JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18534
View
194
Reply

'Mak Cik Puaka' Bukan Orang Biasa - Fizz Fairuz Dedah 70 Peratus Identiti Sebenar Mak Cik Puaka

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-4-2019 12:31 PM | Show all posts |Read mode
foto google





Kes fitnah Fizz Fairus & Mak Cik Puaka belum lagi berakhir, menurut Fizz Fairuz dia sudah tahu identiti sebenar siapa sebenarnya individu di sebalik pemilik Instagram @makcik_puaka.
Fizz Fairus juga memberi tempoh sehingga malam ini untuk Mak Cik Puaka memohon maaf dengannya secara bersemuka sebelum dia mengambil tindakan undang-undang.



FOTO GOOGLE





Mak Cik Puaka adalah orang industri kita sendiri


"Apa yang boleh saya katakan, dia merupakan orang industri kita sendiri tetapi tidak mahu mendedahkan identitinya secara terperinci kerana mengikut nasihat peguam."


Dia juga berjanji akan membuat laporan polis esok pagi sekiranya individu itu tidak tampil bersemuka.


Faizz Fairuz dituduh oleh memberapa portal media kononnya dia merupakan individu yang bergelar datuk seri yang kantoi berkhalwat di sebuah pulau.


  



  




Kalian rasa siapa orangnya? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeng jeng jenggggg.... tp kalau org2 makcik puaka dh xde.. x meriah lah industri..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaa 70% dh tau siapa dia..sepana GoT
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala2 gossip girl pla
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapo kot berderau mana lah tau kita kenal and suka  
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
70 peratus jerrr maknanya takleh decide lagi siapa orang nya. Sembang lebat {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:53 PM | Show all posts
Siapakah agaknya Makcik Puaka ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeng jeng.. Siapakah? Lebih nak tau siapa makcik puaka dari kes tokpispairus
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:57 PM | Show all posts
sila bagi limelight sikit....
pada pasangan serasyi bersyama nih......
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Panasss. Tak sabau nak tau
Patutla cepat aje makcik dpt gosip panasss
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:58 PM | Show all posts
Dulu apa jadi dengan Miss Kepoh? Pasal apa dia hilang?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
orang industri aka wartawan la ni. mst wartawan otai2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:00 PM | Show all posts
ofcoz ler org industri tu sendiri....ni semua org tau...adhoiiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:06 PM | Show all posts
apo yang 70% nya???
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Org industri tu apa? Bagi pencerahan. Artis ke? Wartawan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:08 PM | Show all posts
so sapa datuk sebenar yang kantoi tu?

i rasa pizz tak tau pun sapa si puaka tu..
cuma guna kaedah ugut nak bagi orang takut and datang menyerah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:11 PM | Show all posts
mestila orang yg dapat 1st hand news..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
WPH Jubir kah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:15 PM | Show all posts
70%?


So orang yg dia speku tu bole saman heols x? Coz statement heols pun dah publish kata org industri. Mesti heols pun ada share2 cerita siapa yg dia speku.


Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
wahh.... panaz.... (sambil tiru intonasi kaka faz )
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059981s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list