JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
24077
View
389
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 11:46 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 11:27 PM
kat surau ok juga...jangan kat hospital

Ape lah bang matt ni.  Kalau kat hospital masih ok lagilah.... Berjemaah berdoa: baca yassin, berzikir dan selawat ramai2 demi kesembuhan bersama untuk semua  pasien, pas  tu ada jamuan seadanya, InsyaAllah ada berkahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lofa nampak x happy. Macam kureng something
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu majlis makan dari  yg ber costume party khas ,siap pakej tetamu x blh upload pic .pondan menari2 .dah brp tahun birthday lofa rai makan makan kawan dan peminat
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 11:33 PM
konon2 macam Kim Kardashian la tuuuu ..... tapi hajjah tarak kawan. Jadi adik buradik, abu dan ros ...

Biarlah dia bang mat,besday diakan..mmg dah jadi trendkan,artis sambut besday banyak kali, ramai yg sponsor...kan ramai kekwn dia tu,cuma kwn ponen je x ramai...#doayangbaikbaik #lotsoflove
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Orkidgold replied at 11-2-2019 10:31 PM
Janganlah...penat nanti bang mat  sebagai karatz  lofa,nak dgr. mv lofa berulangkali psl nak bagi  ...

Lofa sedar diri x boleh menyanyi daei ada org x sedar diri suara haukkk tetap nak menyanyi walaupun bantuan mesin bgbhelok katbtzlinga karat. Kalau mesin rosak of coz karat fake pun x sanggup dengar hqhahq
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Orkidgold at 12-2-2019 12:17 AM
nolya replied at 11-2-2019 11:46 PM
Ape lah bang matt ni.  Kalau kat hospital masih ok lagilah.... Berjemaah berdoa: baca yassin, berz ...


Ye,betul...sambut besday bersama2 pesakit2  di hospital...rasanya pernah lofa buat,kerja amalke ,sambut besdayke,xpasti ..tapi buat kat wad kanak2....lagi berkat.....#doayangbaikbaik #lotsoflove
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy kertu day hajah lofake

welcome to andartu club
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 11-2-2019 11:56 PM
Ok la tu majlis makan dari  yg ber costume party khas ,siap pakej tetamu x blh upload pic .pondan me ...

Yezza....setuju sangatt....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
LauraRichis replied at 12-2-2019 12:18 AM
Happy kertu day hajah lofake

welcome to andartu club


Xpelah,belum ada jodoh,tapi manatau lofa kawin tahun ni,tahun depan dapat anak....fakezura umur 34 baru kawin  ...lofa 30,muda lagi...doakan je lah yg baik2 untuk pajura & lofa...#doayangbaikbaik #lotsoflove
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kt masjid tu nmpk manis,muka kecik je.time pkai turban nmpak muka lebar+tua.salah makeup ke turban?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Orkidgold replied at 12-2-2019 12:33 AM
Xpelah,belum ada jodoh,tapi manatau lofa kawin tahun ni,tahun depan dapat anak....fakezura umur  ...

Yihhh bole pi mampos tak? ngko lofake ke menggelabah tetek nak reply2 komen aku? pastu drag nama retis laen kat benang hajah lofake ni apahal ko penjilat?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
superwhy replied at 11-2-2019 07:54 PM
apa kena mengena ngan thread ni  buta hurup ke apa

x paham btul aku ngan karatz jahlop nak ...

Tu la.. Circle friends pajura tu mmg kita dah sedia maklum da cemana..dgn lgbtnya,  dgn partynya,  dengan pergaulannya.. mcm2 la kan..
Jah ni league dia lain,  anak solehah,  ikon muslimah, international level,  hebat hafal bacaan solat, selalu buat csr.. . So,  takkan jah pun nak tiru perangai tak semenggah pajura tu..
Hoh.. Rugi2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
lesprincesse replied at 11-2-2019 09:13 PM
Netizen boleh tak takyah nak harap retis ni jadi alim2 lindungan kaabah? Either yg Bertudung atau pu ...

Mizznina pun???
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 09:56 PM
Pusing2 orang itu juga.....cousin dia. Sib baik ada rosix  



I pun cam rasa lopa segan2 sambut bday kali ni.. Rilek la pa,  baru 30..mana tahu kot jodoh blom habis sekolah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 11-2-2019 10:05 PM
Igtkan celebration birthday berkali-kali ngn org lain2. Rosix tu siapa? X nmpk pun abu stylist ter ...

Mana boleh bamAbu takde.. Bff kot.. Siap tunjuk2 gaya bibird td dlm igs spe ntah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
leena1234 replied at 11-2-2019 10:11 PM
Orang kaya mmg sambut birthday banyak kali khennn....? stp celebration ada utk kwn2 baik, geng bisne ...

Tapi i nmpak mcm yg memeriahkan tu semua kaum kerabat dia jaa.. Org ramai kaum kerabat..ada la jugak org lain
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 07:26 PM
Toncit rejeki ....

Tak dapat batang banggali hans sahak..

Daaaapat toncit jadiii laaaa..

Way to go lopaklopek
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 10:23 PM
Abuuuuuu ada..... kawan sampai Jannah.
Jangan main main .... Birthday of the year.


Byk majlis tp guests sama je hihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Insya Allah, Hans akan kawin dgn Lofa tahun ni jugak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:16 AM | Show all posts
Mostly retis ni ada group sesama theolss..apa2 events mesti nmpk group theolss cnth syakinah yg ting tong pon ada LOYAL friends, geng celepets (ntah btl ke tak spell mcm tu), schawal ada geng bali theyolss byk lagi tp dia ni asik dgn kaum kerabat dia je..hmmm so maybe betul stgh pendapat ckp depa ni akn bergaul dgn geng depa jgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 09:46 PM
yg pasti si rosix ada.....3 malam berturut turut selebrate hajjah nya besday. Korang mampu ??? :lo ...

Theme pyjamas pun pakai kasut tongkol? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
noqiz replied at 11-2-2019 10:23 PM
aku tak boleh move on lagi..lofa dan fattah...
tak boleh lupa..betapa happynya muka lofa disamping  ...

She was happy but she wasnt THAT in love lol
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Cakap karats lofa itu ini, yang mengutuk die pun semua orang yang sama tak habis habis haha Idolat dah bahagia pun sibuk hal orang benci tapi gigih duk stalk kaum kerabat die, sadisnya idop
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-2-2019 10:13 PM
Eh, dah 30  sheols?

Dh 30, tp tetap ulang cite spm 10A......
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 11-2-2019 11:56 PM
Ok la tu majlis makan dari  yg ber costume party khas ,siap pakej tetamu x blh upload pic .pondan me ...

Costum party at least berbaju. Berbikini ats kapal? Ohh mungkin pakai jubah swiming suit. Smbil bertaranum.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053139s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list