JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12809
View
2479
Reply

[BTAT] Borak Tanpa Arah Tuju Vol.13 : Edisi Gazebo

 Close [Copy link]

Author: fixit    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-1-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
check in.wahhh cantiknya pondok durian.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
hibernation replied at 27-1-2019 06:09 PM
Wahh gazebo yeaa

Mcm tema wedding of the year mat n foxey jea ni

wedding apahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
thank you fixit.

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-1-2019 06:18 PM
wedding apahhhh

Terima kasih nancy, sebab bagi idea pada kak kumari sehingga terbinanya rumah BTAT

Syukur sgt2
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih pd adik2 yg sudi menjayakan, memeriahkan rumah ni, sudi menjadi team ikan keli, sudi berkongsi cerita suka duka, suka buat lawak sehingga kak kumari yg nyaris2 kemurungan dulu kembali ceria popstar

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
hibernation replied at 27-1-2019 06:20 PM
Terima kasih nancy, sebab bagi idea pada kak kumari sehingga terbinanya rumah BTAT

Syukur sgt2

momantai lah kakak.benda kecik je pun.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-1-2019 06:18 PM
wedding apahhhh

Ehhh budak tak sihat, pegi makan ubat dulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
hibernation replied at 27-1-2019 06:22 PM
Terima kasih pd adik2 yg sudi menjayakan, memeriahkan rumah ni, sudi menjadi team ikan keli, sudi be ...

wah dah berlumut pun layan ceria popstar.1 2 3 ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-1-2019 06:23 PM
momantai lah kakak.benda kecik je pun.

Kecik pada nancy, tapi amat besar dan bermakna pada kak supit kendayan
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
hibernation replied at 27-1-2019 06:23 PM
Ehhh budak tak sihat, pegi makan ubat dulu

kat klinik ni kak.tunggu turn.lambat betul sampai turn.ada yang kena bako klinik ni kang.haaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-1-2019 10:17 AM
check in.wahhh cantiknya pondok durian.

Hai pak belalang. Dah kertu berlumut pun takut jumpa doktor
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hibernation replied at 27-1-2019 06:24 PM
Kecik pada nancy, tapi amat besar dan bermakna pada kak supit kendayan

bak kata pepatah lama.

dengar guruh di langit, neskepe secawan dibuang ke sungai, kaki pula tertanggal lepas tu baru nak sedar diri dah terlambat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-1-2019 06:24 PM
wah dah berlumut pun layan ceria popstar.1 2 3 ...

Ehh mesti lahh

Tgk pak nil tu, dah kertu pun msh lg berceria popstar
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 27-1-2019 06:26 PM
Hai pak belalang. Dah kertu berlumut pun takut jumpa doktor

eh kak pah pah pelepah sawit tenera.tak memburu ke hari ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 27-1-2019 06:26 PM
Hai pak belalang. Dah kertu berlumut pun takut jumpa doktor



Lap u pah
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
hibernation replied at 27-1-2019 06:27 PM
Ehh mesti lahh

Tgk pak nil tu, dah kertu pun msh lg berceria popstar

TU PAK NIL.pak nil tak pandang lauttt.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-1-2019 06:26 PM
bak kata pepatah lama.

dengar guruh di langit, neskepe secawan dibuang ke sungai, kaki pula ter ...

X pernah dgr punnn pepatah tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-1-2019 06:24 PM
kat klinik ni kak.tunggu turn.lambat betul sampai turn.ada yang kena bako klinik ni kang.haaa

Amboiiiii x padan sakit, ada hati nk membako jgk yea
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-1-2019 10:28 AM
eh kak pah pah pelepah sawit tenera.tak memburu ke hari ni?

Hantar jari jemari ke sekolah balik please, dah check takde dalam kamus dewan
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-1-2019 06:29 PM
TU PAK NIL.pak nil tak pandang lauttt.

Pak nil duk kl, mana ada lauttt

Cantik kan acah2 pandang laut uhuk uhuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045274s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list