JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1081
View
29
Reply

Tolong bagitaw aku apa maksud LE ??

[Copy link]

Author: ruffleen       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-2-2019 12:14 AM | Show all posts |Read mode
1st of all, aku nak mintak mahap byk2 pada kwn2 yg pernah follow
n mengenali aku around 10 tahun dulu.
aku ada mengalami sedikit 'teknikal problem'
(kurang lebih kira mcm hilang ingatan)
so, today im the new me.

seronok ikuti perkongsian kisah2 dan liku2 hidup rakan2 di bod cinta & emosi.
sepanjang SR di bod cinta & emosi sejak beberapa tahun kebelakangan nie
aku nampak byk perubahan.

dulu2 suasana bod nampak slow motion.
warga bod berkuntum di benang2 borak masing2.  
mod2 zaman dulu pun mcm tak reti keluar dari benang borak masing2.

sekarang mod dah aktif.
aku nampak lori tacang terbalik tepi korner
ramai dpt faedah dalam perkongsian post masing2.
bod LE nampak semakin aktif n ceria.

tapi,
semalam ada kwn tanya aku, apa tu bod LE ??

pada perspektif pandangan aku la, bod LE nie tempat utk kita buat MN baru,
pastu bukak benang utk meluah permasalah dlm percintaan, masalah kecelaruan dlm hati dan emosi.
tak salah jugak kalau kita buka benang kuiz, artikel, puisi maupun lirik lagu janji berkaitan cinta dan emosi.

.....dgn kata lain,
boleh tak aku katakan LE tu singkatan kepada perkataan Lantak Engkau???

atau,
boleh tak sesapa terangkan pada aku, mcm mana pandangan korang??
apa sbnrnya maksud BOD LE di pikiran korang??
share please.... aku nak taw gak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak Engkau pun boleh gak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Luv Energy

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 4-2-2019 12:28 AM
Luv Energy

Hoyeah pok cik
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
<3 &
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Limited edition

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 09:21 AM | Show all posts
Love energy
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Love n emotions la

Universal Dan semua benda menggerakkan jiwa adalah berasal kejadian nya daripada LE
Hatta marahkan ph mungkir janji pun berbaur di dalamnya emosi yg berkecamuk
Nk berkuntum dalam ni kena tukar nickname ke
Nanti Sy buat multinick ye

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:43 PM | Show all posts
Limited Edition
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Luah Everything,
Kalau nak Londeh Everything, terpulanglah...siapa pun tak marah.

Boleh Lepas Everything apa yg terbuku di hati tanpa was-was kat sini sebab takde org kenal kita.

Forumer2 kat sini agak bagus, they all jenis Listen Everything dan byk nasihat yg bernas untuk panduan hidup.

Done merapu di petang Isnin yg sendu innih.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 04:40 PM | Show all posts
LE
Love everything...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak everything..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Hai kaka Ruff, lama tanampak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 03:19 PM | Show all posts
hilang ingatan?
kalau tt cerita kisah tt hilang ingatan i rasa ramai follow ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Love & emotion .. dulu2 porum cari semuer guna bahasa inggeris .. cth : CI current issue.... FD Family discussion & so on

Hanya porumer lama2 jer yg paham mender nih ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
msrosse replied at 7-2-2019 03:29 PM
Love & emotion .. dulu2 porum cari semuer guna bahasa inggeris .. cth : CI current issue.... FD Fami ...

Ooooo... Boleh senaraikan sform tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:53 PM | Show all posts
Mrperfect2 replied at 7-2-2019 06:35 PM
Ooooo... Boleh senaraikan sform tu...

mana nak ingt satu2 cth lagi BFT = beauty & fashion tips (board kecantikan), CNM = car & motorcycle (board kereta motor)  
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-2-2019 12:11 AM
Hai kaka Ruff, lama tanampak.

I dont think this is the real ruff
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Awak tanya betul2 ke nak troll ni.
Love n emotion kan?
Ke salah..

Semenjak kaka nora jaga sini, baru sy rajin jengah board ni. Kalo tak sy berkuntum kat ci dan misteri je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul2 laa...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 8-2-2019 02:29 PM
I dont think this is the real ruff

So sapekah? Takkan laki sheols guna nick sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-2-2019 02:40 PM
So sapekah? Takkan laki sheols guna nick sheols?

Bkn laki sheols rasenye. Tp lelaki lah. Tp lantaklah. Janji buka thread bkn nk membahan forumer lain.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 8-2-2019 02:29 PM
I dont think this is the real ruff

Dr gaya bahasa..memang kak ruff
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 9-2-2019 10:11 PM
Dr gaya bahasa..memang kak ruff

Oh ye ke? Ok ok
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 8-2-2019 02:33 PM
Awak tanya betul2 ke nak troll ni.
Love n emotion kan?
Ke salah..

Alahai tq. Akk nk move ke bod sejarah plak ni. Sesuai dgn kekertuan ku.ekekekkeke
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054325s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list