JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1369
View
36
Reply

LELAKI CURANG

[Copy link]

Author: GadiMisteri       Show all posts   Read mode

Post time 1-2-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 1-2-2019 11:09 AM
erkkkk.... tapi sumpah i tak kacau laki orang

Bagusssss
Kalau laki orang tunang orang bopren orang kacau jiwa chuols, chuols ludah je kat jantan keparat gitu. Jangan kau pegi hempas jubor atas riba babi tu puleks


Kerlas bahasa aku di hari jemahat nan molia inih
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
farlis replied at 1-2-2019 10:56 AM
Berbelit nk sebut.. Kih kih. Kajian sy menyatakan lelaki yg punya sindrom bila depan perempuan pij ...

Tapi kajian saya pulak.... Perempuan mmg suka dgn ayat2 yg semanis madu, walau hakikatnya mereka mmg tidak suka dimadukan.... Untuk mencapai misi wanita solehah, mithali, keluhuran perlembagaan dan kesopanan dan ke tahta sulilaan... Mereka perlu bertolenransi diantara 1 sama lain... Mereka harus menerapkan nilai2 murni dan mengambil langkah yg priductive dan positif dgn menanam rasa di dlm jiwa dgn slogan indahnya bermadu, demi ketenteraman seorg suami... Jesteru itu saya menyarankan kepada wanita2 yg telah dimadukan agar merasa bersyukur serta tidak perlu rasa malu.. Sekiranya rakan2 taulan disektor perbawangan bertanya... "Anda tak malu ke dimadukan"???... Jawablah dgn penuh dedikasi kepadanya... " malu apa bossku"

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 11:28 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 1-2-2019 03:13 AM
Bagusssss
Kalau laki orang tunang orang bopren orang kacau jiwa chuols, chuols ludah je kat janta ...

tanak... iols feminist. kena support kaum sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrperfect2 replied at 1-2-2019 11:23 AM
Tapi kajian saya pulak.... Perempuan mmg suka dgn ayat2 yg semanis madu, walau hakikatnya mereka m ...

Malu tahik la bang oiii
Duit dapo pun tontong dgn bini, duit tusyen anak pun bini bayo, ada hati kau nak tambah cawangan
Yg babi penyondol tu pulak, fefeling la khuenst chuols ada kerjaya ada reta tak mengharap duit jantan bewak jadian tu. Padahal ujong2 kau merempan tgk laki kau tepaksa abiskan duit bonus heshe bawak bini tua gi umrah sedangkan chuols berakar bontot kat opis

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 01:23 PM | Show all posts
kalau ikot kata ostad mana ntah.. mana ada curang dalam istilah idop  lelaki..kan lelaki bole kawin smpai 4... lain pulok dgn pompan ko baru nak stat fefeling sikit jek hok  jate lain..MU CURANG DOH!
kahkahkah..

Lelaki cureng ni dia x de tanda.. kdg2 elok je dia layan kite...mcm bidadari dibuatnye kite..
belakang cureng jugak.
Kdg2 kite layan dia mcm la raja...pun dia nak cureng jugok..
Ontah la dik oii...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2019 02:13 PM | Show all posts
onexox97 replied at 1-2-2019 09:36 AM
Ciri org curang ada empat tepon

x semestinya sis
satu tepon bole ada 2 sim
kekadang satu sim pon jd jugak

1. save nama lelaki untuk nama skandal
2. lps msg je trus delete...mmg nak trace x boleh
3. lps kol trus delete
4. pic semua masuk folder yg boleh lock....if possible transfer to disk

cemana nak cover depan bini?

1. buat muke kerut2 konon ada masalah padahal tgh syok layan awek
2. fb privatekan...x friend or block bini


eh....banyak sgt cara
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
bemyself replied at 1-2-2019 01:23 PM
kalau ikot kata ostad mana ntah.. mana ada curang dalam istilah idop  lelaki..kan lelaki bole kawin  ...

Haha,,okayy ni lwakkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tanda curang? Awal2 bagitau nak g memancing kat tengah laut n fon takdek coverage so x boleh contact.

Yes very d loving itu salah satu ciri lelaki yang ada tendency untuk curang.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
barto replied at 3-2-2019 02:21 AM
Tanda curang? Awal2 bagitau nak g memancing kat tengah laut n fon takdek coverage so x boleh contact ...

Idea bernas... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 1-2-2019 11:09 AM
erkkkk.... tapi sumpah i tak kacau laki orang

Tibe kau terase, pehal.
Jgn la kacau laki org, bg chance kt org lain yg desperate asal berlaki
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Based on my experience, husband I cukup marah kalau I pegang hp/iPad dia..kalau nak mintak tolong I book/buy something online, i kena guna phone i..takleh langsung guna iPad dia..kalau nak guna jugak, dia akan duduk sebelah I sambil perhati benda yg I buat, ready to anytime rampas iPad dia balik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau laki kawin lagi satu....tu bukan curang... tu sunnah..

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 3-2-2019 10:37 PM
Kalau laki kawin lagi satu....tu bukan curang... tu sunnah..

Nmpk gaya sy kena bersedia dgn sunnah ni soon
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 7-2-2019 12:14 AM
farlis replied at 1-2-2019 06:57 AM
Kalau dia bgtau dia ada & kawan dgn pompuan lain, blh masuk kategori curang tak??  Skrg ramai ja yg  ...


Sah2 curang. Sebab berkawan dengan niat huntok carik nombo 2. But dalam Islam, curang ni halal bila tino tu dinikahi, so kena hadam la kenyataan yang pahit inih.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko ngesek la dengan boipren ko TT. Ka ko dah nikoh? Dengan ngesek timbul soul connection. Bila hada soul connection hapa pon dia buat di belakang ko, walau dia jauh dari ko, Tuhan bagi ko instinct huntok rasa dan petunjuk huntok tahu. Macam akak. Akak dapat petunjuk dari mimpi segala. Tapi akak ini sensitif dengan alam spiritual. Huntok jadik macam akak, ko kena connect dengan your spiritual self first.

Akak menaip, macam urang weng pulok.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:40 AM | Show all posts
jgn risau. nah, tips penyelesaian buat tt.


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:41 PM | Show all posts
barto replied at 3-2-2019 02:21 AM
Tanda curang? Awal2 bagitau nak g memancing kat tengah laut n fon takdek coverage so x boleh contact ...

ni betul gak.. ex ckp nk g memamcing rupanya g berdating
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047826s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list