JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
1620
View
30
Reply

[INFORMASI] Lelaki yang edit wikipedia

[Copy link]

Author: Victorioussss       Show all posts   Read mode

Post time 2-2-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Geliga nya abang
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Guna gak wiki tp olah gegila punya
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow, not only that the knowledge he shares is useful, but gaya bahasa dia pun so professional. Mmg org yg berilmu dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Girl yg kutuk rupa dia tu hot sgt ke?? Punya byk contributions dia, she can only focus on his appearance?? So shallow!
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih sebab banyak bagi info untuk kegunaan manusia sejagat~~
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2019 12:13 AM | Show all posts
ntah kenapa aku dari dulu mmg percaya kt Wiki, kalau nak cari biografi or any info aku petik Wiki dulu
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.038317s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list