JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
35568
View
1207
Reply

Rumah Borak MLM Scammers Part 3

[Copy link]

Author: Penpitcha    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2019 12:10 PM | Show all posts
lol terhibur baca2 komen netizen, ada komen ngeri tgk peha dia. dia kata baca ayat qursi nanti hilang ngeri
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 15-1-2019 11:06 AM
knpe sbnrnya x leh buka thread dia. dia ada thread khas kan?

Admin dah humban semua la threads ke gaung. Mmg dah tak boleh access lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:21 PM | Show all posts
Kemon @Wildthought
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
@Modngengade @lonely_surina Sila humban thread ni ke bod gosip personalities media. Hanis haizi bte Abdul Hamid bukan artis atau retis atau penyanyi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
wowwww confident betul dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:27 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-1-2019 12:24 PM
@Modngengade @lonely_surina Sila humban thread ni ke bod gosip personalities media. Hanis haizi bte  ...

Dia kata dia VVIP.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:27 PM | Show all posts
cikenet76 replied at 15-1-2019 12:09 PM
kome x tgk ke yg dia dandan rambut ala2 negro tu...

masyaallah....x sesuweiii langsung

kan dia ckp mood beyonce tu awk hehe... jgn la x nampak... penat HH setting rambut camtu hehehehehe

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgh menggila berphoshoot kat Paris sana.. perasan cantik! Puikkkk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 15-1-2019 07:28 AM
Dah gila kot dia

Stress badan tak kurus2, lengan dah rupa peha

Tu laaa.. Ngeri pulak tgk dia pakai baju pink siap skirt pendek x tonggeng pn nmpk bontot huahuahuaaaaa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 15-1-2019 07:28 AM
Dah gila kot dia

Stress badan tak kurus2, lengan dah rupa peha

Tu laaa.. Ngeri pulak tgk dia pakai baju pink siap skirt pendek x tonggeng pn nmpk bontot huahuahuaaaaa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 15-1-2019 07:45 AM
Dah lama tak mengikuti.
Sejak thread sheols jadi panjang berjela jela. Iols jadi lost pulak.
Mana ...

Huaaaaa pagar tinggi sblh xdpt nk tembus. Maafkan la patik yg hinaa ini. Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 15-1-2019 11:01 AM
semalam ai ketawa berdekah2 baca comments netizen kat ig pics dia

Dia dh delete. Cpt gilaaaaaa dia wat keje delete semua komen2 org
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 15-1-2019 10:18 AM
Ke tt ni si kepam..
Bila dah xde tred sembang pasal dia mula rasa lonely kan..

Sumpah aku bukaan Queen kepam ittew. Xkn la Queen sendiri rela dikeji. Aku hanya rakyat marhaen yg nk tau Sgt knp menyasar jauh dia ni. Nk daki thread lama xdpt. Huaaaaa jgn dihumban pleaseeeee adminnn. Serious ke talak 3 wey. Laki dia dlu nmpk mcm baikkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mangsa terbaru tu si ps dgn photographer hapeap..

Semoga mereka bertabahkan dipergunakan Gundu Al-Kepam ni..

Takziah siap2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:50 PM | Show all posts
Dia nak compensate kesedihan dia dgn makan makan makan.. makan je boleh buat dia happy. Ada boifren pun setakat nafsu takda kasih sayang. Anak2 pulak merimaskan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 15-1-2019 12:49 PM
Mangsa terbaru tu si ps dgn photographer hapeap..

Semoga mereka bertabahkan dipergunakan Gundu Al ...

Xberdarah pulak bijik mata photographer tu tgk pehaa dh mcm kayu balak tu huhuhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Penpitcha replied at 15-1-2019 04:51 AM
Xberdarah pulak bijik mata photographer tu tgk pehaa dh mcm kayu balak tu huhuhh

Dia byr pakai lubang lebam kot..

Tanya la hapeap tu yg badan pon dh mcm tong drum sama naik dgn Gundu Al-Kepam tu ha..

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 15-1-2019 04:50 AM
Dia nak compensate kesedihan dia dgn makan makan makan.. makan je boleh buat dia happy. Ada boifren  ...


Percubaan nak caras bf member sendiri..

Mungkin dia terlupa..

Ingatkan lelaki tasty kt badak berendam..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
followers ramai tapi nape likers sendu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Igt lg dlu dia kemain handbag byk gila dgn loubies lg. Skrg prelove smpai rm11k 1 ade ke org gila yg nk beli bekas dia ni. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah gila agaknya minah ni
Balasan dunia sebab dok tipu duit orang la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 15-1-2019 11:03 AM
x faham kenapa ramai lg pcya korset mengarut dia ni sb dia sendiri tak kurus2.

samalah yg siap jadi stokis n agent ubat besar tetek riz ula la tu..dah sah2 dia tu pondan n tetek tu operate, ada lagi yg sanggup labur duit utk jadi stokis n agent produk tetek besar tu sedangkan tetek founder pun tipuuu punya
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:14 PM | Show all posts
tetek dia layut abes...ada yg komen mcm pelampung bocor
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarler tt oooiii.. asal dia bahagiaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia edit muka je. Lupa nak tambah ketinggian kecikkan peha?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042956s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list