membohong adalah ko aje tambi

Ye lah , mati2 klaim : Islam = kristian

Lepas tu kaitkan Islam dgn rujukkan buku yg ko tak pernah baca oleh Mustafa Gadalla : Egyption roots of Christianity

Bila dah kantoi dimalukan dgn terhina sekali

Dok teriak pulak 'tok arab tipu ... tok arab tipu'

Tau lah hang dah gila pasal dok kena aje

He he he he ... bila dah malu , lobai mat slow v2 mintak org buktikan apa dia cakap ... aiyoyo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2018 11:22 PM | Show all posts
sam1528 replied at 5-12-2018 11:14 PM
Baaaahwahwahwa .... lobai mat slow v2 bila kena berdrum kat kepala :

'tong tong tong tong' - bu ...

Cara kebodohan lobai samdol cuba menafikan kebenaran sama sahaja seperti di thread lain, nampak sangat lobai estate tak mampu berhujah kerana kebodohan yanh terlampau. Apa yang lobai estate mampu hanyalah memutarbelitkan fakta dan statements! Amat memalukan persatuan lobai lobai Malaya cari forum!
Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg



Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:32 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 5-12-2018 11:22 PM
Cara kebodohan lobai samdol cuba menafikan kebenaran sama sahaja seperti di thread lain, nampak sa ...

Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 kena lagi macam ni :
'peng peng peng peng' - bunyi kekosongan
Langsung merepek macam ni

Cara kebodohan lobai samdol cuba menafikan kebenaran sama sahaja seperti di thread lain, nampak sangat lobai estate tak mampu berhujah kerana kebodohan yanh terlampau. Apa yang lobai estate mampu hanyalah memutarbelitkan fakta dan statements! Amat memalukan persatuan lobai lobai Malaya cari forum!
Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA
Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Laaa ... apa yg ko dok merapu ni tambi?

Betul lah : mati2 klaim : Islam = kristian

Lepas tu kaitkan Islam dgn rujukkan buku yg ko tak pernah baca oleh Mustafa Gadalla : Egyption roots of Christianity

Bila dah kantoi dimalukan dgn terhina sekali

Macam pondan tua aje ko dok teriak 'you putar belit statement I ... you putarbelit statement I'

Tau lah hang dah gila pasal dok kena aje

If you think I twisted your statements then untwist them .... senang aje

LOL ... ko tak mampu jugak

Jawapan ko tempoh hari 'oh tidak , saya tak akan untwist' , cheeey ... 'oh tidak'  la bradder

Macam pondan tua Drama Queen aje hang ni


He he he he ... bila dah malu , lobai mat slow v2 mintak org buktikan apa dia cakap ... aiyoyo

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2018 11:36 PM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 5-12-2018 11:38 PM
sam1528 replied at 5-12-2018 11:32 PM
Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 kena lagi macam ni :
'peng peng peng peng' - bunyi kekosongan
...

Lobai seperti kau ni betul betul memalukan orang Islam sahaja lah.  tak mampu berhujah, kemudian memutarbelitkan fakta dan statements. Patutlah sekejap haram mengucapkan selamat hari natal... sekejap tak haram mengucapkan hari natal. Lobai ini kata haram lobai itu kata halal! Apa punya lobai lah! Kekekeke... patutlah lobai samdol jadi bangap dan confuses!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:49 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 2-12-2018 11:51 AM
Hahaha... lobai estate telah dibogelkan dah tak boleh nak konar lagi! Lobai estate low IQ memang s ...

LOL ... lobai mat slow v2 dah pening :

Last2 dah surrender ... angkat bendera putih
Lobai seperti kau ni betul betul memalukan orang Islam sahaja lah.  tak mampu berhujah, kemudian memutarbelitkan fakta dan statements. Patutlah sekejap haram mengucapkan selamat hari natal... sekejap tak haram mengucapkan hari natal. Lobai ini kata haram lobai itu kata halal! Apa punya lobai lah! Kekekeke... patutlah lobai samdol jadi bangap dan confuses!
Ko ni betul2 macam pondan tua dok teriak 'you putar belit fakta ... you putar belit fakta'

Piiirrraaahh tambi ... ko tak tau apa yg ko cakap , itu isu sebenarnya

Kalo ko kata aku twist your words ... so simple for you to untwist them

Ko dah terjerat pasal ko dah buat klaim yg bodoh

Aiiik! Dok cakap pasal ucapan selamat hari natal pulak?

Tu dia punya lah jauh ko lari ...


Tau lah ko dah kantoi dimalukan dgn terhina sekali

Tapi tak kan lah ko nak konar baring sampai dah bukak cerita ucapan hari natal pulak

Oops .. ko kan mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2018 07:43 PM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 6-12-2018 07:45 PM
sam1528 replied at 5-12-2018 11:49 PM
LOL ... lobai mat slow v2 dah pening :

Last2 dah surrender ... angkat bendera putih

Apa pasal rrrr gang lobai samdol @ gang lobai estate ni bodoh dan low iq  sehingga ketulangggg?
Tak cerdik lansung, apa yang gang lobai estate mampu hanyalah memutarbelitkan fakta dan statements bila dibogelkan!

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 08:09 PM | Show all posts
Edited by sam1528 at 6-12-2018 08:14 PM
FOTHERMUCKER2 replied at 6-12-2018 07:43 PM
Apa pasal rrrr gang lobai samdol @ gang lobai estate ni bodoh dan low iq  sehingga ketulangggg? {: ...

'peeek ... peeek ....peeek' bunyi kepala kosong lobai mat skow v2 :

Skg sudah surrender


Ko hanya bebel bagai org gila yg mabok todi :
Apa pasal rrrr gang lobai samdol @ gang lobai estate ni bodoh dan low iq  sehingga ketulangggg?
Tak cerdik lansung, apa yang gang lobai estate mampu hanyalah memutarbelitkan fakta dan statements bila dibogelkan!

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Lagi sekali aku tanya : Macamana ko dgn amat2 kureng cerdik malah 'bodoh sampai ke tulang' boleh klaim -
Islam = Kristian

Lepas tu ko kaitkan dgn rujukkan buku yg ko tak pernah baca 'Egyptian Roots of Christianity' (Mustafa Gadalla)

Ko memang dah gila pon pasal kena tampar banyak sgt

Last2 ko dah mati kutu ... jadik lah ko macam pondan tua yg kalah kes kat makamah

Dok teriak 'you putar belit fakta ...you  putar belit fakta ... I marah tau ... eeeewwww , I marah tau ... you ni jahat lah!!'

Cheeeey .... Aiyoyo tambi

Sikit kasi cerdik boleh ka?

Kah kah kah .... lobai mst slow v2 dah mula menangis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2018 08:14 PM | Show all posts
sam1528 replied at 6-12-2018 08:09 PM
'peeek ... peeek ....peeek' bunyi kepala kosong lobai mat skow v2 :

Skg sudah surrender

Hahahaha.... kesihan lobai estate dah kantoi bodoh low iq sehingga ketulang masih nak fitnah kata saya kata kristian = islam. Lobai estate fikir taraf pemikiran FM seperti lobai estate ka yang terlow iq itu? Kesihan dan sedeyyyyy

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:02 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 6-12-2018 08:14 PM
Hahahaha.... kesihan lobai estate dah kantoi bodoh low iq sehingga ketulang masih nak fitnah kata  ...

'peeek ... peeek ....peeek' bunyi kepala kosong lobai mat skow v2 :

Skg sudah surrender ... dok menangis kata aku fitnah ko
Hahahaha.... kesihan lobai estate dah kantoi bodoh low iq sehingga ketulang masih nak fitnah kata saya kata kristian = islam. Lobai estate fikir taraf pemikiran FM seperti lobai estate ka yang terlow iq itu? Kesihan dan sedeyyyyy

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Kan aku dah kata , ko ni macam pondan tua yg kalah kes kat makamah

Ko tak mampu jawab2 apa2 dgn bukti & rujukkan

Yg ko mampu bebel adalah 'you fitnah I ... you fitnah I'

Ciiiit!! Poodah lah tambi

Macamana ko dgn amat2 kureng cerdik malah 'bodoh sampai ke tulang' boleh klaim -
Islam = Kristian

Lepas tu ko kaitkan dgn rujukkan buku yg ko tak pernah baca 'Egyptian Roots of Christianity' (Mustafa Gadalla)

Ko memang dah gila pon pasal kena tampar banyak sgt

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 12:49 AM | Show all posts
Edited by FOTHERMUCKER2 at 7-12-2018 12:54 AM
sam1528 replied at 6-12-2018 10:02 PM
'peeek ... peeek ....peeek' bunyi kepala kosong lobai mat skow v2 :

Skg sudah surrender ... dok ...

Samdol kalau nak fitnah tu buat lah betul betul sikit..mature sikit, ni samdol punya fitnah tahap mentaliti kanak kanak tadika aja...tapi sesuai lah dengan taraf mentaliti samdol yang keluar estate pprt tu kan?

Ada ke patut nak fitnah tuduh saya kata kristian = Islam la , mekkah = Petra la , petra = mu'ta la. Jelas sangat mentaliti samdol tahap acik acik kepam estate! Hahahahaha.. ke lobai samdol ni gila?


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:17 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 7-12-2018 12:49 AM
Samdol kalau nak fitnah tu buat lah betul betul sikit..mature sikit, ni samdol punya fitnah tahap  ...

Aiiiik!! Lobai mat slow v2 dah menangis kena :
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Pulak dah , dok menangis tuduh aku fitnah ko :
Samdol kalau nak fitnah tu buat lah betul betul sikit..mature sikit, ni samdol punya fitnah tahap mentaliti kanak kanak tadika aja...tapi sesuai lah dengan taraf mentaliti samdol yang keluar estate pprt tu kan?

Ada ke patut nak fitnah tuduh saya kata kristian = Islam la , mekkah = Petra la , petra = mu'ta la. Jelas sangat mentaliti samdol tahap acik acik kepam estate! Hahahahaha.. ke lobai samdol ni gila?


Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
LOL ... tak betul ke yg ko mati2 klaim
- islam = kristian
- mekkah = petra (dlm greek ... kan ko dok teriak 'ROCK ... ROCK ... ROCK)
- mekkah = mu'ta

Ini semua documented tau tambi ... tak boleh lari lah


Last2 dok menangis tuduh 'you fitnah I ... you fitnah I ... eeeeeewww marah nya I'

Piiiirrrraaaahhh tambi ... drama queen aje

Ko tau pasal apa : ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

Kah kah kah ... lobai mat slow v2 dah blur & terus menangis


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 12:51 PM | Show all posts
sam1528 replied at 7-12-2018 11:17 AM
Aiiiik!! Lobai mat slow v2 dah menangis kena :
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
...

Fitnah pun tahap kanak kanak tadika punya mentalitys tak real tak mature lansung, sesuai lah dengan nama kau lobai samdol estate

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 08:33 PM | Show all posts
Edited by sam1528 at 7-12-2018 08:34 PM
FOTHERMUCKER2 replied at 7-12-2018 12:51 PM
Fitnah pun tahap kanak kanak tadika punya mentalitys tak real tak mature lansung, sesuai lah den ...

'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Pulak dah , dok menangis tuduh aku fitnah ko :
Fitnah pun tahap kanak kanak tadika punya mentalitys tak real tak mature lansung, sesuai lah dengan nama kau lobai samdol estate

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Hang ni bagai beruk mabok todi dok terkinja kinja 'you fitnah I ... you fitnah I'

Ko paham ke apa yg ko dok teriak sambil gedik2 ni?

Lagi sekali , I stand by what I stated

Kan tersebut ada dokumen ... ko aje takut nak cabar

Ko tau akan kantoi dimalukan dgn terhina sekali ... kan kan kan

Kesian lobai mat slow v2 ... menangis nangis kat bucu katil
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2018 10:57 PM | Show all posts
sam1528 replied at 7-12-2018 08:33 PM
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
Pulak dah , dok menangis tuduh aku fitnah ko :
...

Saya cabar untuk lobai estate buktikan apa yang lobai estate buat dakwaan terhadap saya! buktikan!

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:51 PM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 7-12-2018 10:57 PM
Saya cabar untuk lobai estate buktikan apa yang lobai estate buat dakwaan terhadap saya! buktikan! ...

'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
At last , ko beranikan diri ambil semangat cabar aku ...

Saya cabar untuk lobai estate buktikan apa yang lobai estate buat dakwaan terhadap saya! buktikan!

Tapi tak apa saya faham.....LOBAI SAMDOL HANYALAH  SEORANG uneducated moron who goes in circles chasing HIS own black and berkerak backside. hahaha... backside samdol hitam dan berkerak!MUAH..HAHAHAAAA

Lobai samdol @ lobai estate @ samdol tong kosong!...klong..klongg..klonggg

Tu aje yg ko nak cabar aku?


Senang aje : post#7 dari ko :
Lol lobai samdol!

Bila saya bercakap tentang Ancient Greek saya maksudkan -+ era nabi Muhammad lah lobai samdol bodoh lembam kerana era itu yang paling hampir, mengarut sangat nabi Muhammad pun jumpa malaikat jibril. TERLALU MITOSSSS PUNYA CERITA HAHAHA... LOBAI SAMDOL KENA KENCING OLEH PAK ARAB SAHAJA!  Ancient Greek tu pun copy dari Ancient egypt! Sebab itu saya kata lobai samdol bodoh sehingga ke tulang! Dah lah bodoh kemudian lembam dan otak kecil mulut besar!
Kalau nak bercakap tentang asal Gibril, kisah Gibril tu dah 2000 tahun sebelum nabi ibrahim. Nabi ibrahim lahir di era Babylon lebih kurang 4000-+ tahun dahulu,  Ancient egypt jauh lebih tua dari Era Babylon lebih kurang 2000 tahun!  Jadi mitos jibril dah wujud lebih kurang 6000-+ tahun dahulu di era Ancient egypt.
Masih ingat lagi thread Ancient Egyptian saya 2-3 tahun lepas? Hahaha...memang ternyata otak lobai samdol saiz otak burung... Hanya boleh menyimpan  low capacity memory sahaja!

So siapa yang copy siapa? Lobai samdol copy arab punya ke...sebab itu lobai samdol bodoh seperti unta!

Jawapan aku , post#10
Ha ha ha ha ... lobai mat slow v2 dah mati akai , tak ada akai pon

Apa isu ko sekarang ni?

Bila dah kantoi ttg bible & greek mythology ko lari pulak ke egyptian mythology



Lepas tu dok cakap pasal buku Mustafa Gadalla - yg ko sendiri tak baca

Laa tambi , buku tersebut dok cakap ttg egyption roots of christianity

Errr tambi ... kami geng muslim lah ... kami peduli apa

Oops ... don't tell me ... pada pahaman ko yg 'bodoh sampai ke tulang' ko ingat : Islam = Kristian

Kebodohan ko macam ni org dah tak boleh kata apa2 ... defies logic

Oops ... ko kan lobai mat slow v2 ... 'kebodohan sempai ke tulang' is normal with you

He he he he ... hati dah terbakar , muka dah hitam , gigi dok terkacip kacip

Senang aje kan ... tak betul ke yg ko dok klaim : islam = kristian??

Macamana skg tambi?

Terbarai lagi kebodohan ko ... ada ke ko boleh klaim : islam = kristian

Konfom dah ko adalah mamat yg paling paling paling bodoh kat Forum Cari ni

Kah kah kah ... cabar aku lobai mat slow v2 ... bukti kan yg ko tu jantan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 12:11 AM | Show all posts
sam1528 replied at 7-12-2018 11:51 PM
'peeek ... peeek ....peeek' - bunyi kepala kosong
At last , ko beranikan diri ambil semangat caba ...

LOBAI SAMDOL sudah naik gila kerana kebodohan sendiri dan iq terlalu rendah
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 12:20 AM | Show all posts
FOTHERMUCKER2 replied at 8-12-2018 12:11 AM
LOBAI SAMDOL sudah naik gila kerana kebodohan sendiri dan iq terlalu rendah

Translation :

Aku lobai mat slow v2 kantoi dimalukan dgn terhina sekali lagi dgn bukti yg aku mintak yg aku mati2 klaim : Islam = kristian

Sebenarnya aku ni amat2 kurang cerdik malah 'bodoh sampai ke tulang'

Aku tak baca pon buku 'Egyption Roots of Christianity (Mustafa Gadalla) tapi aku nak cuba acah2

Skg aku akui yg aku ni tak tau apa2 ... biasak lah tu , aku kan lobai mat slow v2


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082990s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list